Силен звук от мотор породи паника в Ню Йорк

Хората решили, че има стрелба на Таймс скуеър
7 авг 2019 23:15, Анисия Иванова
24
Силен звук от мотор породи паника в Ню Йорк
Снимка: Pixabay

Силното пърпорене на мотоциклет, преминал с голяма скорост из центъра на Ню Йорк, породи паника на Таймс скуеър броени дни след двете масови стрелби в САЩ, в които загинаха близо 30 души, предаде Асошиейтед прес.

Инцидентът се разиграл във вторник вечерта местно време. Пърпоренето на мотоциклета се сторило на мнозина като стрелба и се стигнало до паника на Таймс скуеър.

Някои изплашени хора започнали да блъскат по вратите на близките театри, за да се скрият там, защото си мислели, че има нападател с огнестрелно оръжие. Много сигнали били подадени и на телефон 911.

Накрая се наложило полицията да отправи призив към хората да не се паникьосват и да уверява, че няма "активен стрелец" на Таймс скуеър и че районът е безопасен, съобщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: моторсащпаника
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами ако си имаха ромска махала наблизо.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДАИ ВОЖЕ НЯКОЕ СУ ДА МИНЕ НИСКО ВСИЧКИ ЩЕ ОТКАЧАТ
17
9
 
4
 
! Отговори
Любопитен преди 4 години
Некой нашенец да не си е карал Харлито на газ(за по-евтинко) и бобината да му се е скапала?Щото тъй гърми прекъсващ мотор на газ,че и по-силно.Личен(печален) опит.....
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямало активен стрелец... инак пасивните са бая. Болно общество.
15
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп ги направи велики. Вече се плашат и от пръдните си. Нямам нищо против американците, много са ми симпатични, но след като толкова много от тях гласуваха за един очевиден политически *** ми паднаха в очите.
14
2
 
7
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Някой си е разходил Харлито.Няма по хубав звук на мотор от този на Харли
13
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха ха, Тикеоландците от най-бедната, корумпирана и смотана държавица, управлявани от полуграмотен селски хитрец, тръгнали да се надсмиват на американците....
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въх тия мнооо наплашеини бре, ха някой пръцнал по шумно, ха другите около него са залегналЕ :) !!!!
11
7
 
4
 
! Отговори
Американо преди 4 години
Лактобацилус Булгарикус. Народ-бацил, който унищожава всичко, който го приеме и до което се докосне. Народ-бацил, който е провалил византийската и османската империи. В качеството си на съюзник в две световни войни срина Германия, ликвидира СССР, унищожи Варшавския договор и Съвета за икономическа взаимопомощ. Започна разпадането на Европейския съюз и идва реда на краха на НАТО. Жестока разрушителна сила, от която другите загиват, а той оцелява. Народ, чрез който Бог изпитва себе си.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Враг на народа е демокрацията от гръцкото демос народ. Равни права на гражданите зaбележи гражданите, а другите те са роби, робите нямат право на глас. Гражданитe водени за носа от сената по някое време сенаторите отровили Сократ... Алиса се спуснала в страната на чудесата и открила че агнето всъщност е вълк.
9
0
 
6
 
! Отговори
муспи преди 4 години
До Анонимен - От тези които изброяваш само юдаизма е враг, другите са негови пионки, особено масоните, и ако напират за още ще ги обявят за врагове на Народа. Евреите когато преценят че са си изиграли ролята, ще ги закрият и ако подемат борба за масонските си права, ще ги обявят за фашисти отричащи холокоста. Но ние не убиваме евреи за да минаваме за масони.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия толко са психясали че немогат да различат пърпоренето на мотор от тракането на автомат. Кой казваше че кравария е с неограничени възможности. Да си помисли пак.
7
0
 
7
 
! Отговори
Гейски кахъри преди 4 години
Нямало активен стрелец.... сигурно има пасивен тогава.
6
3
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Най-великата нация! Най-могъщите, а се н*а*сират в гащите от звука на един мотор!
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партизаните в САЩ са почнали въoръжена съпротива срещу Римокалическото робство и юдо-масонските секти и корпорациите и ипериализъма. Дръж се Америко.
4
2
 
4
 
! Отговори
JJIvanov преди 4 години
от снимки се вижда че е използвано ново помитащо ултразвуково оръжие з а създаване на масова паника..Да се прослушат записи .Има данни за" помитащ БЯС масов убиец.."Експерти да огледат записи на бесове обсебващи депутати в парламента на Украйна..и да им засекат гласовите команди..Досега съм попадал на няколко такива случая звуците им се подават от специален генератор сложен до колн с генераторчета за невидимост..
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алла, я в бар! голям майтап
2
3
 
18
 
! Отговори
Да бе преди 4 години
Тия щели да победят Русия!?
1
1
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Още малко им трябва да психясат съвсем...