Доверието в Зеленски и надеждата, че ще промени системата

Това че е комик, не го правило негоден за политик
Обновена: 23 апр 2019 21:48 | 23 апр 2019 21:35, Екип на Bulgaria On Air
41

Володимир Зеленски спечели президентските избори в Украйна. Комедийният актьор без политически опит получи 73% от гласовете, като нанесе съкрушителен удар на сегашния президент Петро Порошенко, който получи едва 25,5%.
Още по темата

"Това, че си бил комик не те прави негоден за президент и политик. Ако това е било професията ти, не значи, че не може да имаш политическо призвание. Едното не определя другото", категоричен бе политическият анализатор Георги Киряков в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му украинците са се доверили на Володимир Зеленски, тъй като са искали да повярват на човек, който ще промени системата и ще се справи с циклещата от години корупция и трудна среда в Украйна.

"Единственият правилен път за новия президент е да се обърне към украинците. Да гледа повече към интереса на Украйна", заяви Киряков пред Bulgaria ON AIR.

Политическият анализатор коментира, че е важно какви ще са първите действия, които ще предприеме новият президент и дали ще изпълнява обещанията си, както и какъв ще бъде екипът му и дали те ще са проруско или прозападно настроени.

Според него Зеленски трябва добре да помисли, че е нужно да балансира между зависимостта на Украйна от руски ресурси и желанието на част от украинския народ тотално да се скъсат отношенията между двете страни.

"Наистина е много труден балансът между интересите, които клатят стабилността в държата. Украйна ще продължи да има вътрешнополитически проблеми заради близостта си с Русия и желанието на САЩ и Европа да влияят в този регион", коментира Киряков.

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/denqt-on-air/2019-04-23/pravilniyat-pat-za-volodimir-zelenski-e-da-gleda-interesa-na-ukrayna
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Украйназеленски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Доверието в Зеленски и надеждата" ще доведат украинците до още по-голяма безизходица...
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва ли Донбас да стане столица на Украйна, но това, че ще се разраства на запад е очевидно. Новорусия ще залее Днепър, Южен Буг, Днестър и дори Карпатите.
23
4
 
2
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
До 29Ще стане, кога Левочево стане столица на България :)))
22
7
 
1
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Още една загуба за ***. Украйна влиза в НАТО и ЕС и Джуджанка го духа на Медведа :)))) (отново и за пореден път). *** търпи напоследък само поражения. Самовнуши си, че може да се бори със Запада и САЩ
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДОНБАС ЩЕ СТАНЕ СТОЛИЦА НА УКРАЙНА
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горките украинци се довериха на Владимир Зеленский, тъй като с всички сили искаха да повярват, че той ще промени системата. Какви наивници са избирателите по цял свят? И във Франция беше същото. Заложиха на доверието в предизборните лъжи, избраха Макрона и след половин година жълтите жилетки тръгнаха да го свалят.Съдбата на Владимир Зеленский ще е подобна.
19
0
 
8
 
! Отговори
Хм преди 4 години
До Шопо"Това че е евреин какъв го прави?Опасен за Украйна!"Като гледаме какви ги вършат българските евреи в политиката(Е.Поптодорова,С.Паси и прочее),можем да екстраполираме и за Украйна!А там евреите са многобройни!
18
0
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Най-малкият проблем на Зеленски е досегашната му работа!Кой знае защо се акцентира върху това,а не върху много по-важния факт,че е протеже на Коломойски!А Коломойски е много колоритна фигура със интересни методи за правене на бизнес.Примерно,любимия му начин да пристигне на бизнес преговори е с взвод автоматчици.Забавно,нали?
17
0
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
А това ,че е евреин ,какъв го прави ??? Опасен за Украйна !!!
16
2
 
11
 
! Отговори
_|•_•|_ преди 4 години
Цялата им държава е една комедия. Сега си имат комедиен актьор за президент. Времето ще покаже дали избора на този човек е успешен или кастинга е тотален провал.
15
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Това еврейче еГлупи, това не е еврейче! А и да е еврейче, какво от това! Убийците на десетки хиляди евреи в Бабый яр са укрофашисти. Те вилняха сега пет години в Украйна.Снощи един приятел ми разказа за израелците от руски произход. Абсолютни руснаци по дух, пият си водката, ядат "кашерно" свинско и сланина. Те са около 1/3 от населението на Израел.
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
политическият анализатор Георги Киряковтрябваше да научи биографията на Зеленски. Той е завършил право, живял е години в Монголия, където е работил баща му - професор. Женен е за рускиня. Той е артист, харесван, харизматичен. Порошенко - шоколадов крал, Тръмп - спец по хазарта и конкурси за красота, Борисов - пожарникар, Елизабет II работи кралица и т.н.Дано Зеленски оправда желанията на народа си за мир и благоденствие! И за вечна дружба с братския руски народ!А изразът проруско или прозапад
13
0
 
17
 
! Отговори
Мухаха преди 4 години
Браво на Украинците избраха си за президент професионален комик ....... а не като нашите аматьори .
12
9
 
6
 
! Отговори
защото преди 4 години
До ЗАЩОЗащото всички историци знаем за ''Володимерь Киевски'' - княз на Русь. Покръстил се в Киев и приел името Васил. Защото древноруския език е украински, защото старото име на Украйна е Русь.
11
2
 
15
 
! Отговори
ЗАЩО преди 4 години
ЗАЩО ГО ПИШЕТЕ ВОЛОДИМИР А НЕ ВЛАДИМИР ,ПРОЧЕТЕТЕ УКРАЙНСКИТЕ ВЕСТНИЦИ НА ВСЯКЪДЕ ГО ПИШАТ ВЛАДИМИР
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господи Боже...............и това ми било "експерти", а още по-лошо......."политически анализатори" (хи-хи-хи-хи.....)!!!! Значи, за да се оправдае държавния преврат в държавата, разпалването на гражданска война, опожаряването на 48 души, убийството на над 13000 мирни жители, геноцида над руското население на укропията, ежедневните политически убийства, кражбите и олигархичното разграбване на страната и т.н. и т.н..... но защото се намира под "протектората" на краварите ЩЕ ГИ ОДОБРЯВАТЕ ЛИ????
9
0
 
10
 
! Отговори
Укропското преди 4 години
малцинство така писна на всички, че укропа Порошенко събра едва 24% от гласовете (ъкропите са 17% от населението на Украйна)така че укропския преврат в Украйна се състоя сега обаче Украйна падна в ръцете на евреите
8
3
 
10
 
! Отговори
Вова преди 4 години
Владимир, не Володимир
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3А на нас какво ни говорят 30 години? Едни и същи глупости, а ние си гладуваме за едни и същи. Украинците поне си избраха професионелин шут, докато нашите както каза някой по - долу са самодейци.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
украинците си избраха шут професионалист зя управникможе да им потръгне нашия беше банкянски шут аматьор и такъв си останаедна роля неможе да изиграе без да сбърка