Признаха за канадски граждани деца на руски шпиони

Родителите им били под фалшиви самоличности
20 дек 2019 08:09,
13
Признаха за канадски граждани деца на руски шпиони
Снимка: Pixabay

Родените в Канада деца на двама дълбоко законспирирани руски шпиони са канадски граждани, въпреки че техните родители са живели в страната под фалшиви самоличности. Това реши вчера Върховният съд на Канада, с което сложи край на 7-годишна съдебна сага, предаде ДПА.

Още по темата

"Това е признание, че не само се чувствам канадец, но и съм канадец в очите на закона", каза 25-годишният Александър Вавилов в изявление, представено от неговия адвокат.

Той и по-големият му брат Тимоти, на 29 години, са родени в Канада. Деца са на Хийтфийлд и Трейси Фоули, с истински имена Андрей Безруков и Елена Вавилова, изпратени в Канада като агенти на КГБ, пише БТА.

Двамата младежи разбрали, че родителите им са шпиони едва когато агенти на 433441претърсили семейната им къща край Бостън през 2010 г. Родителите били върнати в Москва. Когато Александър опитал да подмени паспорта си, заявлението му било отказано с мотива, че родителите му са служители на чуждо правителство, което не му дава право на канадско гражданство. Тогава Вавилов завел съдебно дело, което стигнало чак до Върховния съд на Канада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Крият преди 4 години
Коментарите за Гешев и шпионите, които научили как се правят далавери в това БГ.Рано или късно всичко ще излезе на яве.НИЕ СМЕ ЛЪСНАЛИ ОТ ВСЯКЪДЕ.
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До опетковТи зъл и недостоен да се наричаш човек.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До опетков 2Ти пък, ти пък...........че те скоро ако видят "зелените човечета" по-скоро ще им отворят вратата с хляб и сол, като на 9-ти септември! Просто защото вече тази уж-демокрация и джендърски из-вра-ще-ния ще докарат света и човешкия индивид до самоубийство! По-добре зелени човечета, отколкото разноцветни изв-ра-ще-нци!
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5Дрън-дрън та пляс!!! Западенските "технологии" не са никакви западенски, а са в голяма степен ЧИСТО СЪВЕТСКИ!!! Защо през 1976 година краварите открадват един Миг-25П с помощта на един руски предател? Те тогава не са и сънували такива самолети, а ми се правят на велики! ВСИЧКИТЕ ИМ "изобретения" са крадени, даже и атомната им бомба е направена от немци! Айде холан, това е най-крадливото племе и скоро ще си получи заслуженото, тръмпчо ще ги докара до развал!!! ДАЙ МУ БОЖЕ СИЛИ!!!
5
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без война и военна плячка на технологии Русия е още по зле от времето на соца.Затова и остава чрез шпионаж - военен и икономически - да се доберат до някоя и друга технология от Запада.
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия са новите шпиони. Ама щом са им дали, дали.
3
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и ние отдавна сме признали русофилите за български граждани, въпреки, че са руски шпиони !
2
12
 
4
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До Даже Да, никаква разлика. Личи си, че не си опитвал "сладостите" на социализма. Ако това се беше случило в СССР и дори в сегашна Русия, тези две *** щяха да чукат камъни в Сибир доживот или да се "лекуват" в някоя КГБ психиатрия, а не да им дават гражданство. Пуста псевдодемокрация. Тези държави до такава степен са загубили чувство за самосъхранение, че дори зелени човечета да им потропат на портите, ще им ги отворят широко.
1
13
 
8
 
! Отговори
Даже преди 4 години
всяко дърво в Канада шпионира за Русия, пазете се от дърветата.Разликата от социализма не е никаква.