Не на шега: Комедиант иска да бъде президент в Украйна

Владимир Зеленски също ще се явява на избори
28 мар 2019 11:15,
39

Неочакван кандидат се впуска в президентската надпревара в Украйна. Заедно със сегашния държавен глава Петро Порошенко и бившия премиер Юлия Тимошенко комедийният актьор Владимир Зеленски също ще се яви на избори.

В популярен украински сериал комедиантът Владимир Зеленски се превъплащава в ролята на президент. А след като прекарва повече от 20 години на екрана, решава, че е време да се впусне в ново приключение.

"Това е съвсем ново лице. Никога не съм бил в политиката. Идвам от един чист бизнес – телевизионният и филмовият", заяви комедиантът.

За разлика от действителността, където често ставаме свидетели на задкулисие и политически интриги, образът на Зеленски в сериала е точно обратното. Той е безкрайно честен и вместо да прикрива – разкрива корумпираните депутати и бизнесмени. Актьорът смята да пренесе това от снимачната площадка в реалността. 

41-годишният Владимир обяви намерението си да се включи в борбата за президетския пост на Нова година. Оттогава кандидатурата му не спира да изненадва всички, пише Bulgaria ON AIR.

Той спечели преднина пред сегашния президент Петър Порошенко и опозиционния лидер Юлия Тимошенко.

"Хората разпознават себе си в мен, защото аз съм отворен – понякога се ядосвам и съм тъжен. Не крия емоциите си пред камерата, не се опитвам да изглеждам като някой друг", заяви Зеленски.

Подкрепата към него идва в момент, когато гласоподавателите предпочитат да подкрепят непознати за политиката лица, вместо на такива с дългогодишен опит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
11
 
! Отговори
Цирк преди 5 години
Цирк наречен Украйна !!! Спонсориран от САЩ !!!
31
1
 
9
 
! Отговори
тя преди 5 години
Порошенко и Тимошенко са бити карти , така че новия кандидат има шанс!
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БобиНа украинците не им завиждам,каквото и да изберат,ще си го нахулят много яко!Пише,че Тимошенко,Зеленски са хора на Коломойски.Ако съм на тяхно място,ще избера този,който най-малко го рекламират.
29
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен"Най-големият страх на Путин и повторното избиране на Порошенко, защото той не желае да се среща с него и да прави каквито и да са договорки преди Путин да изпълни минските договорености."ЕТО ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВседни си слаб 2-Прочети отново минските договорености и ми кажи какво е записано в тях?Какво е записано Гарантите РФ, Франция и Германия да правят?Да те светна ли? НИЩО - зилч - Нете - НИЩИЧКОУКРАЙНАЛНРДНРтези трите трябва да правят нещоКакво е направено
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес.бг пак бърка нещо!В.Зеленски отдавна е кандидат за Президент и според всички проучвания ,той е най-вероятния бъдещ президент на Украйна!Няма нищо чудно,на хората им са омръзнали старите муцуни Порошенко и Тимошенко!Зеленски не е комедиант ,а артист,все едно да кажем същото и за Шварценегер ,защото е участвал в 1-2комедии!
27
2
 
8
 
! Отговори
авс преди 5 години
хохландия -украйна..никога няма да се оправи докато съществуват фашистите .желая на шоумена успех той ще спечели народа им на старите ветерани политици не вярват шоколадния крал нищо не направи през мандата си само крадеше
26
0
 
5
 
! Отговори
batmario преди 5 години
Ние си имаме цели партии такива...управляващи,чакащи,гравитиращи,спящи...
25
0
 
9
 
! Отговори
TT преди 5 години
С президент като Зеленски на Украйна и давам живот като независима държава някъде до към Коледа...
24
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-големият страх на Путин и повторното избиране на Порошенко, защото той не желае да се среща с него и да прави каквито и да са договорки преди Путин да изпълни минските договорености.Зеленски се оказа доста зелен в политиката и заговори за нов формат на Минското споразумение в който да бъдат включени САЩ и Великобритания, което автоматично ще погребе Минското споразумение, а това би отворило път за нова агресия на Русия спрямо Украйна. Третата величина Тимошенко залага само на популизма.
23
9
 
7
 
! Отговори
антикомунист преди 5 години
Човек,който е заявил,че ще коленичи пред Путин,т.е.пред чужда държава,още повече агресор...не ми го хвали.
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този поне ще е професионален...
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Словения комедиант стана премиер. Сега е трагикомична ситуация.
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яяяяяя........нашите се сетиха, че има ВСЕ ОЩЕ ЕДНА ТАКАВА "държавица", наричана "украина"!!!! Аллоооуу..........оставете на мира това нещастно образование, то вече е в колапс.........а пък след "изборите", я го има вече я не! То и сега е разпарчетосано, на всеки олигарх по една област.......Крим вече не е техен, Донбас и той натам е тръгнал....а целият юго-изток ВЪОБЩЕ НЕ ГЛАСУВА ЗА киев...........абе, бардак, по-голям и от нашия!!!
19
6
 
6
 
! Отговори
Бобо преди 5 години
Герберасчета и умнокрасавци страхува ли ви Радев? ))) Ама как яко ви наби шортичките на изборите а? )))
18
2
 
13
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
хахаха от трън та на глок... Коломойски ще почне краденето сега... но не народа ще избере, а хамериканците, ако имат още интереси в тази разорана и изнурена страна, където смъртността е 2 пъти над нашата...
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оня поне ще се усмихва,нашия е трагичен!
16
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е те ще си имат клоун,ние си имаме пилот! Каква е разликата?
15
1
 
18
 
! Отговори
смех преди 5 години
Жалкото е,че както Румъния и Албания ни задминаха,така и Украйна ще ни задмина.Най-големия смех и цирк е тук!Цирковите артисти да не ми се обиждат,но истината често е горчива.А пък вие им се пресмивайте.Който се смее последен,се смее най-добре.Ще ни гледат отстрани и ще ни се пресмива гледайки нашенския цирк.
14
4
 
14
 
! Отговори
мнение преди 5 години
След като си превърнаха държавата в един голям цирк, сега им трябва артист за него.... да им е честит! P.S. Човекът може да си е много читав, нямам нищо против него....
13
12
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Комедиант е Румката, а този е артист! Сиреч, човек на изкуството.