Гръцката полиция задържа 44 мигранти и двама трафиканти

Нарушителите са били задържани в Солун
25 дек 2018 16:28,
9
Гръцката полиция задържа 44 мигранти и двама трафиканти
Снимкa: Reuters, архив

44 нелегални мигранти и двама предполагаеми трафиканти е задържала тази сутрин гръцката полиция в Солун, съобщава агенция АНА-МПА.

Полицаи от Отдела за управление на миграцията на Дирекцията за чужденците в Солун са установили паркиран товарен автомобил пред изоставен склад в града. От склада е излязъл и е бил задържан 34-годишен чужд гражданин, а малко по-късно е бил открит и 27-годишен негов сънародник, съучастник в незаконния превоз на мигрантите, предаде БТА.

Във вътрешността на склада полицията е открила 44 чуждестранни граждани, за които разследването е установило, че са влезли в Гърция в последните дни през гръцко-турската граница, а днес сутринта са били превозени с товарния автомобил, за което са платили парична сума.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоган взима пари от ЕС уж да задържа близкоизточните нашественици в Турция.После на порции ги пуска към България и Гърция.Лукавия и хлъзгав Ципрас и той така.Взе пари от ЕС и по почина на Ердоган препраща ислямистите към другите държави от Европа.Затова никакви пари и миниране на границите.Трафикантите доживотен затвор за тероризъм.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Екскурзиантите без документи и самоличност - няма ги, няма такива - на самотен безлюден и безводен остров, без средствата им за мобилна комуникация.Трафикантите в карцера за 20 години. Това е справедливото, даже и ако трафикантите са от братчедите.
3
0
 
3
 
! Отговори
Galia69 преди 5 години
Кризата с бежанците започна през 2015, а продължава и до днес, и само след няколко години (не повече от 5-10 години) ще настъпи война и тя няма да бъде САЩ срещу Русия и Китай - а, ще бъде в Европа между християни и мюсюлмани.Как можа един клип да стане почти реалност...? https://youtu.be/Hq6QMar6cu4
2
2
 
3
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
В морето хванаха жив организъм ,голям и с цвят ....Ба си и празната статия.....
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А чуждият гражданин и неговият сънародник имат ли националност? Да не са от некоя северно-съседска държава?