Намериха мъртъв първородния син на бившия турски премиер Йълмаз

По първоначални данни Явуз Йълмаз се е самоубил
Обновена: 16 дек 2017 18:06 | 16 дек 2017 17:57, Веселина Йорданова
31
Намериха мъртъв първородния син на бившия турски премиер Йълмаз
Снимка: архив, Ройтерс

Най-големият син на бившия турски премиер Месут Йълмаз – Явуз Йълмаз, е намерен мъртъв в дома си в истанбулския квартал Бейкоз, съобщават турските медии. 38-годишният Явуз Йълмаз е открит прострелян в главата в леглото си.

По първоначална информация той се е самоубил, предаде bTV. Младият мъж е открит тази сутрин от неговите бодигардове.

В ход е разследване. Месут Йълмаз се е намирал в САЩ, когато е научил за инцидента и веднага е отпътувал за Истанбул, съобщи министърът на вътрешните работи Сюлейман Сойлу. Министърът изказа съболезнования на семейството.

70-годишният Месут Йълмаз бе три пъти премиер на страната в периода между 1991 и 1999 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
0
 
! Отговори
Анал из преди 6 години
Другите турци какво чакат не знам?!
26
16
 
15
 
! Отговори
българче преди 6 години
Кога ли ще прочетем подобна новина и за Ермалък издухан ?
25
11
 
25
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 6 години
На Ердоган работа ще да е !!!
24
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние,като съседи на Турция,имаме интерес от една спокойна Турция.И стига да не си пъхат пръстите в България и се месят в държавата ни.А какво ще правят в тяхната си държава,не ме интересува,тяхна си работа.Ние сме прекалено малки,за да сме някакъв фактор.Затова и нямаме друга алтернатива освен ЕС.
23
4
 
15
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Няма да е толкова зле Месут, щом е бил три пъти премиер. А това ще си остане самоубийство според разследващите. В сегашна Турция нещата вече не са с истинските си имена
22
11
 
16
 
! Отговори
Не ми дреме преди 6 години
Знаете ли на нас българите колко ни дреме за Турция ?! Ами хич не ни дреме ! Престанете да пишете за тях ! По мило не мога да го кажа.
21
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все първородни синове на президенти и дъщерв, сега на премиери... Има нещо много гнило, почеркът е същия, въпросът е кой е серийният убиец
20
4
 
13
 
! Отговори
до бай Осман преди 6 години
Браво , и след всичко това(радио и работа от 4 сутринта) ти остава време да драснеш нещо смислено в днеза, напоследък четливи и коментари по темата - йок .
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
слугите на султана в действие
18
8
 
9
 
! Отговори
Осман преди 6 години
До 1Слушам през интернет Metro FM - западни хитове, Super FM - турски поп а за новини Sputnik Turkiye. Понеже ставам рано за работа (в 04:00) си пускам Sputnik Radyo. През деня повече се говори но през ноща се пускат световни хитове. Страхотно е да си пиеш кафето докато слушаш Lily was here - Candy Dulfer / Dave Stewart в четири сутринта.
17
8
 
16
 
! Отговори
Ердоандемократа преди 6 години
Така е в развитите демокрации.
16
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Месут Йелмаз е арменски мюселманин,уважаван политик на Запад ,три пъти премиер на Турция.Има нещо гнило,точно когато е в САЩ синът му е намерен мъртъв!Най-вероятно са го самоубили.
15
6
 
34
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Депресията е много...опасна,не прощава ако не се усети навреме и не се бориш с нея.Поглъща те като кит и няма мърдане.Ако имаш силна воля ще се пребориш,но ако се подаваш на емоциите,или се пуснеш по...течението,си загубен.
14
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самоубили са го!На султана ЕрдУхан никой не бива да пречи. Ако пречи го чака ритуално самоубийство с 2 контролни изстрела.
13
11
 
36
 
! Отговори
До 12 преди 6 години
Пиши на кирилица ве индиецо анадолски!Кажи защо да е бил предател на Пуйката? Да не би да искаш да кажеш, че всички, които не са имали чал0умна политика, като на новият ви султан са предатели. То по тази логика най-голям предател трябва да е Ататюрк. Той ви създаде от нищото. От една прогнила империя. По много хитър начин ви направи народ и даже писмунност ви измисли. Турски нярод никога не е имало, както и турски език. Това са искуствено създадени неща, които предполагам ги знаеш.
12
3
 
9
 
! Отговори
Ердо преди 6 години
До 1Самоубийство е.
11
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Za tezi koito ne znaqt Mesutcho beshe nay golemiq predatel na Tutciq !!!
10
22
 
2
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Ако баща му беше в Русия,не в Америка по време на тази случка,нямаше да има случка.Чудят се как и с кой да сменят Султана,да видим кога.Сега освен на някой от руска страна да му се случи случка.
9
6
 
32
 
! Отговори
Мучачос преди 6 години
Явно е пикап накриво,и е опръскал обувките на Ердоган.А и баща му,какво прави в Америка,врагът на Реджепа,или е ходил при Гюлен?
8
6
 
29
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Статия отпреди 18 години:"До 12 млрд. куб. м ще бъдат увеличени доставките на руски природен газ за Турция през България още през 2001 г., обяви Йълмаз в Евксиноград. "Повишаването на обемите ще осигури постъпления на страната ни в размер на около 17,4 млн. долара през следващите 2 години при запазване на транзитната такса от $ 1,67 за 100 км", заяви шефът на Държавната агенция по енергетика Иван Шиляшки."Днес става обратното със тръбата.