Мъж блъсна колата си в политическа централа в Берлин

В колата имало бидони с бензин и газови бутилки
25 дек 2017 13:45, Александър Попов
10
Мъж блъсна колата си в политическа централа в Берлин
Снимка: Reuters

58-годишен мъж се блъсна с колата си, в която имало бидони с бензин и газови бутилки, в централата на Социалдемократическата партия в Берлин и после заяви пред полицаите, че е искал да се самоубие, съобщи днес германската полиция, цитирана от Франс прес и БТА.

Инцидентът е станал през изминалата нощ. Във вътрешността на колата избухнал пожар, но веднага бил загасен от автоматичната противопожарна система на сградата.

Мъжът, за когото не се съобщават подробности, е откаран в болница с повърхностни рани на главата.

Мъжът също така казал, че преди това е оставил запалителни материали пред централата на консерваторите от ХДС.

Действително портиерът на сградата на ХДС е съобщил, че неизвестен мъж е оставил малко преди 23:00 ч. местно време сак, съдържащ брикети и запалки за скара.

Продължаваме да разследваме неговите мотиви и причините да вземе на прицел сградите на политически партии, заяви представител на берлинската криминална полиция, която е натоварена с разследването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Берлинсамоубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Значи тая алтернатива напомня на зората на партия АТАКА, както и на Сидеров, дето плюеше ДПСарите, а после се прегръщаше и целуваше с тях. Както всяка такава партия на омразата, тя цели да облагодетелства определени кръгове от хора и да се облажат "нашите хора", а такива "събудили" се граждани са заблуждавани, че нещо ще се промени с тяхната партия, Меркел направи голяма грешка и ще си понесе последствията (справка последните избори), но такива партиийки насяващи омразата са обречени като цяло.
7
3
 
2
 
! Отговори
до нр. 1 от AfD преди 6 години
AfD не е проект на Путин, а на събудили се от съня немски патриоти и чужденци отдавна живеещи в Германия, приели нормите и порядките на тази страна като свои. Хора, които не искат един ден техните деца и внуци да живеят в един ислямски халифат. Аз съм един от тях и се гордея, че съм член на Алтернатива за Германия ! Дано и в България да се създаде Алтернатива за България, ще я подпомогнем с каквото можем.
6
2
 
13
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
С *** алахатагбар ще прави. Тоя *** е 100% инженер от пустинята
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На ХДС оставил подарък за барбекю за вурстчета. Ясно е, че е неонацист и десен луд.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Немскака психо-либерална демокрация се мултиплицира в цяла Европа!
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борец за свобода и демокрация най-вероятно ще потъне в някой он червените затвори на феодалите либерасти осъден като враг на народа.
2
1
 
19
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Ей мастийо либерастическа Путин ако иска лично ще се яви на изборите в ЕС и ще ги спечели. Меркел в Сибир, Путин в Берлин скандираха милиони хора в Берлин На Путин не му е затрябвало да си прави немски педеразки партии. Краят на триполовата ви щвестерска политика се вижда либералчета
1
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Член на Алтернатива за Германия, проектът на Путин, който се провали