Малта спаси бедстващи в дървена лодка мигранти

Кораб на германска организация остава блокиран между Малта и Либия
16
Малта спаси  бедстващи в дървена лодка мигранти
Снимка: архив, Reuters

Шейсет и деветима мигранти, бедстващи в дървена лодка югозападно от Малта, са били спасени от патрулен катер на армията, предаде ДПА, позовавайки се на малтийските въоръжените сили.

В съобщението не се разкрива състоянието на мигрантите, нито каква е тяхната националност, предаде БТА.

Междувременно кораб на германска неправителствена организация остава блокиран между Малта и Либия, без разрешение да стовари 31 африкански мигранти, спасени на 22 декември в международни води, посочва агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: лодкаМалтамигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
информбюро Сов.союза преди 5 години
Готвят ни,война след време това е целта
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ляв,мечтиииииииии, аре у лево
7
0
 
8
 
! Отговори
Slavic Patriota преди 5 години
И докога така? Докато цяла Африка и Близкия изток се преселят в толерастка Гейропа ли? А ние, европейците, къде да ходим? Ние сме родени тука, а много скоро ще се окаже, че няма да има място за нас. Превзеха Гейропа, а *** ни продажни гъзоблизци ходят с кораби да ги набират, прибират и спасяват, и да ни "обогатяват" с тях. А пък ние, еврогейското стадо, им плащаме огромни заплати за това, за собственото си унищожение и геноцид.
6
21
 
4
 
! Отговори
Ляв преди 5 години
Да си пожелаем през новата 2019г. да бъдат спасени ВСИЧКИ, да няма и един удавен човек. Европа, като майка на хуманизма, е длъжна винаги да бъде на страната на ХОРАТА, на малкия човек. Да си пожелаем също през новата 2019г. всички хора да имат по-високи пенсии, по-високи заплати, повече почивки, повече майчински, по-добро здравеопазване и образование, повече детски градини за децата, искам всички европейци да бъдат ЩАСТЛИВИ и да живеят в благоденствие, закриляни от социална справедливост!
5
0
 
25
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Даже и Бойко го каза - 40 000 000 африкански павиани седят на бохчите, и чакат НПОтата на Copoс да ги извозят за неолиберална Европа ... Европа на джендърите и на социалните помощи - окрадени от европейският данъкоплатец.Когато една свинкя се научи да рие ... и халка на дзурлата да и сложиш...тя ще продължи да рие!Веднъж разбрали, че за да се докопат до европейската кьорсофра е достатъчно да се качат на надута вътрешна гума от Зил .... те нямат спиране!
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква ирония. Навремето Малта е била обсаждана от същите орди и се е защитавала достойно, сега го играе като аванпост на африканската инвазия в Европа.
3
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
A tova sa frenski voinici begalci ot antichoveshkata voina v iemen i siria...
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ли съм безсърдечен гад и ***? Или тези са празни кратуни? Не разбраха ли с екшъните на нас балканците, че се възползваме от социалната им система и не спазваме правилата, че да ги пускат и тези???? Нищо, че съм с истински десни разбирания за разлика от "официалните"десни в България, дето ги тресе здраво левичарство. Преди години "червените" Райчев и Алгафари в едно предаване го казаха. Западна Европа ще ги срине социалната им система!!!!
1
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Междувременно кораб на германска неправителствена организация остава блокиран между Малта и Либия, без разрешение да стовари 31 африкански мигранти, спасени на 22 декември в международни води, посочва агенцията."На немските oтпaдьци явно не им стига, че отровиха цяла Европа, ами и кораби пращат.