Светът тръпне съботно! Хари и Меган се взимат

На церемонията – без кралски особи, но пък с традиции
18 май 2018 10:37,
45

Броени часове остават до сватбата на годината на принц Хари и Меган Маркъл и истерията вече взима своя връх. Най-вече във Великобритания, но не само.

Целият свят е обърнал поглед към кралското семейство и е в очакване на венчавката.

Ще разбие ли церемонията клишетата на Острова и ще затихнат ли скандалите, които предшестваха подготовката за голямото събитие?

Според специалиста по етикет и протокол Невена Басарова церемонията няма да е типичната кралска сватба и именно това е интересното.

"Англичани и американци са насочили поглед към Острова. Българите също проявяват интерес. Определено събитието ще се наблюдава от милиони. Тя ще бъде реално доста по-малка сватба от тази на Уилям и Кейт. Тогава гостите бяха 1700, сега са само 600", подчерта експертът пред Bulgaria ON AIR.

Тя отбеляза, че на церемонията няма да присъстват кралски особи, но традициите за кралска сватба ще бъдат спазени.

"Меган Маркъл е доста различна и не е с кралско потекло, но британският протокол е доста консервативен. На холивудските звезди ще им се наложи да спазват правилата. Селфита и интервюта за тържеството не са позволени. Всички гости трябва да са скромни и да не привличат голямо внимание", допълни още Басарова.

По думите на журналистката Стаси Кара голяма част от колегите на Маркъл вече са пристигнали на Острова.

"Ако Меган реши да се върне към киното, въобще няма да има проблеми. Мисля, че Хари много я обича и се държи прекрасно към нея. Светът гледа различно на Хари - по-различно, отколкото на Уилям. Виждала съм Хари в барове в Лондон и той е известен купонджия", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чак пък да тръпне?! И аз мисля, че това основно англичаните ги вълнува. И преди да тръгнете да плюете българите ще кажа, че и по чуждата преса на хората им писна и се изказват доста отрицателно за целият този шум.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до коментиращитеКой те излъга, че сме прочели статията? Само *** като тебе ли имат право на мнение?
29
7
 
4
 
! Отговори
до коментиращите преди 5 години
Не ви интересува тази сватба, но сте прочели статията., че и коментари правите. Щом не ви интересува, защо четете? Четете за писмото на Пелов до прокуратурата, за поредната катастрофа, за поредния умрел и така ще ви бъде много интересно.
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как бе, добитъка трябва да се радва на празниците на рептилитеКойто не си похарчи спестяванията за аристократичен алкохол с който да отпразнува това светло събитие е долен комунист
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
MECTЯ
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много шум за нищо.
25
5
 
2
 
! Отговори
god Fo..the queen преди 5 години
tiq rigite kvo gi chaka sha sygalqvat che sa rIgi i cha vaobshte sa se prykvali kato gi zaleee Oushana sha tyrchat tuka v BEGETo ama naema na mesec sha e 20000 euraka-koito nqma v rezervat ili v desetkata starshna 4uma gI chaka INGILIZITE
24
1
 
9
 
! Отговори
и аз тръпна преди 5 години
Шест кокошки съм заклала, руйно вино съм наляла.Краката съм си изтрила със чирпанска керемида.
23
1
 
10
 
! Отговори
Милен преди 5 години
Естествено, че го преекспонират. Нали от там идват всички пари... шум, реклама, уа, уо, голяма работа :)На това "парти" могат само американци да се засилят да ходят извън UK.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък не тръпна.Да се взима кой с когото ще!Пожелавам на младоженците всичко най-хубаво, но тяхното събитие съвсем не ми докарва тръпки, нито каквито и да било емоции.
21
3
 
15
 
! Отговори
Deutschland преди 5 години
Английските палячовци не могат да преглътнат, че след две световни войни и пълно унищожение на Германия, сега отново й дишат прахта. Какво харакири си направиха с Брекзит обаче тепърва ще стават и по-зле. Мосархията е отживелица, остатък от средновековието. Честита сватба все пак.. не че някой извън мъглявият остров го интересува. Пет пари не давам честно казано.
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аве само да питам, това Хари Хари Потър ли се води? Ех кога порасна това дете, че и за женене стана!
19
1
 
18
 
! Отговори
Ибн Ебн АлКохол преди 5 години
И кой е този свят дето тръпнел? Най-вече Британия и не само тя, че когато беше велика Британия не беше целият свят, та сега ли?Хляб и зрелища нали, а за някой само зрелища.Да си тръпнат на острова колкото си искат, мен това изобщо не ме засяга!
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко разтърсващо. Пуснете сега нещо за Боян и след това нещо за Кимито и сестра и, ама покъртително да е!
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба лизи точи ли сабята за мулатката? Вече килна една принцеса - майката на Хари и един арабин да не петнят фамилната чест, та на тая ле ще прости.
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Африканци пакистанки всичко тръпне, всеки който поиска вече може да обогати генофонда на кралско фамили, щом чупакабра успя. А Лондон е гърнето където ще се приготви новата универсална раса след 7 поколения всеки ще носи примеси на 120 етноса в себе си.
15
2
 
26
 
! Отговори
1 преди 5 години
Сигурни ли сте, че целият свят тръпне ?
14
2
 
14
 
! Отговори
Та Мара преди 5 години
Надявам се Хари да бъде с хубавата си нацистка униформа, а Меган - по прашки.
13
3
 
13
 
! Отговори
Трепна преди 5 години
Направо треперя от вълнение! Ей го, седя си в *** и немогс да се изакам като хората, щото целия съм се сковал от вълнение!А чакай... излиза..
12
2
 
19
 
! Отговори
Морски преди 5 години
И нас българите кво ни грее тая новина че ни я тикате в лицето!!!!По този начин управляващите приспиват още повече народа,който вече найстина е станал само матрял.