Българин арестуван в Германия за трафик на мигранти

Групата, в която той участвал, вкарала в страната 160 мигранти
31 яну 2018 19:05, Елка Василева
12
Българин арестуван в Германия за трафик на мигранти
Снимка: архив, Reuters

Германската полиция арестува трима заподозрени при операция срещу група, за която се предполага, че е вкарала нелегално най-малко 160 мигранти в Германия през последните месеци, предаде Асошиейтед прес.

Операцията беше проведена в четири германски провинции. Двама заподозрени бяха арестувани в Берлин, а един - в Бад Мускау, до полската граница. Претърсени бяха седем имота.

Предполага се, че заподозрените са част от група, прекарвала нелегално мигранти от Чехия и Полша, главно с камиони, в някои случаи, като ги скривала зад стоки и палети. Арестуваните хора са граждани на Турция, Полша и България.

Предполагаемата контрабанда на мигранти е била извършвана от август. Мигрантите са били транспортирани главно през Балканите, а после през Чехия и Полша към Германия. Контрабандистите са искали от всеки мигрант по 8000 евро.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Германияарестмигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
до 6 от Уикипедия преди 6 години
В отговор на молбите на Ростислав през есента на 863 г. Византия нахлува отново в българските земи. Там не срещат сериозен отпор, тъй като българските войски са заетите на запад на моравската граница. Започват преговори и впоследствие е сключен мирен договор между България и Византия. Борис I се задължава да разтрогне съюза си с немския крал Лудвиг и заедно с народа си да приеме източноправославното християнство от Цариградската патриаршия.Покръстването[редактиране | редактиране на кода]Българският владетел приема християнството тайно, за да избегне засилването на съпротивата сред някои прос
9
0
 
4
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
вместо да се пишеш за Писателя Стоян Динков да беше му прочел книгата "Османо-римска империя българи и тюрки" , там пише че пра дедите са били насила Християнизирани при Борис Iот Византия
8
0
 
3
 
! Отговори
до Зелка преди 6 години
Така се случва като копираш новини от други сайтове , не пише на немски че е задаржан българин а Заподозрени от турски българки и полски произход в немски сайтове , някои хора разбират немски все пак.......хаха
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България всички са българи. Нали така?
6
0
 
4
 
! Отговори
Стоян Динков преди 6 години
Случайно или не името на хорхане "българина "е спестено
5
0
 
6
 
! Отговори
въпросче преди 6 години
А Сорос който вкара милиони, кога ще арестуват ?
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркел ги кани после наще роми ги доставят, но вместо награда ще ги съдят. Това, ако не е тежка шизофрения не знам какво е?
3
0
 
7
 
! Отговори
неблагодарност преди 6 години
Лично закарали гостите на Меркел до Германия,а полицията ги арестува?
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българин, ама друг път. Издиславците и турците НЕ СА българи. Въпросът е приключен.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да са му благодарни тези го арестували. Та нали баба ви Меркелица сама ги покани?! Какво е виновен човека че ви ги кара на крака? Нали искате да си облагородите нацията че сте застаряли? Ами човека ви кара инженери доктори професори доценти и пак не доволни! Какво искате тогава? Питоня с котешката ли глава?