Трагедия във Филипините: 37 загинаха в търговски център

Огромен пожар е заклещил хората като в капан
24 дек 2017 09:14,
8
Трагедия във Филипините: 37 загинаха в търговски център
Снимка: Reuters

37 души вероятно са загинали при пожар в търговски център във филипинския град Давао снощи. Това съобщи  помощник кметът Паоло Дутерте, син на президента на страната Родриго Дутерте, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Пристигналият на място представител на противопожарната служба обяви, че шансовете тези 37 души да са оцелели са нулеви, заяви във Фейсбук Паоло Дутерте.

Пожарът е започнал в събота сутринта местно време в четириетажната сграда. Събралите се хора са попаднали в капан, съобщи Ралф Каной, местен полицай. Той съобщи, че пожарът е продължил часове.

Огънят е избухнал на третия етаж, където са се продавали текстилни, пластмасови и дървени продукти, които се гасят трудно.

Президентът Родриго Дутерте беше кмет на Давао в продължение на две десетилетия и продължава да живее в града. Снощи той посети мястото на пожара, за да изкаже съчувствие на близките на жертвите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100 милиона са. И 100 000 да умрат пак са малко. Оня ден умрели над 100 от ураган. Еми понеже са превзели здравните системи на ниско ниво на много държави - да им пращат пари работещите там. Стига с тази псевдохуманност. Да си се оправят. Същите са и африканците - мързеливи,прости и нагли.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мошетата убиха много повече народ в кулите близнаци !