Протести във Венецуела: "За" и "против" Николас Мадуро

Опозицията поиска Мадуро да последва примера на Моралес
16 ное 2019 22:20,
24

Снимка: Reuters

Хиляди привърженици на опозиционния лидер на Венецуела Хуан Гуайдо излязоха на улиците на Каракас, като поискаха оттеглянето на президента Николас Мадуро, който също събра своите привърженици на друго място в столицата, предава AFP и "Фокус".
Още по темата


Опозиционните демонстранти носят национални знамена и транспаранти с лозунги като „Мадуро вън!“ и „Следвайте примера на Боливия!“ - препратка към оставката на лидера на тази страна Ево Моралес след обвинения в изборни злоупотреби.

"Днес е голяма победа за Венецуела", написа в социалната мрежа Хуан Гуайдо показвайки снимки на протестиращи в други венецуелски щати, включително Мерида, Зулия и Фалкон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Великата илюзия преди 4 години
на Хуан Гуайдо. В Боливия армията е спечелена от опозицията, а във Венецуела е твърдо зад Мадуро. Има голяма разлика. Освен това в Боливия няма големи китайски и руски инвестиции.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ам. тюфлеци
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Н а Мадуро ще го хваните,за Мъд....
14
3
 
1
 
! Отговори
Мичеле преди 4 години
Латинците отново са заразени от червен бацил.
13
5
 
5
 
! Отговори
:) преди 4 години
При 15 долара заплата там трябва да е социалистически рай.Виждам че имаме и протест ЗА Мадуро. Нещо като ЗА Гешев тук.Ясна работят от същата книга четат.Е няма да се оправят. Все пак в Румъния вече е 30% по добр да работи човек а до 5 години ще са с 50% като заплати пред нас, но ние сме разбирачи - овце разбирачи.
12
1
 
13
 
! Отговори
Де го чукаш преди 4 години
Мъдуря разбира от много неща, например обичат ли акулите охранени превратаджии, демек борци за демокрация на гърба на народеца.
11
1
 
20
 
! Отговори
Гладна кокошка преди 4 години
Да, властта на Мъдурв се клати, като на коча онези работи. Нашата бедна журналистика цензурира милионен протест в Чили и запалването на 50 метростанции, сьд стотици убити, а заплака за мижав митинг в квартал на чорбаджии в Каракас.
10
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТанграТе пък комунистите щото са много хубави. Колко хиляди души избихте с чукови, килки и лопати, колове и дърве?
9
5
 
11
 
! Отговори
Тангра преди 4 години
Ама те фалистите вече го правиха. Колеха и режеха глави. Нали сте газари ходите във Велинград. Прочетете историята. На Вела Пеева главата са я отрязали и донесли набучена. От такива като вас хейтъри. Какво ви е направила ??? Вела Пеева ?Еничари сте. Фашагии.Бесете и колете.В омразата сте забравили човека.
8
15
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЕДИН НЕ СТРАХЛИВ ПРЕЗИДЕНТ ДЕМОКРАТ ВЪВ ФАЩ МОЖЕ ДА ИЗКОРМИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ПО-МАЛКО ОТ ГОДИНА И ТО БЕЗ ДА ПОЛЗВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ НЕЯ!ОБАМА БЕШЕ НЕВЪОБРАЗИМ СТРАХЛИВЕЦ!!!!ИЗДАВАТ СЕ 3 ЗАПОВЕДИ!!ПЪРВО САУДИТСКА АРАБИЯ ДА ПРОДАВА БАРЕЛ ПЕТРОЛ ПО 20$ ТЯХНАТА ПРОИЗВОДСТВЕНА ЦЕНА ПЛЮС ДОСТАВКАТА Е 10$ВТОРО НАРЕЖДА СЕ НА МАЛОУМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА УКРАЙНА ДА СПРЕ ГАЗА ПРЕЗ ТРЪБИТЕ МИНАВАЩИ В ПОСОКА НА ЕС ДЪРЖАВИТЕ!!!!ТРЕТО ПЪЛНО ИКОНОМИЧЕСКО ЕМБАРГО НА ВСИЧКИ РУСКИ СТОКИ ЗА ЕС!
7
15
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 НА СВЕТА КОЙТО ИЗБИВА И НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ И НАСЕЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА И НАСЕЛЕНИЕТО НА ВЕНЕЦУЕЛА!!!РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАЧЕЛО С ФАЛШИВИЯ *** ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СИ РАЗВЯВА БАЙРАКА ДОКАТО НА ВЛАСТ ВЪВ ФАЩ СА РЕПУБЛИКАНЦИ ТОВА СА СИ ЧИСТИ КОМУНИСТИ!
6
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хибридката въведена от Путин и остатъците на КГБ наречени ФСБ на всеки протест да се организира контрапротест води единствено до безсмислени убийства и кървави граждански войни. Видяхте какво стана в Сирия тая хибридка доведе до 600 хиляди жертви и продължава с пълна сила. Такова нещо като организиране на контрапротести нямаше преди чекиста Путин да вземе властта. Жалко че заради еди прос.так в Кремъл трябва да загинат толкова хора по света, но и на това ще му отмине времето с края на путинизма.
5
6
 
14
 
! Отговори
Те преди 4 години
След преврата в Боливия,сащ пак ще опитат да правят размирици в Венецуела.
4
16
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
МАДУРО ПРЕДАДЕ ТЕРИТОРИЯТА НА ВЕНЕЦУЕЛА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !!!А КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ПОКРОВИТЕЛСТВА ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА ФАЩ ТРЪМП!!!ТЪЙ, ЧЕ ЩОМ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ДЕМОКРАТ ВЪВ ФАЩ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА БЪДЕ СМАЧКАНА САМО ЗА 1 ГОДИНА!!!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО И НА УКРАЙНА И НА СИРИЯ И НА ВЕНЕЦУЕЛА А МАДУРО, ЯНУКОВИЧ И БАШАР АСАД СА САМО ГОВОРИТЕЛИ ЗА ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ И НИЩО ПОВЕЧЕ!
3
7
 
12
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
"Днес е голяма победа за Венецуела". И каква е голямата победа?
2
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Хиляди привърженици на опозиционния лидер на Венецуела Хуан Гуайдо излязоха на улиците на Каракас"Хиляди без точна цифра значи няколко стотин. А Венецуела е над 30 милиона. А САЩ са в криза, 55 милиона американци гладуват и щатите нямат пари да организират поне едни 10-15 хиляди да излязат да скачат срещу Мадypo, в Украйна загубиха 5 милиарда, сега се стискат за Венецуела защото нямат пари.
1
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези и те си мислят, че като премахнат Мадуро и от небето ще потече манна небесна.