Руска милионерка загина в самолетна катастрофа

Трима души загинаха при инцидента край Франкфурт
24
Руска милионерка загина в самолетна катастрофа
Снимка: Reuters, архив

Трима души загинаха при катастрофа на малък самолет, който се разби в градина с аспержи южно от германския град Франкфурт, предаде ДПА.

Шестместният самолет катастрофира в село Ерцхаузен. Отломките му са пръснати из зеленчуковите насаждения в радиус от 20 метра.

Загиналите са пилотът и двама пътници. Самолетът е излетял от Франция към германския град Егелсбах. Близо до мястото на катастрофата има малко летище.
Акционерът в компанията S7 Airlines Наталия Филева е загинала в катастрофата на частния самолет "Epic LT" при заход към летището в Егелсбах. Според пресслужбата на компанията обстоятелствата на трагедията не са известни.

Според "Форбс" 55-годишната Наталия Филева е една от най-богатите жени в Русия. През 2018 г. тя заема 172 място по богатство сред бизнесмените в родината си. Състоянието й възлиза на 600 милиона долара. Тя е основател и съсобственик на S7 Airlines, който започва да се разраства през 90-те години на миналия век.

По същото време, на няколко километра от самолетната катастрофа, са се блъснали челно полицейска кола и друг автомобил и са загинали двама души, посочва ДПА. Полицейската кола е пътувала с висока скорост към мястото на самолетната катастрофа. Ранени са трима от пътниците в полицейския автомобил, а двамата загинали са били в другата кола, уточнява ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Не може крупната милионерша да е с руско име - МОСАД нещо крие!
11
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората на запад уважават парите на Руснаците, като Англия и Германия, в САЩ или Испания, като разберат че си руснак веднага почва сериозна проверка. Руснаците имат все по-лошо име по света.
10
3
 
4
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
руските милионери ги знаеме че не са нищо повече от едни корумпиращи крадливи свързани със властта мафиоти както много от тях правят след натрупване на състояние се местят в западна държава заради собственната си сигурност а и за сигурност на парите си
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4 То и Радев така казва.
8
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12Грабят ,но не грабят собственото си население и не му пробутват фалшив национализъм.
7
2
 
11
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Лека им пръст на загиналите. А на журналистите разкопките се пръснали на 20м е повече от смешно. Може би 200 или 2000, но 20 със сигурност не е :)
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Запад руснаците , правилното е да се казва съветските. Пристигат с пари от неясен доход. / както и у нас/. Почва покупка и се схипа с дохода . Нямат ппофесия, изхарчват каквото има и пътуват за другаде.
5
5
 
17
 
! Отговори
Бдинец преди 5 години
До 3 Хората на запад уважават руснаците защото влагат пари в техните икономики!А ,забогатяването на руските милионери и милиардери,няма нищо общо с това на западните им ,,колеги".Приближените до власта имат право в Русия да грабят ,и по правило повечето живеят охолно в гнилият запад!
4
5
 
6
 
! Отговори
.. преди 5 години
Бас държа, че последните думи на пилота са били нещо от рода на: Ский к'во мога :)
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В страницата им пише, че имат много клиенти . И ми направи впечатление , че за Варна билета 61?, а до Кьолн наполонина. Възможно е да е рекет от неините. При тях рекета не е наказуемо. Важно е коя служба го поръчва.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да ги прости
1
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1.О , тя е рускиня - хората от западния свят уважават руснаците и се подиграват с българската простотия .