Русия се изтегля, но ще запази две свои бази в Сирия

Все пак терористите може да се опитат да се изправят, обяви Песков
12 дек 2017 20:36,
69
Русия се изтегля, но ще запази две свои бази в Сирия
Снимка: Reuters

Русия ще запази една военноморска и военновъздушна база в Сирия и след изтеглянето на контингента си от страната, предава Reuters, като се позовава на официална информация от Кремъл, дадена във вторник.

В понеделник президентът Владимир Путин започна изтеглянето на военните части от Сирия, тъй според Москва, терористичната групировка "Ислямска държава", действаща в рамките на страната е почти победена, което означава че руските военни са изпълнили първоначалната си задача, пише "Фокус".

Още по темата

"Благодарение на факта, че операцията за спасяване на Сирия и освобождаване на сирийската земя от терористите е изпълнена, вече няма нужда от наличието на пълна бойна сила", заяви във вторник говорителят Дмитрий Песков.

Той добави, че Москва все пак ще си запази базите в Латакия и Хмеймим, тъй като "терористите може да се опитат да се изправят".

Ако това стане, ще им бъдат нанесени "унищожителни" удари, отбеляза още Песков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
3
 
! Отговори
смех преди 6 години
Руски циркове ...за СОЦ-.......
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ислямо-фашиста Ердо да не пострада накрая! Да помни как е завършил неговият идол Хитлер! Защо му е идол Хитлер? Избивал е еврейски жени и деца и е прекроявал граници! Това с Лозанския договор не беше случайно!! Нека нападне и с Турция ще бъде свършено веднъж завинаги! А колкото до Путин, с този ботокс е заприличал на восъчна фигура, двама диктатори, наподобяващи Хитлер и Сталин! Бог да пази света от такива спасители и доброжатели за мир в дебели кавички!
23
2
 
5
 
! Отговори
До 28 преди 6 години
Идентифицираните извършители са доказани хизбулаци. Колкото и да се пънеш за противното.
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРЕДИМНО БЕЗБОЖНОТО БЕЗМОРАЛНО БЕЗСЪВЕСТНО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ КАКВИТО И САНКЦИИ ДА СА МУ НАЛОЖЕНИ СА МНОГО МАЛКО ЗАТОВА, ЧЕ ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ МАСОВИЯ УБИЕЦ И КАСАПИН ПУТЛЕРОЦИД ДЕТО ГИ ИЗБИВА И ТЯХ МАСОВО СПРАВКА АТЕНТАТА В МЕТРОТО САМО И САМО ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ ГАДИНИТЕ!!!
21
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 21 Кой казва,че е извършен от Хизбула?Израел,доказателствата изфабрикувани! Хизбула отрича,тя се бори в Ливан срещу израелската армия,и никога не правила атентати в курорти.Самото разследване беше срам за бг полиция,които предоставиха на израелците ,да се разпореждат на терен!И странно защо атентата беше извършен по времето на министър Н.Младенов евреин,служил в израелската армия,сега пратеник на ООН в Израел.
20
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БАШАР АСАД Е СЛУГА НА ПУТИН!!! ЗА КВО ИЗТЕГЛЯМЕ ГОВОРИМ ДОКАТО БАШАР АСАД Е НА ВЛАСТ ТАМ!!!ЦИРКОВЕ ЗА ПРЕД СЛАБОУМНИТЕ :D
19
4
 
3
 
! Отговори
ГОООЛЕМА ПОБЕДА ,БЕ. преди 6 години
...ЗА 4-ГОДИНИ ВОЙНА....ХА,ХА,ХАААААААААААААКОЛКОТО ---ВСВ...!!!!!!Е , БРАВО.....ХА,ХА,ХАААААААААААААА..../... и колко ли филма още за тая война ше снимат ушанките.../
18
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
може да сте голяма страна със силна армия.. но по акъл и цивилизация не сте мръднали грам! А там е заровен кокала! .А като е там заровен кокала и вие сте по-по-най защо сте на този хал? Хахах
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 14 Руската армия е в Сирия от 26месеца. Други са там от 4 и повече години,но преди появата на руснаците ,ИДИЛ само увеличаваше територията си.
16
8
 
3
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Мястото на руснака е само в Сибир и никъде другаде защото като види свят, започва да прави маймунщини.
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иран отрича тероризма ,никъде в света не е извършен атентат от шийти,защото религиозното им учение го забранява,.Удобно "забравяш" атентата на аерогарата край Бургас извършен от иранската шиитска групировка Хизбулла.
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълен провал на руснаците.
13
0
 
8
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До хаха...Това независимите турски медии ли го съобщиха.Предполагам че до 2-3г ще ти съобщят че турската совалка"караджаташак"е кацнала на Марс
12
6
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
До USA"Юдео-християнски ценности"??????Голям смях,нема такова животно!Юдейските ценности се въртят около едно-евреите са Богоизбрани Господари и всички останали са в една категория-гои,без значение християни,мюсулмани,будисти и прочее.Това,че повечето християни са бели хора въобще не променя нищо-евреите са готови да ги жертват както и всички останали.Виждаме го в Европа сега.
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8 Сирийският народ беше избиван и тровен не от Асад ,а от ,,демократите" и умерени ислямисти подкрепяни от Запада!Иран отрича тероризма ,никъде в света не е извършен атентат от шийти,защото религиозното им учение го забранява,всички атентатори и създатели на И.Д. са сунити ,каквито са Сауд.Араб.,О.А.Емирства и др.държави стратегически съюзници на САЩ.
10
5
 
7
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
Така се прави - викат те на помощ, унищожаваш и се одтегляиш ! САЩ за 10 години не успяха да се справят нито с Ал Кайда в Афганистан, нито да наложет демокрация и мир в Ирак ! И са все още окупатори и агресори !
9
0
 
10
 
! Отговори
Хохохо преди 6 години
То цивилизация и ислям са две несъвместими неща. Цивилизацията у комшиите умря с Константинопол.
8
5
 
5
 
! Отговори
ХА,ХА,ХА, преди 6 години
.."ЗАПАЗВАЛИ СИ БАЗИТЕ"....ха,ха,хааааааааа...АМИ , ТО ТОВА БЕШЕ И ОСНОВНАТА ЦЕЛ --ВСЪЩНОСТ!!!/....Другото са само РУСКИ надувки... от 4-години.../
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И СССР празнува няколко победи в Авганистан
6
2
 
9
 
! Отговори
USA преди 6 години
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААКато ви гледам ориенталските възприятия и манталитет.. може да сте голяма страна със силна армия.. но по акъл и цивилизация не сте мръднали грам! А там е заровен кокала! Така че Турция велика сила... нанайци! Ще слушате големите и няма да шавате много!