Германската полиция застреля мъж, нападнал хора в хлебарница

Мотивът за нападението засега не е ясен
13 апр 2018 13:15, Елка Василева
40
Германската полиция застреля мъж, нападнал хора в хлебарница
Снимка: архив, Reuters

Въоръжен мъж нападна рано сутринта купувачи в хлебарница в германския град Фулда, в централната провинция Хесен и беше застрелян от полицаи, съобщиха в Тwitter градската полиция и прокуратурата, цитирани от Франс прес и ТАСС.

Инцидентът е станал в западната част на Фулда около 4.30 ч., преди отварянето на магазина. Нападателят е ранил служител и доставчик.

"Неизвестен мъж нахлу в хлебарницата и нападна хора, някои бяха сериозно ранени", се казва в съобщението на органите на реда. Мъжът започнал да хвърля камъни по пристигналите на място полицаи и накрая бил застрелян. Засега мотивът за нападението не е ясен.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хроничната ''амнезия'' пак налегна форумните ''правоверни'' ''присъствители''. Пускат кьорфишеци, а линкове към тях - йок, ''забравили''...Питаш ги дали ислямът забранява определено ''третиране'' на НЕправоверните - йок, пак ''забравили''...*** много ''забравяте'' бе, това да не е от редовното пердашене на челото в пода;-)?
30
1
 
7
 
! Отговори
Европейка преди 6 години
Нападнал,ранил служители,да го застрелят ,какъвто и да му е мотива.
29
1
 
13
 
! Отговори
халал/кашер преди 6 години
Изнервирал се, че хлябът не е халален/кашерен и решил да вземе нещата в свои ръце и да ги постави на мястото им.Нападнал някакви си германци, какво толкова?
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момчето било "леко лудо" бре!Що вдигате ум?!
27
0
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Най-сетне едно нормално действие на полицията ,защото с либералиските домомента постъпки стават само за посмешище.Застреляйго и един престъпник по-молко ,няма ,амнистия ,няма предсрочно освобождаване
26
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато в американско един християнин бил чукал дъщеря си от години, та накрая дори родила син на баща си, или брат за себе си, или внучка за майка си, ... както и да е, та започнаха краваристанците разследване. Но християнинът баща нещо гръмнал дъщеря/жена си и заклал сина/внука си и след това се е самогръмнал. Та сега краваристанците се чудят как да го изкарат ислямист и "саморадикализирал се привърженик на ИД!" Прозтотията и злобата на християните е безкрайна!
25
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Противоречива информация,нищо не е ясно със сигурност.Човека има право на съд и превъзпитание,защо не са му ги усигурили германците?Че те са действали като полицията при социализма,пък тя нали беше лоша?
24
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''точно както в германия за всяка дивотия на германците се обвиняват имигранти/мюсулмани/евреи/марсианци/Доналд Дак и т.н.''. ''Правоверен'', интернет е безбрежен - няма как да не намериш поне една статия, в която се обвиняват ''евреи/марсианци/ Доналд Дак''. Айде, като намериш - вземи, та пусни едно линкче, а? Виж, за ВАШИТЕ дивотии обвиняват немците - нито ви пишат имената, нито ви показват снимките...линк няма да давам: случаят от Мюнстер още е ''топъл''...
23
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''Както виждаш държал се е като истински християнин''. Само дето най-накрая се е ''осъзнал'' и я е втасал като истински ''правоверен'' - ликвидирал е НЕправоверни. Та нещо не схванах - исляма забранява ли клането/газенето/взривяването/застрелването на НЕ ''правоверни?
22
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че в българия има тзсигани, та българите можем да обвиним за всичката си проссталаштина и диваштина ***, точно както в германия за всяка дивотия на германците се обвиняват имигранти/мюсулмани/евреи/марсианци/Доналд Дак и т.н.
21
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''Tози е безгънков. Не се моли по 5 пъти на ден. ''. Ех, колко познато звучи, чак взех, че ти повярвах: ''Уалид Хаму, братовчедът на съпругата на атентатора Хаджер Кхалфала, каза пред Мейл Онлайн: Булел не бе религиозен. Той не ходеше в джамията. Не се молеше. Не спазваше Рамадана. Той пиеше Алкохол. Ядеше свинско, взимаше дрога. Всичко това е забранено от исляма.''....Както виждаш държал се е като истински християнин
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжът е поздравявал хората с "Гутен морген!", пардон "аллах акбар!"...
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
( още) Цитирано от:https://blitz.bg/goreshtite-***/novi-shokirashchi-razkritiya-za-atentatora-vizhte-edni-ot-poslednite-mu-dumi-predi-atentata-i-kakvo-razkri-za-nego-bratovched-mu_news428783.html. А ислямът забранява ли клането/газенето/застрелването/взривяването на НЕ''правоверни''?
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''Tози е безгънков. Не се моли по 5 пъти на ден. ''. Ех, колко познато звучи, чак взех, че ти повярвах: ''Уалид Хаму, братовчедът на съпругата на атентатора Хаджер Кхалфала, каза пред Мейл Онлайн: Булел не бе религиозен. Той не ходеше в джамията. Не се молеше. Не спазваше Рамадана. Той пиеше Алкохол. Ядеше свинско, взимаше дрога. Всичко това е забранено от исляма.''. ( следва)
17
0
 
7
 
! Отговори
Немците са преди 6 години
най-тъпата *** на Планетата ни...
16
1
 
7
 
! Отговори
Бах ва преди 6 години
у немските ***-за Нищичко не Ставате-от итлеровото временце сте шматки безподобни...
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ми се струва, че има нещо гнило? Първо нападнал купувачи, след това било в 4:30ч., преди отварянето на магазина. После вътре (в затворената пекарна) имало хора, които били тежко ранени, а по- горе е ранил само двама души- доставчик и служител?
14
1
 
5
 
! Отговори
Дано преди 6 години
да не е бил ЦИНИКЪТ. Някой чувал ли го е днес завалията. Който му има телефона, да му се обади. *** си беше, ама вса пак...
13
1
 
14
 
! Отговори
8===о преди 6 години
Германия трябва да почерпи опит от Израел как може да се справи една държава с мюсулманите.
12
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега толерасните медии в Германския халифат ще го искарат 48 годишен,рижав,психясъл немец от изчезващ вид загубил бизнеса си от надошлите инженери, лекари,архитекти,ИТспециалисти от близкоизточната си маЙна райна.