Депутат стреля срещу демонстранти в Хаити

Фетие заяви, че действал при самоотбрана
24 сеп 2019 09:22, Елка Василева
17
Депутат стреля срещу демонстранти в Хаити
Снимка: БТА

Двама души, сред които фотограф на Асошиейтед прес, бяха ранени, след като сенатор от управляващата партия в Хаити стреля с пистолет при конфронтация с опозиционни демонстранти близо до сградата на парламента в столицата Порт-о-Пренс.

Стотици привърженици на опозицията влезли в конфронтация със сенатора Жан-Мари Ралф Фетие и други политици от управляващата партия, когато Сенатът се събирал, за да одобри кандидатурата на Фриц Уилям Мишел за министър-председател.

Фетие извадил пистолет и стрелял няколко пъти, след като протестиращите се втурнали към него.

При стрелбата пострадали фотограф на Асошиейтед прес и служител от охраната на Сената.

Фетие по-късно заяви, че е действал при самоотбрана.

Гласуването за одобряването на кандидатурата на Мишел беше отменено, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: стрелбаХаитисенатор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Депутата се казва Джон Рамбо снима нова пета част на филма си и се е почувствал вдъхновен искрено в този момент.Но тоя субект със пистолета ми изглежда познат а сетих се това е Чернев от атака какво ли прави в Хаити?Това било шитхол може *** я гледайте какво грамадно го.вно е из.*** тоя шитхол.*** и нашия си го бива много ние из.дрънчахме в световния клозет Пеевски и като него втори няма и няна нужда от реклама.За фараон Барон Тквуний даже няма да спомена.
10
2
 
3
 
! Отговори
Додо преди 4 години
И какво ни интересува нас, НОРМАЛНИТЕ Българи, това, което се случва в някоя от световните клоаки, като Хаити? Много по важно за нас е Борисов да излезе да обясни защо освободиха престъпника-убиец с 8,5 години по-рано от определената му така или иначе смешно малка присъда! Или, защо например в България имаме най-високата смъртност а почти най-ниската раждаемост в Западния Свят? Или КАК и КОГА ще бъде наказан сатрапа-кардиолог от пазарджишката болница, повредил здравите сърца на стотици Българи!
9
1
 
4
 
! Отговори
Чети книжки Маугли преди 4 години
До стрелецаКолко пътеводни светлини преди Борисов имаше, при които престъпността беше в апогея си? Те разрешиха ли това, което искаш?
8
0
 
2
 
! Отговори
раДиоген преди 4 години
Само да не му е по-къс фитила на бурето на диоген. Оръжие имат право да носят МВР и криминалния контингент, ако хората имаха възможност за легално оръжие, бг щеше да заприлича на дивия запад.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подвеждаща статия, дали е стрелял срещу?? не мисля, по-скоро е стрелял във въздуха и след това в настаналата суматоха са пострадали журналисти (блъскани, сгазени).На заден план се вижда охранител с "помпа". Нямам представа как се развива тази държава, но за Сомалия е нормално да се стрелят примерно.
6
4
 
3
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Депутатите в Хаити не си поплюват стрелят яко на медо. Нашите алкаши, не видели мизерия, бой и глад, философсват, като Диоген в буре. Вместо демокрация те заслужават същият подход.
5
0
 
4
 
! Отговори
Щапаров Младши преди 4 години
Езикът на хаитянците говори, че те имат древен европейски произход и даже германо-латински а външния им вид говори,че навярно така са изглеждали първите римляни и французи. Това е по логиката на тюрколозите,с която още ни правят на "тюрки".
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ее тоя е културен с пистолет.В Сомалия бяха картечници.Аре са целото Хаити на социал в ЕС.Бежанец от войната в залива.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук ни убиват по много други начини от десет години насам. След изборите идва още по-гладна и студена зима с нови цени и нови закони, с които ще доограбят хората.
2
0
 
11
 
! Отговори
Ха преди 4 години
Оръжие трябва само на човек, който смята да го използва !
1
2
 
18
 
! Отговори
стрелеца преди 4 години
И аз бих стрелял но нямам патлак.Пътеводната светлина на народа Б.Б. не разрешава да носим оръжия с който да пазим домовете и семеиствата си.