Русия се изтегля, но ще запази две свои бази в Сирия

Все пак терористите може да се опитат да се изправят, обяви Песков
12 дек 2017 20:36,
69
Русия се изтегля, но ще запази две свои бази в Сирия
Снимка: Reuters

Русия ще запази една военноморска и военновъздушна база в Сирия и след изтеглянето на контингента си от страната, предава Reuters, като се позовава на официална информация от Кремъл, дадена във вторник.

В понеделник президентът Владимир Путин започна изтеглянето на военните части от Сирия, тъй според Москва, терористичната групировка "Ислямска държава", действаща в рамките на страната е почти победена, което означава че руските военни са изпълнили първоначалната си задача, пише "Фокус".

Още по темата

"Благодарение на факта, че операцията за спасяване на Сирия и освобождаване на сирийската земя от терористите е изпълнена, вече няма нужда от наличието на пълна бойна сила", заяви във вторник говорителят Дмитрий Песков.

Той добави, че Москва все пак ще си запази базите в Латакия и Хмеймим, тъй като "терористите може да се опитат да се изправят".

Ако това стане, ще им бъдат нанесени "унищожителни" удари, отбеляза още Песков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен"Паричките ли посвършиха ?"По данни на "свободната" преса до тук реално войната в Сирия струва на Рашките 3 милиарда $, Обаче само контракта за С-400 с Турция е горе долу толкова като цена. Тоест безплатна утилизация на оръжия, Тест на нови, Обучение в реална бойна ОБСТАНОВКА на персонала и военните.
44
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААУмнико С-300 като започнеш от 1975 година а и до момента реално има 11 влезли в производство модификации в 3 поколения.първо поколение ракетите са радиоуправляеми - да както на допотопните С-75/125Следва основната част - Ракетите са с ПРГСН(пасивен радар)И чак последното поколение - Ракетите се управляват по метода насочване през ракетата(пасивен радар с огромен обсег) или с автономна ГСН(Топло визьор или АГСН(активен радар))А технологиите са от 60 години реално
43
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паричките ли посвършиха ?
42
1
 
8
 
! Отговори
тереза мей преди 6 години
Слава на Руската армия!
41
2
 
1
 
! Отговори
СУХОЙ -35 преди 6 години
...ама , как-----от чертожната дъска ли ...или на компютъра....??!
40
2
 
4
 
! Отговори
Джанго преди 6 години
Е много ясно кво. Рамзан Кадиров ще ги шиба в специализираните затвори за третия пол. Сещаш ли се чеченците как ги обичат . Знаеш ли кво е завод 10....е точно той снабдява ИД. Абе верно , чухте ли.Вчера един Сухой-35 е подгонил Ф-22 , ама може и да е фейк
39
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Братушките щели да се изтеглят....хахахаха...и кое поредно изтегляне е това ?
38
8
 
5
 
! Отговори
USA преди 6 години
56, а как ще коментираш факта, че най-много бойци в редиците на ИД са от Русия? ИД е създаден от генералите на Садам, тренирани от Русия. Факт! Болезнен факт!
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ееее ако можеше и от тук да минат да направят една чистка
36
4
 
2
 
! Отговори
USA преди 6 години
Всъщност, Рускинчета на килограм е имало винаги! Моя грешка.
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия се изтегля, но ще запази две свои бази в Сирия - изтегля се ама друг път.
34
1
 
2
 
! Отговори
Ново начало преди 6 години
Америка , Англия , Русия , Китай са най големите търговци на оръжие . Но въпреки всичко ние Българите и Евреите ще ги балансираме , колкото и да не се обичаме . Защото ние - тези две племена създадохме тези Исполини . Сега е ред на цар Давид . Кой е най големия + на това управление в момента . Слабостта от силата , която *** е приел за призвание . ДАНС и останалите служби в момента са учредени от хора с нисък морал и качества . Така се раждат - Лидери :)
33
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин ще се прави на бялото гълъбче на мира, поне докато мине световното по футбол!
32
7
 
4
 
! Отговори
USA преди 6 години
Другари, какво ще правите като бащицата се спомине? Пак масов алкохолизъм, фалити, приватизация и рускинчета на килограм ^^
31
11
 
3
 
! Отговори
USA преди 6 години
Русия - Империя на злото. САЩ победиха СССР, с това джудже ли няма да се справят. Американците обаче са решили вместо да си хабят средствата, просто да го изчакват да умре. След него в Русия ще стане такава политическа криза, че като нищо ще се разпадне още веднъж. Велики са американските стратези!
30
5
 
3
 
! Отговори
clown007 преди 6 години
Седя си аз и си задавам сам на себе си въпроси без повишена трудност : Колко войника плюс друг персонал имат "освободителите" в момента, колко и кога наускат и колко остават в "братска" Сирия ?
29
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путинова Русия няма нищо общо с Царска Русия, която Улянов бастиса и зверски изби цялото царско семейство и петте им деца, а после години наред гонеше всички царисти и хайдушки ги изкла един по един, а оцелелите избягаха кой в Америка, кой в Париж. Ако искате да видите Улянов отидете на Червения Площад. Започвам да си мисля, че Путин се превръща в Улянов! Същия ръст, същата плешива глава, същия восъчен цвят на лицето и същата психопатична жестокост!!
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германия + Русия това е формулата на успеха за Европа иначе само ще се мъчим с крачка напред и назад .
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 30 Доказани хизбуланци!От кой доказани,а и взрив може да се постави във всякой багаж и да се взриви дистанционо!Хизбола какво спечели с този атентат?Изгони еврейски заселници ли или изби няколко израелски войници?Нищо подобно от атентата в Бургас, може да има само негативи към арабите в България и по света!
26
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бре, работят на зелева чорба, като всички БеГе работи.