Полицията в Париж използва сълзотворен газ срещу демонстранти

Това стана факт при протест на "Жълтите жилетки"
14
Полицията в Париж използва сълзотворен газ срещу демонстранти
Снимка: Reuters

Френската полиция използва сълзотворен газ при сблъсъци в Париж с протестиращи срещу планираната от правителството пенсионна реформа, предаде Ройтерс.

Демонстрацията, в която участваха представители на основните френски синдикати и на протестното движение на "жълтите жилетки", започна от Лионската гара и се насочи към Източната гара на френската столица.

При опит на протестиращите да нахлуят в гарата полицията използва сълзотворен газ.

Положението там вече е спокойно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално е социалните плащания да се ограничават. Последните 30 години лека-полека наемниците губят всичко извоювано - много лесно стана в соц. страните и с повече гърчове - в останалия свят. Без коректив богатите станаха свръхбогати, средната класа изтъня, а робите - многобройни и без никакъв шанс. Равновесието е нарушено. Следва война или революция, или и двете в познат от историята ред.
8
1
 
3
 
! Отговори
Константин преди 4 години
Нали в ЕС е много хубаво, явно само за определени 10 процента от населението. На професор Тюхчев бих отговорил, те в Перник още изтрезняват и се възстановяват от новогодишното препиване и преяждане, за какви протести ги притесняваш перничани, тя вода не им трябва, само огнена и на тях им харесва положението. Откраднаха им водата, те си мълчат.
7
1
 
4
 
! Отговори
Професор Тюхчев преди 4 години
Тюх да съ @#& в кьоравия тип, в първия момент прочетох Перник , пък то париж. За момент помислих, че хората са осъзнали че е неделя и няма вода , ама не би.
6
1
 
6
 
! Отговори
Константин преди 4 години
Франция не ги гони, защото цоца ресурси от колониите, пример Алжир с газта. Ако разкара алжирците, онези ще спрат газчицата и са доста сложни нещата там. Има много народ, но работа за всички няма. Ще си е.е майката. И странното е, че искат да вземат от работещите, а не от неработещите. Винаги съм си мислил, защо работещите и осигуряващите се винаги плащат, защо не вземат от търтеите.
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Френската буржоазия бие работническата класа.
4
19
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Ами демокрация, да, ама и тя си има правила. Като не ги спазваш - бой. На дебилжилетките отдавна вече никой не обръща внимание. Изтъркаха се.
3
5
 
4
 
! Отговори
ЧИЛИ преди 4 години
ФРЕНСКИТЕ ЖЪЛТИ ЖУЛИЕТКИ
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Френската социална система отдавна е фалирала.Последно опити на Макрон да спаси държавата.
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E що така? Нали демокрация!