В Москва събират подписи за кандидатурата на Путин

Като независим кандидат трябва да има над 300 000
5 яну 2018 22:14,
81
В Москва събират подписи за кандидатурата на Путин
Снимка: Архив, БТА

В Москва бяха открити пунктове за събиране на необходимия брой граждански подписи, нужни за да е валидна президентската кандидатура на Владимир Путин, съобщава ТАСС.

Тъй като действащият държавен глава ще се яви на президентските избори през март като независим кандидат, той ще трябва да събере не по-малко от 300 хил. подписа.

Путин се отказа да се възползва от правото на своята партия "Единна Русия" за издигане на кандидатура без доказване на гражданска подкрепа. Според законодателството на Русия, политически формации, които покриват определени условия имат право да издигат кандидати за президент без да е нужно събиране на граждански подписи, пише "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 72"Някой ден ще разбереш колко си грешил"Нямам нужда нито от твоето благословение,нито от твоето проклятие,нито от твоето скапано "изобличение",нито от твоите злобни и гнусни забележки. Като си злобен,то поне сам се отравяй с нея,а не да досаждаш на другите.
70
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
71 Някой ден ще разбереш колко си грешил
69
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владимир Путин е много добър и човечен човек,с добро настроение. Гледам снимките му и не спирам да се смея-този човек има много добро настроение и обича да се смее и шегува (в рамките на допустимото).Жалко,че руснаците не го уважават.Това пиша,защото съм българин,който обича на ПЪРВО място България,а после Русия. За мене не всички руснаци са за уважение,а само онези,които са наистина достойни,и сред тях е Владимир Путин!
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владимир Путин е много добър и човечен човек,с добро настроение. Гледам снимките му и не спирам да се смея-този човек има много добро настроение и обича да се смее и шегува (в рамките на допустимото).Жалко,че руснаците не го уважават.
67
4
 
5
 
! Отговори
моля преди 6 години
Моля, не ни плашете по празниците с физиономията на Путин..,
66
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е олицетворение на доброто което се бори сьс злото но доброто винаги побежава така е устроена вселената
65
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия ще се спаси другите не знам
64
6
 
14
 
! Отговори
факт преди 6 години
Ако можеше да се гласува за Путин от Европа щеше да има шок и ужас в управляващите в ЕС ....
63
1
 
13
 
! Отговори
Верно ли бе? преди 6 години
Eй европеец, нас ни ни топли русия, ни европата. Ни е сме си българи - прабългари, славяни и траки. Ни в гейвропата, нито във виконгомонголската федерация има хора с такъв етнос. Тъй че, едните да си вземат интерсоциализма, другите либерализма и да си го турят отзад.
62
6
 
13
 
! Отговори
681 преди 6 години
Добре си е човекът,умело управлява целия свят и ако може да се гласува от България за него и аз бих гласувала .Желая му дълъг живот и успешно управление!
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До цирк Тук пишат 2-3 *** ,които не виждат по-далеч от носа си, а да са прочели нещо за някого или да цитират някаква достоверна информация,няма такова нещо.Само простотии и личностни нападки, коeто говори за нисък интелект и никаква мисъл!
60
13
 
9
 
! Отговори
европеец преди 6 години
стига с този путин. само хора дето се страхуват от исляма и пренебрегват бежанците и обратнтие може да се възхищават на тоз диктатур. русия и путин са азиатци, бъгларите сме европейц и приемаме европейсте ценности, като свои! скоро ще има и гей бракове и така нататък, както е модерно навсякъде в развития свят!майната на азиатската ***, България в Европа
59
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе кратуни, като толкова обичате путин и русия, отивайте там бе! Никой не ви спира бе шумкaри! България е в ЕС и в НАТО, тук има американски бази, НИКОГА няма да се върнем в ***!!! И ако се опитате народа ще се надигне и ще ви изколим като пилци (нещо което трябваше да свършим още през 1945 с дядовците ви-крадци на кокошки. Аре у лево!!
58
8
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
аз разчитам на гн путин за мира по света гласувам за него
57
8
 
19
 
! Отговори
Браво на Путин! преди 6 години
Късмет!!!
56
9
 
20
 
! Отговори
антисоросоид преди 6 години
Путин е политик номер едно в световен мащаб. Уважаван в много държави по света.
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 56обикновена бг завист, нали......
54
7
 
17
 
! Отговори
Антиседераст преди 6 години
Гласувам за Путин
53
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яко са го напомпали с ботокс, съвсем е заприличал на восъчна фигура. Направо могат да го вземат и без никаква допълнителна обработка да го монтират като експонат в музея на мадам Тюсо. Екпоната Путин доказва че и неодушевен предмет може да управлява велика Россия.
52
9
 
7
 
! Отговори
Е..Путин преди 6 години
"ПРОФОРМА" допусна 2-*** конкуренти: една Ксения- красавица тв звезда и една мюсюлманка- също красива, със забрадка, съпруга на духовния водач на мюсюлманите в Русия..Въобще- ВСИЧКО е "АРАНЖИРАНО" от Путин, говорителя му с лъжовен поглед и Мария говорителката.Само посланикът не може вече да ни накара да "скандираме" "вечна дружба'.... и постоянно Ни го натяква.. Но.. такива са реалностите...не участваме повече в "театрото"..