Лошо отношение към мюсюлманите - причина за ада в Мелбърн

Мъжът е афганистанец, страдал е от психично заболяване
22 дек 2017 07:31, Анисия Иванова
43
Лошо отношение към мюсюлманите - причина за ада в Мелбърн
Снимка: БТА

Мъжът, който блъсна вчера умишлено с кола пешеходци в Мелбърн, е казал на полицията, че една от причините за престъплението му е лошото, по думите му, отношение към мюсюлманите, предаде ДПА.

Тридесет и две годишният нападател, австралиец от афганистански произход, е страдал от психично заболяване и е употребявал наркотици. Известен е на полицията със сбивания и нарушения на закона за движение по пътищата.

Още по темата

Главен полицейски комисар Шейн Патън каза, че няма доказателства мъжът да е свързан с терористични групировки и че не е бил в списъка за наблюдение за потенциална терористична дейност.

На разпита в полицията обаче е казал, че някои от действията му са мотивирани от лошото отношение към мюсюлманите, заяви тази сутрин Патън.

Деветнайсет души бяха откарани вчера в болница след нападението, седем от които в критично състояние. Полицията съобщи, че тази сутрин 12 души са още в болница, а възрастен мъж остава в критично състояние.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
2 преди 6 години
До АнонименНе ги хранете и не издържайте ***...няма благодарност. Това е лошото отношение и чакайте и да ви избиват за това.
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29Сложих ти плюс, защото предполагам, че имаш предвид наглостта и неблагодарността както на една определена нашенска малцинствена група, така и дебелоочието на голяма част от пришълците.
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
AMI TO PA TAYA AUSTRALIA E IZOSTANALA DARGAVA,BEDNI SA TAM I MARZELIVI,TAIMAT NUGDA OT AFGANISTANZI DA IM RABOTYAT.AUSTRALIYZITE SA DESET PATI PO-BEDNI OT BALGARITE.
31
0
 
11
 
! Отговори
Що е лошо отношение, преди 6 години
според някои:1) Нежеланието на хората от другите религии безусловно и без съпротива да приемат правилата, изисквани от Шериата;2) Нежеланието на хората от другите религии без съпротива да приемат онези пасажи от Корана, според които не-мюсюлманите са по-долна категория хора, която може да бъде избивана, а собствеността им - присвоявана от "правоверните;3) Нежеланието на данъкоплатците вечно да хрантутят пришълци и да търпят безобразията им.
30
1
 
3
 
! Отговори
от Сидней Аавстралия преди 6 години
Еми така е, но това е в Виктория, съвсем друг щат и трябваше да си оправят миграционата политика както е тук в Ню Саут Уелс щата в които е Сидни където живея. Мелбърн е бил културен град навремето, но е късно вече, да затягат митрантската политика... Защо тук в Сидни не е като Мелбърн а? Щото Ню Саут Уелс не пуска всеки. Езък за хубавия град Мелбърн ц ц ц
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошо било отношението ли? Аз като гледам какви ги е свършил се сещам защо е лошо. Аааааааааабе, я ...
28
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е лошото отношение към дадена група да даде резултат, та внимавайте как се отнасяте с другите. Всичко се връща.
27
1
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Защо сте го пуснали тоя , първобитния в Мелбърн , ами не го оставихте да си седи в пепеляците и камъняците на Афганистан , да си мие г-за и лицето един път в годината !
26
0
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
до 19 - така е на земята - конкуренция, голямата риба изяжда малката, така , че мюсюлманите сами са си виновни, нали и на нас ни се набива постоянно, че ние смеси виновни за робствата, защо за тях да е по-различно?
25
0
 
13
 
! Отговори
българин преди 6 години
То самата им религия води до психично разстройство !
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дрън, дрън, ала, бала, тинтири минтири. Пак вие сте виновни. Пак не сте се държали добре с клетите мислюмани. Лоши християни. Лоши! Буквално това пише в статията.
23
0
 
17
 
! Отговори
Толерантна преди 6 години
И сега като сгази толкова невинни хора отношението към мюсюлманите драстично ще се подобри! Думи нямам... после защо ги гледат презрително и с омраза като видят някой забулен с идеята, че е запасан с бомби... Сами си създават имиджа и после : "ама те ни мразят!" А какво очакават? Да ги обичат ли? Ако атентатите спрат и омразата и страха ще спре... ама то австрийското правителство ще ги оправи... преди 80 години пак австриец ги оправи... странно е защо все до такива крайности трябва да се стига..
22
0
 
19
 
! Отговори
толерантен преди 6 години
Намерил е начина "човека" да подобри отношението към мюсюлманите.Австралийският хелзинкски комитет да не спи, ами да го избере за човек на годината на Австралия.
21
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв Австралиец ?Афгански мусулманин, който прави това, което правят неговите подобни по цял свят, терор, убийства, насилие.Мястото не им е в цивилизовани държави.Това се нарича от корана им хижра, тоест постепенно нашествие в не-исламски държави
20
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе коренното население на Австралия кво стана с тях ,,ааа новите английски говорящи австралийци окупатори ги изтрепаха
19
2
 
8
 
! Отговори
Циник до 18 преди 6 години
Напиши минаре в Япония , и кликни на изображения... ислямската зараза е И ТАМ!
18
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
3/4 от природните богатства на света са притежание на мюсюлманите но западните империалисти им взимат на безценица петрола и газта и милиони мюсюлмани са избити и пропъдени от родината и домовете си
17
0
 
24
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Мда, отношението ще се подобри драстично само като се газят невинни хора по улицата! Няма съмнение.
16
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13A BALGARINA KATO RITASHE NEVINNI HORA V BERLINSKOTO METRO,TOI IZRAZI LUBOVTA SI KAM GERMANZITE I TYAHNOTO LOSHO OTNOSHENIE KAM BALGARITE
15
5
 
20
 
! Отговори
Поредния мирен мюсю преди 6 години
Засега най-умни излизат японците. В Япония исляма е забранен със закон! А ние тук-джамии и ислямски училища строим... И цялата ни надежда е, че на всеки ъгъл имало дюнери и затова нямало да посмеят да сложат бомби!!! Какво облекчение!