Мелания Тръмп диша прахта на Хилари и Мишел

Бившите първи дами са по-харесвани от американците
4 яну 2018 17:15,
67
Мелания Тръмп диша прахта на Хилари и Мишел
Снимка: Rеuters

Анкетата, осъществена от "Галъп" сред повече от 1000 американци, сочи, че най-голямо възхищение сред известните жени буди бивша първа дама на САЩ, а не настоящата Мелания Тръмп. Хилари Клинтън, която е и основен съперник на Доналд Тръмп, заема почетното първо място според резултатите в проучването.

Мишел Обама също се оказва по-популярна от г-жа Тръмп, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА. Половинката на Барак Обама е поставена на второ място от участниците в допитването, а след нея се нарежда телевизионната водеща Опра Уинфри.

Мелания Тръмп, която за първи път попада в класацията, заема едва осмото място. Преди нея се нареждат сенатор Елизабет Уорън, канцлерът на Германия Ангела Меркел, британската кралица Елизабет Втора и бившият държавен секретар на САЩ Кондълиза Райс.

Постоянната представителка на САЩ в ООН - Ники Хейли е класирана на девета позиция, на десета е Катрин Мидълтън. Много популярната певица Бионсе остава извън десятката на тази анкета.

Интересен факт е, че в годишната анкета, която "Галъп" прави от 1946 г., рекордьорка сред будещите възхищение у американците известни жени е Елизабет Втора. Британската кралица е намирала място в класацията 49 пъти, но никога не я е оглавявала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мелания е хубава, се.кси, женствена, наконтена... Така изглежда глезената жена, зя която мъжа се грижи. Хилари и Меркел никога не са приличали на женствени жени, напротив, ужасни са. Мелания не я харесват, на нея й завиждат. Като гледам критериите за популярност хич й не й трябва да я оглавява тая класация.
62
1
 
1
 
! Отговори
Мария преди 6 години
ХОРАТА СА ГО ИЗМИСЛИЛИ "ОТ СОИ"ПРОИЗХОДА ОПРЕДЕЛЕНО ИМА ЗНАЧЕНИЕ.
61
4
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 47,Не се коси! На всички подкрепящи Мелания, същата им е в мокрите сънища. И те това е, знаят си тяхното. Тя темата съвсем друга.
60
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия 1000 интервюирани откъде са? От цветнокож ?
59
0
 
17
 
! Отговори
Нимко преди 6 години
Ами Мелания е бяла и хетеросексуална, нормално е да не я харесват. В Америка на почит са малцинствата, белите трябва да се извиняват за "привилегиите" си, иначе ги наричат расисти, хомофоби, нацисти и т.н. Ако беше черна транс жена щеше да е на първо място и всички лицемери от Холивуд да я възхваляват как е "вдъхновение" и внася позитивна промяна в съвременното общество.
58
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, но съгласно Галъп президент на САЩ в момента е Хилари Клинтън - първата жена президент на САЩ, или нещо съм пропуснал, не е ли тя?!------------------------------Така е - не можаха да издържат на напрежението и се оттеглиха в собствена реалност, в която баба Килъри е президент, Майкъл Обама е красавица, а Сорос е борец за свобода и демокрация по света и у нас. А, пък "Галъп" са "независима" социологическа агенция.
57
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, но съгласно Галъп президент на САЩ в момента е Хилари Клинтън - първата жена президент на САЩ, или нещо съм пропуснал, не е ли тя?!
56
1
 
4
 
! Отговори
медиавист преди 6 години
Много ще спечели, ако каже, че Тръмп й е оказвал "сексуален тормоз".
55
0
 
18
 
! Отговори
толерантен преди 6 години
Ми как да я харесат - руса, бяла, хетеросексуална, красива, не е еврейка, не е феминистка... Просто няма за какво.
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 36"ДУМАТА "ПРАХ" в заглавието е от мъжки род, неправилно е членувана".---Ама, те "днесбегето" така си пишат. Също както и "ГРАХТА". :)Не ги коригирайте, безполезно е. Аз съм пробвал многократно, без успех. :)
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АсяАся, права си на Мелания не й пука какво казва "днесбегето".Аз съм за нея. Не се засягай, но Мелания е от Словения (бивша Юго-република). Което също си е постижение.
52
0
 
0
 
! Отговори
пепи преди 6 години
Все пак това е проучване всред масите.Тоест 80 процентния мтриал.
51
1
 
0
 
! Отговори
хахахах не преди 6 години
,,не пишете в текста ми,, добре съм винаги не
50
1
 
19
 
! Отговори
НЕвярващ преди 6 години
Дори и американците не са толкова сбъркани да предпочитат баба Килъри и травеститът Мишел Обама пред Мелания!Просто това е ФЕЙК НЮЗ ама от официалните!
49
1
 
0
 
! Отговори
,,извинения,, не преди 6 години
всичко е интерес пари проучване за шистов газ не ни разваляйте въздуха въздухари алчни жени мъже майNintendo и нейният италиански водопроводчикки бащи уж не ви пука бг природата и бг хората ,,лобиращи,, не само пари пари пари пари пари злато диаманти ресурси ,,присвоени,, ,,бащи,, ,,майки,, ,,лобита,, ,,загриженост,, фаш не
48
0
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Няма нищо чудно в това, че извратена нация с подменена ценностна система като американците харесват Обонговица и Килъри злобната вещица повече от прекрасната Мелания.Напълно нормално !
47
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пише, че класацията е за жени, които будят най-голямо възхищение!Не за това , коя е най-красивата!
46
3
 
5
 
! Отговори
х преди 6 години
"Анкетата, осъществена от "Галъп" сред повече от 1000 американци".... и по-нататъка няма нужда да четем, всички знаем че "Галъп" какато и останалите контролирани от еврей СМИ в САЩ никога не лъжат, нали ?
45
1
 
0
 
! Отговори
Ръце преди 6 години
за бащите не говорим егоизъма напреден приоритет, никой не му пука ако не е в ,,неговата градина,, ,,***,,
44
1
 
0
 
! Отговори
,,майки,, не преди 6 години
една майка какво ли не прави за децата си мечка лъвица колко повече жена майка не разбирате не