Мъск искал медийно внимание с миниподводницата

Мнението е на британски спасител, участвал в операцията в Тайланд
Обновена: 15 юли 2018 11:19 | 15 юли 2018 11:00, Петя Славова
67
Мъск искал медийно внимание с миниподводницата
Снимка: Reuters

Британецът Върн Ънзуърт, участвал в спасителната операция в пещера в Тайланд, където бяха блокирани 12 деца и техния треньор, заяви, че предложената от Илън Мъск миниподводница е била начин да се привлече вниманието на медиите, предаде ДПА, цитирайки излъчено снощи интервю на експерта по гмуркане в пещери пред Си Ен Ен.

"Може да си пъхне подводницата, където боли", заяви Ънзуърт, цитиран от БТА.

Още по темата

"Това просто нямаше никакъв шанс да проработи. Той нямаше представа как изглежда проходът на пещерата", заяви британецът, експерт по гмуркане в пещери. "Подводницата беше дълга около 168 см и твърда", така че не е можела да заобикаля препятствия. "Нямаше да стигне и на 50 метра в пещерата...просто начин за пиар", подчерта той.

Децата и техният треньор бяха извадени от наводнената пещера с помощта на водолази.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Иска и си го получи. Сега цял свят знае че е ку-ку.
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 64Всички известни автомобилни компании бяха и са много по+напред в технологиите и патентите за елавтомобили, но просто нямайки привилегиите на Мъск, не виждаха пазарен смисъл . И все още не виждат. Теасла въпреки привилегиите са на загуба и пред фалит. Но скоро може и да дойде времето.
59
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако нямаше държавна субсидия, куп привилегии при покупка и безплатно паркиране и каране в бус ленти....никой нямаше да му купува ТеслИтеОще е рано за изцяло ел-автомобили да се конкурират при равни условия на пазара, дори и сега.Мошеник и шарлатинин като Джобс , ама офце винаги има
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това момче се е самозабравило. Типично по милиардерски.
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"*** има алергия към успели хора"A мъжките Ганки като тебе ги влече портфейла на Мъск. Ако имаше начин щеше да му го захапеш... портфейла.
56
1
 
2
 
! Отговори
Вал преди 5 години
До АнонименПоклон пред усилията, рисковете и перфектно свършената работа от този и другите водолази- спасители!Относно Илън Мъск е похвално намерението му за подводницата, въпреки всичко.Този човек, както и да си кривят душата някои, е основател на 3 огромни компании- Солар сити - за еко ел. енергия, включена с огромни мощности в щатската енергийна система, СпейсХ за овладяване на космоса и лидерът в елетрическите автомобили- Tесла моторс, която е еталон и то недостижим в тази област.
55
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 58Айде пак..............ПАК ПИТАМ..............В КАКВО Е УСПЯЛ????????????????? А че плюеме срещу всеки хамериканец.....ами те си го заслужават! Не са НИЩО ПОВЕЧЕ от един руснак, китаец, французин или занзибарец!!!! ДАЖЕ МОЖЕ БИ СА ПО-ЗЛЕ!!! Защото се самозабравиха и си въобразиха че са нещо повече от другите........А НЕ СА!!!! Затова ще дожевеем срутването на краварията, както видяхме и на СССР....макар че причината в СССС беше друга!
54
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И с това, че хвърли собствени средства в опита си да помогне, Мъск си заслужи медийното внимание.Ама *** още не е стигнал интелектуалното ниво на което можеш да си връзваш връзките и да пазиш равновесие едновременно. По-технологично и умствено изоставащ народ в северното полукълбо няма.
53
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой каза че след месец няма да си спомняме името на водолаза. Ами аз и сега не си го спомням. А относно Мъск е ясна ситуацията. *** има алергия към успели хора, а платените *** ще плюят срещи всеки американец...
52
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 53Я се спрете малко бе!! ЧЕ КАКВО Е ВНЕДРИЛ ТАЗИ орепка маск???? НИЩО...НИЩИЧКО!!!! Просто руснаците си пускат всеки месец такива ракети, изпращат си товарни кораби, които след 3 часа се скачват с космическата станция и какво.........НЯКОЙ ДА СЕ ТУПА В ГЪРДИТЕ КАТО НАЙ-ВЕЛИК!!!!ХОРАТА РАБОТЯТ, а това *** само си прави пиар с неща, които ДРУГИ СА ИЗМИСЛИЛИ И НАПРАВИЛИ!!! а ТОЯ САМО ПЛЕЩИ!!! ПЪЛЕН ВЪЗДУХ!! ПРОТИВНО *** И БЕЗМОЗЪЧЕН ПРОФАН!!!
51
0
 
6
 
! Отговори
Питър преди 5 години
До Анонимен 55Този човек е всъщност най-известният подводен гмуркач, спелеолог и изследовател. Живее близо до мястото на драмата и е проучил изключително добре пещерния комплекс. Той е на мястото ден след изчезването *** децата и именно благодарение на неговите съвети и неоценима помощ децата са спасени и невредими
50
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не вярвам този водолаз да е спасил децата.
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Да псуваш и употребяваш жаргонни думи (бътхърт), не изисква особен интелект.След един месец като ви питат "Как беше името на водолаза, дето напсува Мъск?", няма да се сетите за името му."Поздравления, също толкова нагъл и противен си като идола си мъск. Да обезличаваш един герой спасил деца и да изтъкваш колко по-велики били дрънкулките на тоя на снимката е просто отвратително.
48
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМъск нищо не е направил за човечеството, стига глупости вече. Внедрява в продуктите си технологии, които са създадени от други хора----------------Ами някой трябва и технологии да внедрява, не си ли съгласен?Или у ваше село новите технологии сами си се внедряват, без човешка намеса?
47
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми той не ви е накарал насила да я ползвате - предложил си е услугите. Не е длъжен да знае точно каква кривина има тунелът на пещерата. Да псуваш и употребяваш жаргонни думи (бътхърт), не изисква особен интелект. След един месец като ви питат "Как беше името на водолаза, дето напсува Мъск?", няма да се сетите за името му.
46
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека си изпрати колата собствено производство, със собствена ракета на Марс, *** ще ми се тупа че работел за &#160 ?!?Какво е това бе кратун ?
45
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До36 от 35Хахаха.***, Аз живея в Британия--------И като живееш в Британия паметник ли да ти дигнем ? Стой си в дупката в Британия с още 3-4 *** като теб съкилийници и не давай акъл.
44
7
 
1
 
! Отговори
:) преди 5 години
*** пак се скараха кой е по-велик и има по-голям "надник" :)Момчета, затова сте бедняци, а Мъски няма дори да се наведе да ви вземе годишния "надник" от земята, защото през това време ще изкара в пъти повече :)
43
9
 
3
 
! Отговори
До36 от 35 преди 5 години
Хахаха.***, Аз живея в Британия. Дневния ми надник е £160, ако работя в събота( по мое желание) е £240.Плаща ми се всеки петък. Миналия месец имаше 5 петъка следващия също. Вади калкулатора и почвай да смяташ и ги обръщай в долари, рубли,левове пък и в турски лири ако искаш
42
7
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
*** Скъсания намира кусури на Мъск, но гласува за Тиквата. Ще пукна от смях.Ако Мъск е манипулатор, Тиквун е царят на манипулацията. Мъск работи и е направил много за човечеството, а вашия Вожд е мутра и ви краде най-нагло.