Балотаж в Турция означава едно: Ердоган губи темпо!

Ако обаче спечели от раз – печели още по-силна власт
24 юни 2018 12:25,
87
Балотаж в Турция означава едно: Ердоган губи темпо!

Ако се стигне до балотаж на изборите в Турция, това означава, че Реджеп Тайип Ердоган губи темпо, инерция и харизма. Това каза бившият ни генерален консул в Турция Георги Димов.

Ако обаче спечели, това ще доведе до по-нататъшно господство и засилване на политическия ислям в страната, пълно незачитане на пазарните механизми, продължаване на срива на турската лира, на обедняването, безработицата и инфлацията, както и запазване на външнополитическия курс, посочи Димов пред bTV.

Още по темата

Той изтъкна, че изборите са от значение не само за Турция, но и за нас като съседи.

Той потвърди, че всички опозиционни партии са се обединили в борд, който ще извърши паралелно преброяване на гласовете. По думите му по време на изборите ще има над 600 хил. наблюдатели. Той изрази надеждите си това да бъде някаква гаранция за достоверността на изборите.

"Изключително важна ще е и ролята на Централната избирателна комисия в Турция, която на референдума на 16 април м.г. зачете за валидни пликове, които не са подпечатани, макар че в закона това изрично е забранено, тоест направи изключение. Ще видим дали сега ще се случи нещо такова", каза Димов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
0
 
! Отговори
Иведик... преди 5 години
Реджеп 6 :)
61
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин и ердоган са диктатори и с избори няма да загубят никога това и децата го знаят
60
1
 
6
 
! Отговори
Devam 2023 преди 5 години
БАЛОТАЖ - ЙОК!
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Диктаторите или умират от старост или на бесилото в САЩ." На бесилото в САЩ ,ли бе ***. В най демократичната страна в света? Ех , жалка масти йо ,а ти на кое бесило ще отидеш.*** *** ти да е...а мръ сна
58
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дано се осъзнаят турците,засега дърпат към арабите а не към европейците,избора си е техен,на кого искат да приличат, при арабите освен нефта нищо друго хубаво няма,само фанатизъм ,войни и разпад и петрола е единственото което поддържа държавите
57
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОБЕДА ПОБЕДА ПОБЕДА ДА ЖИВЕЕ ЕРДОГАН
56
0
 
5
 
! Отговори
stomin преди 5 години
До Джестъi кое точно те прави щастлив съседна нам държава да е в политическа и всякаква друга нестабилност
55
11
 
8
 
! Отговори
Джестъ преди 5 години
Според първите резултати ердо загуби изборите, опозоиционният лидер, който обеща незвисим кюрдистан печели с над 54-55%, турция ще се разпадне в рамките на няколко месеца, какво щастие.
54
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Диктаторите или умират от старост или на бесилото в САЩ. Няма друг вариант да слезе от власт. Същото се отнася и за дребосъка от кремлин.
53
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НекъфВсъщност, Ердоган прави от разграден двор Държава. Ислямска, османистка, но такава е Турция, такава ще е и държавата.Агент Буда довършва разрушената от Костов държава. След него ще останат ялови феодални владения с размер на община, управлявани от местни "охранителни фирми" - мафията...
52
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв балотаж, бе! Бай ви Реджеб ще спечели от раз, вие балотаж!Гладна кокошка просо сънува, та и вас ви се привижда балотаж.
51
7
 
8
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Каквато е ***та маса,такива и управниците.Тюркюрдландия е не прави изключение.
50
10
 
17
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Мустакатия спечели ли ще запали целия свят със глупостта си.
49
27
 
11
 
! Отговори
шовинист преди 5 години
Ясно е като бял ден, че Ердоган ще спечели и е много добре, защото ще нацепи канчетата на женорята там, дето все лаят за права, които не им се полагат. Били и те равни с мъжете?!? Равни ама друг път. Ще станат равни, когато цъфнат налъмите. В страни, където мъжете не еманципират жените хората живеят по-дълго, защото нямат огромния стрес и ходенето по съдилища, заради кефа на някоя жена-феминистка. Дано въведе и смъртното наказание за наглите жени. Само така ще мирясат, и мъжете няма да ги трепят
48
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този дори хамериканците не успяват а го бутнат от толкова години, определено е трън в очите защото не ляга а казва много неудобни истини на големите сили !
47
4
 
16
 
! Отговори
E преди 5 години
Какъв балотаж бре?В петък обявиха,че Султана печели с 53 процента.Два дена преди вота!Ориенталски драми!
46
8
 
8
 
! Отговори
няма шанс преди 5 години
Бойко ходи на спявки с Ердоган през седмица. Колкото Бойко ще падне, толкова и Ердоган. Бойко може да му прати нашия вечен професор по изборите да помага в стъкмистиката. И България и Турция са под властта на мафията. Ердоган за малко да го хванат, ама накрая той уволни полицаи, прокурори, следователи, които бяха напипали престъпна мрежа вклюваща синовете на Ердоган и най-близките му сътрудници. Бойко пък от пазач на паркинга на мафията СИК, стана съдружник с шефовете на СИК, после и премиер.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
има ли къде да се следи, нещо кат лив версия?
44
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кофти, че ще остане.Но те диктаторите са така - като кърлежи. Трудно се откъсват.Тоя знае всички фатки. Наш Цецо е завършил курс при него с отличие.
43
4
 
17
 
! Отговори
КюртлериГелинЕрдоан преди 5 години
Ердоган пък не е турчин, а лаз (грузинец).