Въпреки САЩ, Русия държи на иранската ядрена сделка

Сергей Лавров обяви, че Москва ще работи за запазвенето й
15 яну 2018 12:20,
28
Въпреки САЩ, Русия държи на иранската ядрена сделка
Снимка: Rеuters

Американският президент Доналд Тръмп заяви миналата седмица, че ще удължи замразяването на санкциите срещу Иран за последен път, за да даде на Вашингтон и европейските му съюзници шанс да поправят "ужасните дефекти" на иранското ядрено споразумение от 2015 г. чрез допълнително споразумение.

Руският външен министър Сергей Лавров заяви днес, че Москва ще работи за запазване на иранската ядрена сделка в сегашния й вариант, въпреки заплахите на САЩ да се изтеглят от нея, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Лавров каза на пресконференция, която е за резултатите от дейността на руската дипломация през 2017 г., че Русия е готова да подкрепи директни преговори между страните, замесени в севернокорейската ракетна криза.

Външният министър изрази и желание за нормализиране на ситуацията в израелско-палестинските отношения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
0
 
! Отговори
цц преди 6 години
Как няма да държи на сделката конската глава.Иран сдобие ли се с ядрено оръжие и веднаги ще се откъсне от Русия.В СА хората живеят като царе и строят приказни градове в пустинята.В Иран живеят като в Казакстан,благодарение на своя съюзник.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Участието на американците в Чечня, Грузия и Донбас е доказано и документирано.
21
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освобождението на Украйна от руско робство е аналог на нашето освобождение от турско иго.В този смисъл българите и украинците сме братя по съдба.
20
2
 
15
 
! Отговори
Хa.хa.хa преди 6 години
Укрaйнците бяхa подлъгaни,прилъстени и изостaвени от Зaпaдa,нито им мaхнaхa визите,нито ще ги приемaт в ЕС,нито помощи им дaдохa,нито инврстиции,нищо,дaже нaпротив взехa им злaтния резерв ,Монсaнто е собственик нa цялaтa плодороднa земя в Укрaйнa,a всички укрaинци ще сa нейни опитни зaйчетa,в Укеaйнa ще се изгрaди нaй-голямотожв светa сметище зa всички рaдиоaктивни отпaдъци нa СAЩ и ЕС.Унищожихa им зaводите,зaгубихa всички пaзaри( кaто нaс) ,взехa им Крим и Донбaс!
19
1
 
12
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Решенията за влияния в света са взети в Техеран . Къде се намира Техеран ??? Защо Пакистан и Индия са "ядрени държави " , а никой не говори за това... и за тях няма "санкции"??? За Китай и Израел ми е ясно, като /британско -американски /ден !!! Е да... ама ционистката атака чрез петрола / долара /не успя ...ами сега !!!
18
3
 
1
 
! Отговори
До 16 преди 6 години
Дано попаднеш там !
17
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе стига с тези курабийки бе !!Един народ който бяга от ЗЛОТО не можеш да го подмамиш с курабийки .България да не искала да се освободи от турско робство заради курабийки !!!?
16
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И на кой му пука реално на какво държала Москва, че не можах да разбера?
15
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Империята на злото е една огромна казарма от миналия век, а Чечения - карцера с надзирател Кадиров.
14
11
 
5
 
! Отговори
Крайбрежен жител преди 6 години
Гледам отдолу некои ора се пенят та се кинат. А бе душмане нейдни,разходете се от Резово до Дуран кулак и ще преброите над 400 /четиристотин/Руски знамена и нито едно Американско. Къде бяха еколозите когато се застрояваше черноморието.Къде бяха полицаите и прокуратурата когато местните кметове подписваха проекти пред дулото на автомат калашников?????????????????????????
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7Смятай каубой:Between 1945 and 2005 the United States has attempted to overthrow more than 50 foreign governments, and to crush more than 30 populist-nationalist movements struggling against intolerable regimes. In the process, the US has caused the end of life for several million people, and condemned many millions more to a life of agony and despair.И кой запали Донбас, кой раздаваше понички в Киев? Кой си призна, че са дали $5 млрд. за преврата в Украйна?
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще им увехне Бушер 2, ако се разкисне сделката с шесторката...
11
2
 
22
 
! Отговори
ххх преди 6 години
Руснаците ли гладуват бе ? Само алкохола не можем да си позволим ! НИЕ българите наричаме руснаците "гладни" тето на времето тия гладни са се били с наще за да ни освободят ? САЩ изсипа десетки хиляди бомби над София (Списаревски) ....и сега почитаме САЩ а не Русия ? и баба Ванга преживе каза че това че отрови България !
10
3
 
15
 
! Отговори
До 7 бавноразвиващия преди 6 години
Русия и Чечения и другите държави сега са приятели .......САщ да са приятели с ираксия виетнамския сомалийския афганистанския сирийския либийския сръбския народ ?ТОВА ЧЕ ИМАШ ПРАВО НА КОМЕНТАР НЕ ТЕ КАРА ДА СТАНЕШ ПОВЛЕКАНА !
9
3
 
17
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 7Чечня - Дудаев искаше да е президент но му натрапиха наемници и стана Ичкерия отцепници - Първата Война всеки предаваше всеки - Втората Война след идване на Путн на власт 3 човека знаеха какво става и РФ победихаВ Приднестровието Русия вкара миротворци и до сега си живеят въоръжени но мирноВ Грузия СЕОАКАШВИЛИ нападна на руските миротворци и Цхинвали с всичко което имаше - след 3 дни Руснаците влязоха и за 5 дни го принудиха да отстъпи и толковаДонбас - Украинци срещу Украинци
8
5
 
12
 
! Отговори
маданейча преди 6 години
До Дракона"Русия, Иран, Северна Корея и Венецуела - това са истински великите държави. Малко гладуват ама нищо и Куба забравих"..............По показателя с гладуването и нашата горда и демократична татковина, може да заеме достойно място в тази класация
7
3
 
13
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
Помисли за каква територия става дума и за тяхната вътрешна битка бе хАмериканецо ! САЩ по цял свят вършеят ти нормален ли си бе ? Как се меси една държава в чужда война бе пияницо ?
6
3
 
16
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Русия ако искаше да прави войни щеше да завземе до сега много държави ......взела си е Крим по тяхно право това е между Русия и Украйна .....решено е .....защо се прави тоя панаир че Крим бил анексиран на сила от Русия ? Погледнете как САЩ пали войно по цял свят и измират десетки хиляди хора в техните битки .....направете равосметка кой е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО !?
5
4
 
14
 
! Отговори
<><> преди 6 години
САЩ подпалиха красиви държави със страхотна икономика като Либия , Ирак , Виетнам и т.н. погледнете бе пишете в гоогле гледайте снимки на тия държави преди САЩ като реши да ги "освободи от тиранията" ....мулета ! Сирия е в това число вижте и тя преди как е изглеждала ....българите ходеха в Либия и Израел да работят за много пари по него време ! Сега всичко е разруха ......Миротворците от хАмерика си взеха тяхното ......
4
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 3: Искаш да кажеш: За какво и е на Империята на ЗЛОТО Украйна, като си има вече Крим !