Столицата на Венецуела остана на тъмно

Близо 80 на сто от Каракас остана без електричество
31 юли 2018 21:06, Красимир Ангелов
20
Столицата на Венецуела остана на тъмно
Снимка: Reuters

Прекъсване на електроподаването поради технически проблеми остави без ток близо 80 на сто от венецуелската столица Каракас, предаде Франс прес.

"Проблемът се дължи на станция Санта Тереза. Нашите служители правят всичко необходимо за възстановяване на услугата", съобщи в Туитър министърът на електроенергетиката Луис Мота.

Инцидентът доведе до сериозни нарушения в обществения транспорт, сигнализационните системи и комуникациите в града с близо 6 милиона жители. Международното летище "Симон Боливар" беше засегнато в продължение на близо час.

Прекъсването на тока е често явление във Венецуела, особено в провинцията. В няколко от западните щати на страната има режим на тока, като прекъсванията могат да достигат до 12 часа.

Правителството обвинява противниците си за тези инциденти, а опозицията посочва остарялата инфраструктура и липсата на достатъчни инвестиции.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Награбили са мацките предсрочно...
14
2
 
1
 
! Отговори
емо преди 5 години
абе нещастни журналистически пудели,не пишете эа Венецуела а,пишете эаэа най-бедната,миэерна и эагиващастрана от Европейския съюэ в коятотока гасне по 8 пъти в денонощието .(эа справка община Долни Дъбник обл.Плевен)и никой не предприема нищо.проблема е че,са монтирали някакванова електронна система и няма грамотни кадри да я обслужват,и товасе случва в 21век в страна от Европейския съюэ вече 2месеца.эатова оставете Венецуела а си гледайтевашатс ***.....
13
6
 
13
 
! Отговори
еми преди 5 години
До КуманизНа кривите комунисти им пречат космоса, космите, ционистите, евреите, джендърите, джедаите и кой ли още не.
12
11
 
12
 
! Отговори
Куманиз преди 5 години
Ционистките *** и под тая статия са се разлаяли, а може и едно псе да е ама драска и маже като за десетина. А Венецуела е под 100 вида ембарго и е натъкана до ушите с чужда агентура, няма как да е добре. Червеите изпълзяха като след дъжд след като Чавес си отиде. Мадуро ги е отпуснал много, ама дано не е за дълго. Еквадор е близо и ще помага.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ко МО низъмът е равен на електрификация плюс съветска власт!Мадуро да не си чел Ленин!
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не се кахърят - тамън ще празнуват денят на земята нали тогава се гаси осветлението.
9
6
 
14
 
! Отговори
х преди 5 години
Венецуела е задлъжняла до над главата към Русия.По стари данни 90, сигурно вече над 100 милиарда дългове.Всички големи петролни кладенци са под контрола на кредитора.Всяка година мадуро ходи да се умилква и Путин му опростява 1-2 милиарда.Но с изискването да се купува руско оръжие. Пак на кредит. Нови заеми.С оръжието се държи народа в подчинение.Заплати - 2 долара.Та ако има по-изкупена държава от България, това е Венецуела.Страх ме е, че Това чака и България, ако АЕЦБелене се построи
8
3
 
19
 
! Отговори
Grigor преди 5 години
До АнонименАко беше малко по-умен щеше да знаеш, че населението на Германия също намалява и отрицателният им прираст се доближава до нашия. Единствената причина да не са ни задминали по този показател са мигрантите от турски и близкоизточен произход. Това е и причината Меркел да ги покани на първо място. Намаляването на населението и раждаемостта е признак за развита икономика, а плоденето като скакалци - за племенен строй.
7
2
 
13
 
! Отговори
Хипотеза преди 5 години
Това има и своите добри страни.Сега ще се стимулират покупките и производството на свещи.Като няма банани и тоалетна хартия, поне свещи Партията ще осигури на всички!
6
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МдаНе ***, на зрял социализъм мирише в свръхмодерния и развит Китай, а от социализъм до социализъм има разлика, както има разлика от капитализъм до капитализъм - например развита и просперираща капиталистическа Германия, няма как да се сравнява с пропадналата *** Бантускотия, с интензивно намаляващо население, тънеща в бедност и корупция!
5
2
 
15
 
! Отговори
Патриот-майтапчия преди 5 години
А КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ВНАСЯТ ПЕТРОЛ?
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ще обявяват началния стадий на Развитото Социалистическо Общество?
3
5
 
17
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Мирише на зрял социализъм.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 1 Пропусна да кажеш и предатели.
1
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Венецуела е типичен пример, как ако те управляват идио-ти, дори да имаш златна мина, няма да ти помогне.