Путин и Тръмп обсъдиха ядрената програма на КНДР

По телефона двамата президенти са говорили по редица въпроси
15 дек 2017 08:00,
9
Путин и Тръмп обсъдиха ядрената програма на КНДР
Снимка: БТА

Президентите на Русия Владимир Путин и на САЩ Доналд Тръмп са провели телефонен разговор, в който са обсъдили редица въпроси, включително разрешаването на ядрения проблем на Корейския полуостров, съобщиха Ройтерс и ТАСС.

Инициативата е била на американската страна, обсъдени са били актуални въпроси от двустранните отношения, както и положението в кризисни точки с акцент върху регулирането на ядрения проблем на Корейския полуостров, уточнява Кремъл.

Тръмп е благодарил на Путин за изказването, което руският държавен глава направи вчера на годишната си пресконференция за силния икономически растеж на САЩ, допълва Белият дом.

"Президентът Тръмп благодари на президента Путин за признанието му на високите икономически показатели на Америка", се посочва в изявлението.

Двамата държавни глави са обсъдили и начините, по които биха могли да работят заедно срещу ядрената и балистична програма на Северна Корея, и са се договорили да поддържат контакти, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
А за вчерашното интервю на Путин статия няма. Няма такава ж'урналистика като нашата.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Северните въобще имат ли ядрена електростанция,че да бистрят ядрената им програма като на иранците,които поне си имат и ще им строят още за да се произвежда материала,а за балистичната програма какво като всички гледат как да метнат по далеко,че и да преметнат по възможност.
6
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето нещо за последната гавра на велика Русия срещу терориста сащ! По последни данни краварите са напуснали бегом Сирия, след като видяли огромното превъзходство на Руските войски. По време на позорното си бягство, са оставили неприятно миришешта следа и голямо количество използувани памперси!
5
2
 
5
 
! Отговори
браво преди 6 години
Това е решението преговори и разговори,двете страни много могат да постигнат и да спасят човешки животи с разговори и взаимни отстъпки.
4
0
 
6
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Къде се намират онез езера в Кърджалийско които можели да залеят Турция да ми кажете? Благодаря
3
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А нещо за поредната гавра на световния хегемон САЩ с руската измеет да кажете? :)))) Американски ефофе направиха смешни ръждясалите тенекиий над Сирия :)))))))) По последни данни се търсят памперси за Кремъл...Джуджака се е насраал :))))))))))))
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера, в хода на пресконференцията, Государят ВладиМир ни светна за начините, по които са работили заедно с Пиндостан срещу ядрената и балистична програма на Северна Корея. Той ясно заяви, че е абсолютно недопустимо едно да се договарят, а пиндосите свсем друго да вършат.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инициативата е била на американската страна, след като Тръмпела с най-голямо внимание е гледал и слушал пресконференцията на Государя ВладиМир.