Папата притеснен: Светът е на ръба от ядрена война!

"Един инцидент е достатъчен, за да ни хвърли във война"
15 яну 2018 21:38,
51
Папата притеснен: Светът е на ръба от ядрена война!
Снимка: Reuters

Папа Франциск заяви, че е сериозно притеснен от опасността от ядрена война и предупреди, че светът е на ръба, предадоха Ройтерс и ДПА.

Той направи изявлението си на борда на папския самолет, с който лети към Перу и Чили. Преди дни фалшива тревога за приближаваща балистична ракета стресна жителите на Хавайските острови и напомни за риска от неочаквана ядрена война със Северна Корея, припомня Ройтерс.

"Мисля, че сме на самата граница. Наистина се опасявам от това", заяви папа Франциск, коментирайки опасността от ядрена война.

"Един инцидент е достатъчен, за да ни хвърли в състояние на война", предупреди той и добави, че "затова трябва да унищожим оръжията и да се стремим към ядрено разоръжаване".

Папата не спомена Хавайските острови, нито Северна Корея, отбелязва Ройтерс.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак сте сбъркали заглавието. Да се чете: Сатанисти номер 1 е притеснен,че няма ядрена война.
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
популацията стана вече много и трябва да има рестарт
19
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В главната си зала Папата има статуя наречена "Исус се ражда от ядрен апокалипсис". Да не говорим , че е сатанист - масон. Какво да очкваме друго освен след като подлапят ядрена война, да обявят Антихриста ?
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами да я палят войната. Аз одъртех.Похапнах,попийнах, пощипнах булки доста на тоясвят.Пей не давам как ще умра.Да му мислят младите. МЛАДОЦИ, МИСЛЕТЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ! НЕ ЧАКАЙТЕ КАТО ЯГНЕТА НА ВЕЛИКДЕН!
17
13
 
4
 
! Отговори
Мислещ преди 6 години
А какво знаем за Бог ?В Библията има места на които се държи жестоко и дори като изнудвач принуждаващ точно баща да убие детето си да докаже вярност!А това как оставя сина си на кръста и думите на Христос,защо ме остави ? Не знаете попове нищо за Бог,той може да е и добър ,но и зъл !А ако вече сме му писнали ?Може да е решил нови видове да създаде !Хич не ви иде на ум !
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"злато струва пукнат цент". А може би пукната копейка?
15
15
 
6
 
! Отговори
La France преди 6 години
Прав е Папата. Когато начело на света са ненормалници като Тръмп и Путин + разни Кимчовци... нищо добро не чака човечеството
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За сега медийните манипулации не са инциденти, но палят войни.
13
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само плашите! А как ще е хубаво ако изникнат няколко гъбки! Ще постреляме, ще има анархия и много кръв! И купища злато, което няма да струва пукнат цент!
12
5
 
18
 
! Отговори
Да преди 6 години
Поповете заринати в мангизи и Библията ще отрекат само и само да продължат да прибират парата! Обаче Бог има друг план !
11
3
 
22
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Папата да обърне внимание на факта,че срещу християнството се води война!Мю*слитата атакуват,подтиквани от евреите!Ясно е защо-белите християни са интелектуална конкуренция за евреите и те гледат да ги смачкат.Останалите са лесни за манипулация.
10
4
 
10
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Щом папата се притеснявал за ядрена война,защо лети към Чили и Перу,вместо към Северна Корея?
9
5
 
23
 
! Отговори
балама преди 6 години
Папата е световен лидер, загрижен за цялото човечество!...................Мъда бе. Затуй банката на Ватикана се управлява от Ротшилд. Затуй е пълно с педофили в кат.църква, затуй тънат в разкош, затуй се месят подмолно в политиката, затуй не са спирали войната срещу православието...
8
3
 
20
 
! Отговори
Мислител преди 6 години
Напротив,света го чака апокалипсис и това е казано в светото писание !Накрая Бог ще съди всички !Земята е до време,може би е време вече ! Знаем ли .
7
24
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Папата е световен лидер, загрижен за цялото човечество!
6
6
 
13
 
! Отговори
протосингел преди 6 години
А може би Бог иска тази война, отче ??? Може би човечеството достигнала своя апогей !В Библията Бог накрая зякрива света !..........................................................Бог "иска" война, много по-малко, отколкото ти би я искал за сина си, примерно. Но както ти не можеш, понеже уважаваш свободната му воля, още повече Бог не си позволява, да възпира човека от прешки и престъпления, с надеждата, че един ден, той ще се поучи от опитностите си и ще заживее, наистина, по човешки.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Папа май като нашия предния ***.Един свят се навъди ... мани мани.Новоконвенционален.
4
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А може би Бог иска тази война, отче ??? Може би човечеството достигнала своя апогей !В Библията Бог накрая зякрива света !
3
5
 
10
 
! Отговори
Християнин преди 6 години
Папата се прави на хрисим, а взима решение за провеждане на ядрена война. Човек с огромна власт, който усърдно работи за НСР.
2
2
 
7
 
! Отговори
Иб ик преди 6 години
Папа, здравей колега ще се видим в Турция.