Юлия Скрипал е изписана от болницата

Тя е била прехвърлена на безопасно място
Обновена: 10 апр 2018 10:45 | 10 апр 2018 10:38, Елка Василева
91
Юлия Скрипал е изписана от болницата
Юлия Скрипал. Снимка: БТА

Юлия Скрипал е била изписана снощи от болница и сега е на сигурно място, съобщи Би Би Си, цитирана от Ройтерс.

Преди малко повече от месец тя беше отровена в британския град Солсбъри заедно с баща си Сергей Скрипал, бивш руски разузнавач, превърнал се в двоен агент, предаващ информация на Великобритания.

На 4 март двамата бяха намерени на пейка в безсъзнание и в продължение на седмици бяха в критично състояние, докато здравословното им състояние не започна да се подобрява.

Великобритания твърди, че Сергей и Юлия Скрипал са били отровени с бойно отровно вещество. Лондон обвини за атаката Москва, която отрече да е замесена по какъвто и да било начин.

Още по темата

Отношенията между Русия и Запада се влошиха до най-ниската си точка след края на Студената война, пише БТА.

След като е била изписана от болница снощи, Юлия Скрипал, която според руската агенция РИА Новости е подала молба за политическо убежище във Великобритания, е била отведена на сигурно място, посочва Би Би Си.

В петък лекарите заявиха, че здравословното състояние на 33-годишната жена и 66-годишния й баща се е подобрило значително. Миналата седмица Юлия Скрипал разпространи изявление, в което посочва, че здравето й от ден на ден укрепва.

Според Би Би Си Сергей Скрипал остава в болница, но състоянието му "бързо се подобрява".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
plitko plitkoooo angliiski plitko
51
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На изхода лекуващия й припомнил да не смесва вече маринована риба с прясно мляко.
50
1
 
4
 
! Отговори
Yordanka Kralik преди 6 години
Благодаря за не likovete @ 52 i 53. И аз си мислих че без вода и сол не можеш да караш, но не 40 дни пости а 40 месеца става. Много неща стават, човешкото тяло и мозъка се безгранични, както и глупоста.
49
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Създадоха масово уръжие и няма как назад
48
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
@ 48: "няма лечение" Споко, за всичко сътворено от човешка ръка имам и анти. Те не трябва да го тръбят по бнр. И сега като е разгадана формулата кво ще правят? Дръжки или масов тест? Големи устенца
47
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
14 март 2018, Създател на "Новичок", избягал през 90-те в САЩ: Това е изтезание, напълно нелечимо е!10 Април 2018, Юлия Скрипал е била изписана снощи от болница и сега е на сигурно място, съобщи Би Би Си, цитирана от Ройтерс...без коментар!
46
32
 
7
 
! Отговори
8===о преди 6 години
Ами радвам се за нея.А службите на русия стават все по-некадърни.Масовата емиграцият от русия на запад явно се отразява на човекшкият капитал и на ФСБ и армията им.
45
4
 
33
 
! Отговори
123 преди 6 години
Чисто английска пропаганда. За новичок няма лечение. А тази си е доста обикновенна руска м*стия. Я кажете какво става с баща и.
44
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 43Ха...............ЧЕ КОЙ ТИ КАЗА, ЧЕ ИСКА "убежище"??????????????? Лъжкинята мей или оня клоун джонсънчо???? Ти с акъла си понякога поне дружиш ли?
43
3
 
26
 
! Отговори
ДЖЕНДЪРЕ преди 6 години
До Анонимен41ЦИРКА СВЪРШИ--ДЕТЕТО Е ЖИВО--ПРИБРАЛО СЕ Е ОТ МАЛДИВИТЕ--СТРАХОТЕН ТЕН ИМА--СЕГА ЩЕ ГО ПРАЩАМЕ ВЪВ ФЛОРИДА--АМЕРИКАНЧЕ ЩЕ СТАВА И ЕДНО АФРОАМЕРИКАНЧЕ ЩЕ МУ НАМЕРИМ---АГЕНТ КУКУ ОТ МИ 25
42
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълна издънка за КГБ
41
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата кутевска сбирщина се е събрала на седенката :)
40
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 41Тоя па, тоя па, тоя па.............я *** си всимай редовно хапчетата, нещо си напълно неадекватен тази сутрин!!!!
39
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно защо ли Юлия иска политическо убежище във Великобритания, а не в руската терористична кочиина.
38
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ко стаа бе? 38Хи-хи-хи-хи...........как какво става??? Ха-ха-хи-хи..........ПИЕСАТА СВЪРШИ, ДЕКОРИТЕ СЕ ПРИБИРАТ!!! АРТИСТИТЕ СИ ЗАМИНАВАТ!!! ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО!!! Само един въпрос остава - А ИМАЛО ЛИ Е ВЪОБЩЕ "ОТРАВЯНЕ"??????
37
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Запада и Америка си спретнаха такова оси,,,ане, че съвсем резонно ми идва мисълта, какви хора управляват държавите, станали съпричастни на Тереза Мей? Наш Буби се усети, някак си не се наведе на измамата, колкото и да му беше трудно да наруши стереотипа. ЕС се оказа сбироток от лакоми и лъжливи интересчии, с огромни заплати и далавери, с държави от първа и втора категория. Ще направят така, Путин да ги изфраска и всичко да отиде на майната си.
36
4
 
28
 
! Отговори
защо? преди 6 години
Защо британците ще горят само къщата на Скрипалите и италианския ресторант? Не е ли по-добре да драснат клечката на целия град Солсбъри? Така няма да остане никаква следа!
35
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха! На сигурно място от какво? От медиите? За да не се разбере фалшификацията ли? Като с химическите оръжия в Ирак, сваления самолет над Украйна и химическите атаки в Сирия.
34
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Юлия е била отведена на сигурно място. С цел заблуда на противника. Путин я е дебнел на рецепцията с букет цветя и кухненски нож. За конспирация, тя е била скрита в багажника на лека кола.
33
2
 
20
 
! Отговори
опитни зайци преди 6 години
Най-вероятно британския вариант на Novichok не е предизвикал очаквания резултат върху опитните зайци Юлия и Сергей. В следващата серия те ще бъдат отвлечени на сигурно място, за да бъдат продължени експериментите с тях. Този път с New Novichok - още по-убийствен, по-невидим и по-обезмирисен! Пасва на всяка дръжка на врата.