Мистерията Емануела: Костите във Ватикана не са нейни

Хилядите останки са прекалено стари
Обновена: 30 юли 2019 13:56 | 28 юли 2019 21:35, Нели Христова
13
Мистерията Емануела: Костите във Ватикана не са нейни
Снмика: Wikipedia

Мистерията с изчезването на Емануела Орланди продължава да бъде заплетена. Днес експерти изследваха останките, които бяха намерени в две костници във Ватикана. Оказа се, че те не са достатъчно нови, за да бъдат нейни. Емануела изчезва преди 35 години и никой не знае нищо за нея от тогава.

Още по темата

Хилядите кости и костни фрагменти бяха извадени от гробниците на 20 юли. Гробниците се намираха в подземието на Папския тевтонски колеж. Джовани Аркуди, съдебният лекар, който анализира костите, не е намерил сред тях никаква костна структура, която да датира от период след края на 19-и век.

Предполага се, че останките, извадени от гробниците, са били прехвърлени там по време на ремонтни дейности в тевтонския колеж и в съседното гробище. Това е станало между 1970 и 1980 г. Сред останките може да са тези на две принцеси, погребани през 19-и век в гробището. Техните гробове бяха претърсени в началото на юли, след като семейството на Орланди получило анонимно писмо, че тленните й останки са в един от тях. Но при отварянето на гробовете не бяха намерени никакви нейни тленни останки, нито дори тези на принцесите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 9Човек те превеждат една малка част от някаква статия и пускат колкото да се върти трафик за рекламодателите нищо повече. Такъв сайт и ти можеш да си направиш.
10
0
 
4
 
! Отговори
Братя преди 4 години
Кои са тези момочета 1? Джурнналлята на днес пак избихнаха със статия!
9
1
 
16
 
! Отговори
Светозар преди 4 години
Журналистите открито манипулират публиката. Дава се част от информацията, ама не цялата. Работата е следната. На 7 май 1983 г. изчезва Мирела Грегори. На 22 юни 1983 г. изчезва Емануела Орланди. Похитителите се свързват с родители и журналисти, и поставят условие. Двете момичета ще бъдат пуснати, ако бъде освободен Мехмед Али Агджа. Водят се преговори 4 месеца. Неуспешни. Ето тази съществена част от информацията се пропуска. В италиански сайтове и форуми има най - пълна информация.
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, проявете грам професионализъм. Коя е тази жена, все пак? Научете се да пишете. А сайтът да наеме спешно поне един-двама професионални журталисти. Не обаче завършили последните 15 години, когато бг - образонанието умря тотално.
7
5
 
12
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
dnes.bg ставате по-*** с часове. Най-вероятно заради сбърканата ви еврогейска политика да назначавате жени да определята "важните" теми... Смешни сте и ви ползваме като подигравка в IT средите.
6
3
 
1
 
! Отговори
Уф преди 4 години
Не всички кости са ,свети, точно като тези намерени от деца на бг черноморие?
5
5
 
25
 
! Отговори
IQ-то преди 4 години
Папата изми краката на ,,сивака'' публично,но като дойде в България не каза и ,,извинявай'' на Сергей Антонов.Човекът си отиде в мизерия,живеещ в някаква дупка под някакво стълбище болен и самотен.Дори и пилитиците ни не искаха да се чува неговото име наоколо,да не би случайно да им се преобърне блестящата кариера,и да тръгне назад.Същото беше и с мед.сестрите.Докато международните организации не нададоха вой да ги спасяват,у нас на никой не му и дремеше за тях.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не разбрах кое е това момиче? Как е изчезнала и защо трябва костите и да са във Ватикана?
3
11
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
А ти защо сам си задаваш въпроси и си отговаряш ? А кой е казал, че трябва да си грамотен ?
2
5
 
17
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
А ти защо нямаш мозък? А защо си неграмотен? Защото нямаш мозък.
1
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо Папите спят във гробището ?