Запалителни бомби по посолството на Турция в Дания

Няма пострадали, никой не е арестуван до момента
19 мар 2018 08:35, Елка Василева
59
Запалителни бомби по посолството на Турция в Дания
Снимка: архив, Reuters

Най-малко двама души са нападнали посолството на Турция в Копенхаген със запалителни бомби рано днес.

Няма пострадали при нападението, което е причинило само леки материални щети по фасадата, предаде Ройтерс, позовавайки се на полицията в датската столица.

Сградата е била празна по време на атаката.

Полицията е започнала разследване по случая. Никой не е арестуван към момента, съобщи полицейски представител пред Ройтерс.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А и само да знаете от операцията в Африн... КОЛКО АМЕРИКАНСКИ ОРЪЖИЯ СА КОНФЕСКУВАЛИ ТУРСКИТЕ АСКЕРИ... :-) :-) :-) :-) ОХХХ КЕФФ...
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това добре, ами в България кога?
5
8
 
6
 
! Отговори
Мда преди 6 години
Случващото се в Африн трябва най-после да отрезви пишман-евроатлантиците за политиката на Турция и САЩ.Турция е ясна-агресивна по природа държава,която при удобен момент не пропуска да заграби нещо.Обаче по-интересното е с Америка-виждаме,че САЩ делят съюзниците си на категории и охотно жертват тия от долните,за да запазят позициите си при първата и втора категория.Очевидно Турция е приоритетна за тях държава,а ние-НЕ!Близко е до ума какво може да се случи.И ще стане,ако не вземем мерки!
4
5
 
15
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
Вчера видяхме как турците бяха посрещнати в Африн, вчера разбрахме за какво избраха тази дата... За не доволните терористи и българи...Терористи... Подлите ви действия няма да ви спасят...Българи... На вас ли ви идваха бомби от там, вие ли граничите с терористи, вие ли имате над 3 милиона сирийци!!!??? Аре У лево... Вече честит и 18.03.2018 АФРИН!!!
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
екипа на днес пкк ги каним в Африн да пият Турско кафеКойто копае гроб другиму сам пада в него да знаете Днес пкк бг ч
2
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боли ги за АФРИН, за датата, която избраха да вленат там, за това, че лъжите им не спря аскера... Да го боли... Да бяха дошли на фронта в Африн... Хич, не се учудвам, подлеците си мислят, че ще си отмъстят по тоя подъл начин... Браво на Турция, Браво на турския войник, Браво на Ердоган...
1
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се вдига турското знаме в сирийски град след двумесечна обсада, но "демократичния" запад мълчи и се прави на сляп ... какво да очакваш?Даже и тук няма писано за това, явно такава е линията спусната отгоре.А ако утре се вдигне турско знаме в Кърджали, какво правим???Пак ще си мълчим сигурно.