Подстригване - в кои случаи да го направите?

По кои признаци да познаете, че се нуждаете от освежаване
18 юни 2019 21:24, Дарена Найденова
14
Подстригване - в кои случаи да го направите?
Pixabay

Независимо колко много се грижите за външния си вид, понякога е трудно да разберете кога имате нужда от освежаваща прическа. Още повече, че ходенето до салона изисква време, средства и много хора се отказват да го посещават точно по тези причини. Освен ако вече не е много наложително.

Отлагането на подстрижката обаче понякога се отразява зле на косата. Още повече, че когато излезем от салона, винаги се чувстваме по-свежи, по-леки и по-красиви. Невинаги обаче уцелваме правилния момент за посещение при фризьора.

Затова на помощ идват самите те, със своите професионални съвети как да разберем, че вече ни е време да посетим професионалистите.

Изтощени краища


Със сигурност един от най-показателните знаци за нуждата от подстригване са изтощените краища. Много хора смятат, че те сами могат да решат този проблем, но стилистът Пол Чучинело, който се грижи за визията на някои звезди, споделя, че това е голяма грешка.

„Изтощените краища са проблем, който ще се задълбочи, ако не бъдат подстригани правилно. Това не е времето, в което да вземете ножици и да започнете да се грижите сами за себе си. Трябва да потърсите помощта на специалист“, съветва той.

Когато краищата ви започнат да се разделят лесно и изглеждат по-светли от останалата ви коса, то тогава е време за подстрижка. Ако искате да предотвратите този проблем, трябва да ходите редовно на фризьор, който да подстригва краищата ви.

Косата ви няма форма

Добър момент за подстригване е, когато къдриците ви нямат блясък, особено в краищата, където косата е по-стара и естествените масла на скалпа не могат да достигнат.


Още съвети за грижата за косата четете в Tialoto.bg





Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се стрижеш е против природните закони косата ни е дадена не случаино нали все пак искаме да живееме био
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже!!!!Каква важна статия! Благодаря на екипа, че ми казаха да се подстижа! Апропо, не беше ли най-важното нещо, когато дойде демокацията, че ще можем да ходим мърляви и с дълги, мръсни коси, без "гадните милиционери" да ни "настригват" ?!Да си пикмаем в дънките, колкото си искаме, без това да е проблем с властите (като на Запад)Мале, кви сте ***, в което няма лошо. Но предателството си е нещо за разстрел (и то ако имате късмет)
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
5-6 лв. е подстригване в малък град, в по-голям 9-10 лв., но пък с изсушаване
7
6
 
2
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Цъкайте минуси, баламурници, в това ви е силата!
6
8
 
3
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Колко жалко е да гледаш как хорското незнание налага своята истина и реалност. Правилната дума е "постригвам", какво стрижете "отдолу" с това "под" само вие си знаете.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато имате излишни 50-100 лева :)
4
1
 
13
 
! Отговори
основен признак преди 4 години
Ако , гледайки се в цял ръст в огледало , виждате купа сено с обувки под нея , може и да се поподстрижете евентуално ...
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ha ha
2
1
 
4
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
НИКОГА, ЗА НИЩО НА СВЕТА, ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА И ПРЕД НИКАКВИ ЗАПЛАХИ,АМА НИКОГА, НИКОГА, НИКОГАНЕ СИ ПОДСТРИГВАЙТЕ КОСАТА!!!!!
1
4
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Като не се вижда дупката, подстрижете храста!