Нова снежна буря в САЩ засегна над 70 млн. души

Президентът Тръмп отмени ангажиментите си заради времето
22 мар 2018 16:30, Анисия Иванова
19

Четвърта за последните три седмици мощна снежна буря удари Североизточното крайбрежие на САЩ. Лошото време ще засегне над 70 милиона души в няколко щата - от Северна Каролина до Масачузетс.

Обилните снеговалежи принудиха администрацията на Белия дом да отмени всички ангажименти на президента Доналд Тръмп. Отложено е и редовното заседание на кабинета, съобщава Bulgaria ON AIR.

Много правителствени сгради в столицата Вашингтон също са затворени. Държавните училища в Ню Йорк, Филаделфия, Вашингтон, Бостън и други градове бяха затворени, а над 4100 полета бяха отменени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
балирач на сняг преди 6 години
Удри боже!!!
7
2
 
2
 
! Отговори
до 4 от славянин преди 6 години
''Най-развитата и богата'' страна при 20 сантиметра сняг пада безпомощно в поза партер, пендъропитеко!
6
3
 
14
 
! Отговори
Мда преди 6 години
До русия=джуджеЩеше да си напълно прав,ама преди години...Сега нещата май взеха да се променят-Животът в САЩ направо замира след 20-30см сняг,мостове падат 3 дни след монтажа,ултрамодерни чисто нови кораби се прибират на буксир след всяко учение и какво ли още не.А преди не беше така!Нещо се е случило с Америка,какво ли????
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До русия=джуджеТичай до руското посолство да запалиш свещ за товарищ Путин и се прекръсти да не те срещне чеченец, защото ще ти разкъса матката и ще станеш за резил!
4
23
 
7
 
! Отговори
русия=джудже преди 6 години
Тук наблюдаваме как някакви русофилски австралопитеци как се опитват да се подиграват на най-развитата и богата страна САЩ.Вие сте абсолютен цирк.Гледайте си там банановата република Русия ли е ,Руанда ли е ,незнам и не се мешайте в развития свят.
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог наказва грешните....
2
3
 
20
 
! Отговори
Новото оръжие преди 6 години
Това е Новото оръжие на Путин - сняг до дупка! Сега са измислили и специални ледове - хващат американски подводници и ги замразяват! След това пращат руски ледоразбивачи да ги вадят и им събират такси....
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фандъка да вземе пример как се чисти.