Пхенян: Ще сме ядрена сила, докато САЩ ни изнудват

"Северна Корея не може да бъде нито отслабена, нито заличена"
30 дек 2017 20:17, Анисия Иванова
134
Пхенян: Ще сме ядрена сила, докато САЩ ни изнудват
Снимка: БТА, архив

Северна Корея заяви, че никога няма да се откаже от ядреното си оръжие, докато САЩ и съюзниците им продължават с изнудването и военните учения в близост до севернокорейските граници, предаде Асошиейтед прес.

Севернокорейска информационна агенция КЦТА заяви за пореден път отстояваната от страната позиция по повод прегледа на най-големите севернокорейски ядрени и ракетни изпитания за тази година.

Северна Корея извърши най-мощния си досега ядрен опит през септември и изстреля три различни междуконтинентални балистични ракети в морето през юли и ноември, засилвайки опасенията, че е по-близо от всякога до сдобиване с ядрен арсенал, способен да достигне САЩ.

В днешното си съобщение КЦТА отбеляза, че Пхенян е предприел стъпки за "подсилване на капацитета си за самоотбрана и превантивни атаки с ядрена мощ" пред постоянните "ядрени заплахи, изнудване и военни учения на САЩ и техните "васали".

Севернокорейската информационна агенция изтъква, че Северна Корея "като непобедима сила не може да бъде нито отслабена, нито заличена." (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
@ преди 6 години
Последният КОРЕЕЦ(самурай) КИМ...за ужас на дивашките извратеняци..
61
3
 
8
 
! Отговори
Аз-ът преди 6 години
По никой начин не съм съгласен дебелия луд момък да има ядрени ракети, но ми е противно как Краваристан, единственият който някога е ползвал ядрено оръжие, и то на два пъти, да бъде толкова силен противник на това Северна Корея да няма. За разлика от Краваристан малките жълти хора ясно декларират че ще го ползват само ако ги нападнат. Това ги сърби гъ.за май краваристснците
60
9
 
2
 
! Отговори
Няма проблем преди 6 години
Китай ще разте толкова , колкото САЩ им позволят.Преценят ли че са застрашени икономически, за една седмица Китай е на колене.Китайската икономика е вп ръцете на САЩ.
59
9
 
2
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Пхенян..Ще сме ядрена сила докато САЩ не ни унищожат.Така ли е ? Така е ..
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кимчо е пич. Действай а ние българите сме .....
57
6
 
5
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Интересно че шопарът още може да се движи на собствен ход. Скоро ще трябва да го изкарват с креват на площада, за да маха на гладното народонаселение.
56
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 6 години
До BurzumТози, като го подстригват, сигурно му слагат кутия от торта на главата.
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Калеко Алеко 71Компютърът е създаден от Българин - Джон Атанасов-ABC computer-Atanasoff Berry Computer!!!
54
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КНДР не искат да слушат САЩ вече , камо ли велики сили като Китай и Русия!!!!
53
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Омразата към политиката на САЩ е разбираема, където се стъпили и трева не е поникнала. Но да защитаваш един доказан сатрап, отнел на 24 милиона свободата, е доказана тъпо:та и примитивизъм. Питам, как Жълтура ще смаже Анерика, народа му гладува, без здравеопазване, докаран до безумства, да се молят за живота си на снимките на Жълтия идеот и баща му.А лагерите, където са избити безизвестен брой хора, за мъченията, за глада, защо не се прочете?И Русия да им помага, защо? Ненормалника е непредвидим
52
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купувайте сев. корейски стоки да подпомагаме старшина Ким. Опааа, то няма.
51
13
 
19
 
! Отговори
usa = на джудже преди 6 години
Силно желая Ким да унищожи Сатаната сащ. И то превантивно с изпреварващ удар. Така както изро.дите от Краваристан нападнаха десетки суверенни държави по света като Сърбия ,Виетнам ,Ирак ,Сирия ,Куба ,Хаити ,Сан Доминго . Общо 165 нападения над чужди държави. Вече не стават за че.п за зала. Изпята песен са. Всевишния също им разкатава майката.Давай Ким Унищожи това зло сащ. Историята ще те увековечи.
50
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Седнали некви евнусии да ввеличаят жълтаа раса . Още малко ще метнат материала. Смешна работа.
49
12
 
19
 
! Отговори
Олег преди 6 години
Браво на Маршал Ким Чен Ун така се пази държава.Никой не може със заплахи да напада суверенна държава.Зад него седят девет милиона бойци готови да умрат за родината а зад Тръмпи седят стадо *** от Алабама и гейове командири които са сексуално зависими и дрогирани..
48
4
 
14
 
! Отговори
еми да преди 6 години
Там накъдето отива Китай,Запада от там се връща.Да си велика сила си има цена,и тя се плаща от обикновенните хора.Да вземем,България например.Колко хора са готови да се жертват за велика България.Да работят здраво,да няма корупция,да са честни,отговорни,да уважават закона.Да стават с мисълта да работят от сутрин до вечер,всеки ден в името на България.Да жертваш собственото си удоволствие и спокойстиве за да може някой ден твоите не деца,а внуци да живеят в една велика държава.Не са много.
47
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пхенян: Ще сме робовладелска сила, докато САЩ не ни изнудят из отзад.
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не ще китайско (China).
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то Acer е китайски, но не на тези китайци, а на другите. Acer не е фирма от КНР, а от Тайван.
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"или може би за суперкомпютрите от които хал хабер си нямаш"Сега е момента да спомена, че китайците преди половин година демонстрираха първият в света мултифотонен квантов компютър. Само да спомена, че изчислителната му мощ надминава (обърни внимание)- 24 000 (двадесет и четири хиляди) пъти производствената мощ на американските ти суперкомпютри. Моите съболезнования.
43
2
 
0
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 6 години
Миньонът от снимката си е повервал.... аве 'аирлия да е, ние ще гледаме сеир... че и пънкара в Оралния кабинет също не знае на кой Свят живее.... време е за нов Потоп, явно.