Стотици къщи изгоряха при пожар в Бразилия

Пострадали са 17 души, те са приет в болница
19 дек 2018 08:20, Елка Василева
5
Стотици къщи изгоряха при пожар в Бразилия
Снимка: Reuters

Около 600 къщи изгоряха в голям пожар в бедняшки квартал на бразилския град Манаус в щата Амазонас, съобщиха местните власти, цитирани от Франс прес.

"Това е може би най-големият градски пожар в историята на Манаус", заяви заместник-секретарят на службата по гражданска защита на щата.

Пожарът, който избухна в понеделник вечерта, бе овладян към полунощ от мобилизираните стотина пожарникари. Пострадаха 17 души, които бяха откарани в болници, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: бразилияпожар в Манаус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Казва се Манао, г-жо Василева. мой приятел германец живее от 15 г.там и като си идва в Мюнхен разправя невероятни за мен неща. Има ателие за компютърни услуги на главна улица и е шашнат от престъпността в този град. Около него всички мъже вече се изпозастреляли, невероятна беднотия и бандитизъм. Само не разбирам, защо още стои там. По правило всички нещастия и природни катаклизми се стоварват върху главите на бедните. Иначе е пълно със страхотни жени и момичета. Природните красоти са невероятни.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До м даа до 1А ти откъде знаеш какви хора са живели в изгорелите къщи, че действително е била чужда земя и не са си плащали тока и водата? Бедно предградие не е равнозначно на БГ *** катун
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До м даа до 1Кво казваш за Калифорния може за Бразилия ни може а?
2
4
 
7
 
! Отговори
м даа до 1 преди 5 години
Всичко хубаво, но ако се запали тази част от твоя квартал , в който живеят хора върху чужда земя, не плащат ток/вода, живеят на твоя гръб и в свободното си време крадат и тормозят останалите- ти колко лентички ще си вържеш .
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом не са милионерските къщи в Холивуд явно няма нужда от лентички във фейсбук и съчувствени постове. Кво пък, бразилците нови ще си построят