Президентът на Египет към ЕС: Не ни поучавайте!

Абдел Фатах ас Сиси призова да се уважават ценностите на Арабския свят
Обновена: 25 фев 2019 20:14 | 25 фев 2019 19:35, Нели Христова
81
Президентът на Египет към ЕС: Не ни поучавайте!
Снимка: Reuters

"Няма да ни давате уроци по човечност", заяви египетският президент Абдел Фатах ас Сиси, цитиран от Асошиейтед прес.

Той отхвърли критиките за ситуацията с човешките права в Египет и предупреди държавите от Европа да не поучават Арабския свят.

Пред пред журналисти той каза, обръщайки се към европейците: Вие имате свои правила и ценности. Ние уважаваме вашите. Вие трябва да уважавате нашите".

Египетският президент беше аплодиран от местните медии, когато заяви, че Европа процъфтява, а много арабски държави се мъчат да избегнат конфликтите.

Лидерите на ЕС не стигнаха до публична критика на Египет дори по време на безпрецедентното смазване на инакомислието и зачестилите неотдавна екзекуции, посочва АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 3 -Дебиле , *** в расия , какъв го держиш тук .Такива не са ни нужни .
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гледна точка 5Що не се пръждосаш нанякъде с твоите лъжливи факти - Русия Е ВТОРА В СВЕТА ПО ПРИЕМ НА ИМИГРАНТИ!!!! ОФИЦИАЛНА СТАТИСТИКА! Абе, що не седнете малко да се образовате, преди да почнете да пл-е-щ-ите г-лу.по.сти!!! Еуропката "прие" един милион бежанци и почна да вие на умряло, а че в Русия се преселиха САМО ЗА ДВЕ-ТРИ ГОДИНИ над 4 милиона украинци, да не смятаме Крим и Донбас, да не смятаме ВСИЧКИ ПОСТСЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ - ВСИЧКИ РАБОТЯТ В РУСИЯ!
12
1
 
7
 
! Отговори
extremist преди 5 години
предупреди държавите от Европа да не поучават Арабския свят.ТО И АЗ ИСКАМ ГРАЖДАНИТЕ НА АРАБСКИЯ СВЯТ, ДА СИ СТОЯТ ВСЕ ВАРАБСКИЯ СВЯТ. ДА ГРАБЯТ С ПЪЛНИ ШЕПИ ОТ НЕГОВАТА МЪДРОСТТЕ ПЪК ИДВАТ ДА ПЛЮСКАТ В ЕВРОПАЩО ТАКА БЕ АРАБИ
11
2
 
19
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Защо ли си спомням, че преди няколко дни Борисов поучаваше една арабска държава в тази насока?
10
1
 
12
 
! Отговори
хохолите капут! преди 5 години
До Гледна точкаукрайнска гледна точка, нали
9
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе няма ли кой да подпали една гражданска война в ЕС или европролет и да обвини лидерите на ЕС, че нарушават човешки права и нечовечност Що за гьонсуратлък подпалваш нечия държава и после обвиняваш лидера там в нечовечност Само европейския сълзотоворен таз е човечен и полезен ! Порошенко не нарушава ли човешки прaва и той, всичко точно ли е в Укропистaн тaм, войната е човечна и европейска!
8
3
 
4
 
! Отговори
extremist преди 5 години
заяви, че Европа процъфтява, а много арабски държави се мъчат да избегнат конфликтите.КАК ВСЕ НА ВАС ВИ СЕ СЛУЧВА, КАТО ТВЪРДИТЕ:"КОРАНА Е МИР"(СПОРЕД ПРЕВОДА)ЗАЩО СА ТЕЗИ КОНФЛИКТИ, КАТО СТЕ УЖ ВСИЧКИ ВСЕ "МИРНИ"...
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Eee! На Боко тъкмо му бяха спуснали опорката от Брюксел и почна да я рецитира как щял да ходи да учи арабите на европейски ценности и сега това... :)
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1То и наш Хан Крум хубаво го е рекъл, ама ние ВЕЧЕ И НАШИТЕ ТРАДИЦИИ И ЗАКОНИ СИ ЗАТРИХМЕ И ЗАБРАВИХМЕ! За да се водим по чужди акъли! То това никога не е водило на хубаво де, но.............имала глава да пати!
5
20
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Не ни поупавайте, но колко икономически мигранти отиват в Европа от Египет годишно, а?Що не отидат в Русия, ами все в Европа искат! Не искат в Азия!
4
9
 
4
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Президентът на Египет към ЕС: Не ни поучавайтеАМИ ТИ ЛИ ЩЕ НИ "ПОУЧАВАШ" БЕ,МИСЛЕЩАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯИЗОБЩО ИМА ЕДНА НАЧАЛНА ТОЧКА:ЕВРОПАЕВРОПА
3
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бравос ПРЕЗИДЕНТЕ!!! Най-сетне да се намери един смел човек (след Путин!) да им каже на тия западенски плаз-мо-дии с две думи - да си гледат.....работата!!! Всъщност, много е дипломатичен, аз бих се изразил МНОГО, МНОГО по-ярко, например като Лавров....."дебилы бл..я.д!"
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tozi izbi hilqdi svoi sunarodnici ,evreysko chuchelo,diktator ubiec
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия смешници от евро.гея имат ли си напредстава ако там се въведе закон за човешките права това ще означава джихадистите да избият половин Египет. Какви права какви чудеса това да не е като оная работа ту.ри го извади го. И на нас ни вкараха човешките права мутрите се избиха а тези които унищожиха народа респективно държавата закон не ги лови. Човешките права се спазват за тези които не крадат й не убиват за всички останали АК 47.