Президент vs. мафията: Булдозери газят луксозни автомобили

Тежката техника превърна скъпите коли в скрап за по-малко от 3 минути
7 фев 2018 20:08,
42

Над 20 луксозни автомобила бяха прегазени от булдозери във Филипините, съобщи Bulgaria ON AIR.
 
Показната акция е по инициатива на филипинския президент Родриго Дутерте, чиято цел бе да покаже, че войната му с организираната престъпност в страната навлиза в нова фаза.

В Манила бяха разрушени "Порше"-та, "Мерцедес"-и и "Ягуар"-и, някои от които струват по над 120 000 долара.

Тежката строителна техника превърна скъпите коли в скрап за по-малко от три минути.

Държавният глава обяви, че това е послание към данъчните нарушители, като припомни, че само през миналата година в страната са конфискувани незаконно внесени автомобили за близо 3 млрд. долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Ганьеца със селската си душица изригна - как ще трошите колите бе... Зер си представя и той такава да кара ? И с кво ще си я купите - с парите дето си ги спестявате от осигуровки, докато лепите плочки?
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро по тубата се появи австралийски клип, в който показаха какво се случва с колите на дрифтърите и гонкаджиите-на пресата и за скап. Да не говорим за санкциите към шофьорите. Там това не е показна акция, а такъв е законът. Където нямат закони се разпорежда Дуерте, Путин или Ердоган.
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DANO SKORO I U NAS V BALGARIA.03327
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една от колите е Ауди А6 от 1994, която струва може би около 2 до 4 хил.лева ... голям лукс, няма що!
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименсъздава ред, малко ли е това!?
26
0
 
0
 
! Отговори
Отговорът е 25 преди 6 години
До АнонименДе!
25
18
 
1
 
! Отговори
Тошибиян преди 6 години
Я да съм на месните мутри ше сберем пари и тоя ше бъде отстрелян
24
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ако тези престъпници притежаваха ценни и скъпи картини? На Рембранд, Пикасо например?? Президента щеше да ги струпа на куп и да ги запали за назидание?
23
8
 
3
 
! Отговори
propov преди 6 години
Е как да ги продадат като са нередовни тия коли!?
22
6
 
6
 
! Отговори
защо защо преди 6 години
До Анонимензащото акъла не вирее в миризливите азиатски кратуни !
21
8
 
7
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Е това е грубо вече. Конфискували сте ги препродайте ги в чужбина
20
7
 
8
 
! Отговори
plamen преди 6 години
И какво? Сгазиха няколко курника 2-ра употреба. Като са толкова скъпи защо не ги продаде на търг. Парите да влязат в бюджета и да нахранят наистина гладен и нуждаещ се. Ако бяха толкова ценни щеше да има бол желаещи да ги купят. Аз не виждам нищо друго освен една популистка акция и то явно срещу хора ,които не се нравят на "президента", който със сигурност е набъркан в разни далавери.
19
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя бил по-голям примитив и от Ердоган.
18
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, защо трябва да ги унищожава? Можеше да ги продаде и да вкара парите в хазната. Подобни шутовщини за присъщи на Дутерте, но освен показност няма нищо друго у него, само глупости.
17
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
можеше да се продадат, ако трябва в чужбина и с парите да се помогне на хора в нужда, но това за 3 минути и руши, защо рушиш, създавай
16
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В същото време разни знаменитости (включително българи) събират пари за бедните във Филипините. Спомням си как една "миска" си беше подарила роклята на бедно момиче от Филипините. А техният президент потроши 1.5 милона долара, за собствен кеф. Не мисли за народа си, само избива неудобни хора и ги обвинява в тероризъм или че са наркоразпространители. То с такива *** като него, после се чудите защо има въоръжена съпротива там. И най-жалкото е, че някои от вас подкрепяте тези негови действия.
15
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо трябваше да мачкат колите, бре? Да им конфискуват движимото имущество на тия бандюги и да го дадат на търг, а с тези пари държавата ( в случая Филипините) да подпомогне здравеопазване ли, образователна система ли...квото е в полза на народа. Това мачкане на скъпа техника граничи с примитивна ориенталщина на тоя президент.
14
2
 
22
 
! Отговори
Кого плашиш бе? преди 6 години
Toва е пълно безумие. Всяка работеща техника е логично, след като е била конфискувана, да се разпродаде на търг и парите от търга да се ползват за полезни нужди. Да се раздадат за сираци, да се напълни държавната хазна и т.н. Или пък, след като се конфискува техника, тя да бъде раздадена на държавни ведомства, за да си вършат нужди с нея. Примерно скъпите авомобили да се ползват за дипломатически. Спортните (бързи) да се ползват за полицейски и т.н. Тъпо е да изгориш пари в огъня, за плашене.
13
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малиййй на *** как му се иска и в Бг така да стане.Та нали за това беше френетичното гласуване за Боко-тиквата.
12
23
 
8
 
! Отговори
пехотинец преди 6 години
Това е президент на място! Какво щеше да направи нашия руски агент-президент? Вероятно да награди соствениците с по орден Стара Планина, да им напълни резероварите и да откачи всички висящи дела срещу тях. Все пак гарван гарвану око не вади.