Защо Меган и Хари напуснаха кралското семейство?

Коментар на журналиста Магдалена Гигова и пиар експерта Александър Христов
Обновена: 24 яну 2020 22:41 | 24 яну 2020 22:40, Анисия Иванова
69

Защо Меган и Хари напуснаха кралското семейство? "Новата теория е, че Хари и Меган са искали да се махнат отдавна, но са ги натиснали да го направят по-бързо, за да може Megxit да измести Brexit. През юни е подадена молба за патент на Sussex Royal, но от днес вече не се продават техни сувенири в кралските магазини, така че от днес Хари и Меган започват да губят пари", каза в студиото на "Денят ON AIR" журналистът Магдалена Гигова.

Тя подкрепи идеята, че Меган и Хари тръгват по пътя на Обама и Опра Уинфри - да изкарват пари от името си.

"Megxit e по-любопитен е за аудиторията от Brexit. Който е решил да го подрепи, трудно сменя мнението си. Mexit има и важен икономически смисъл. Независимо от липсата на приходи от кралския двор, това може да им отвори много врати за участия, книги, изяви" , коментира в ефира на Bulgaria ON AIR пиар екпертът Александър Христов.

Според него Хари и Меган са си направили страхотен пиар около това нещо, който може да бъде обърнат в капитал.

"Меган и Хари ще създадат и фондация, която може да е сходна на тази на Мелинда и Бил Гейтс. Казват, че Скотланд Ярд е много разтревожен, защото те са длъжни да осигуряват охраната им. Канадците пък се опънаха на идеята на техния премиер, който предложи да осигурят охраната им", допълни Гигова.

По думите ѝ вероятно са им натежали и задълженията в кралския двор, особено на Меган Маркъл

"Това решение прилича на доста сериозно обмислено. Кралицата понася подобни удари не за първи път, тя е доста обиграна в това отношение. Видимо монархията във Великобритания трябва да се реформира", изтъкна Христов.

"Меган е наела фирма за кризисен пиар, тоест те са се готвили. Те направиха и няколко грешки, заради тях кралицата отвръща на удара. Те обявиха новината в Instagram. Елизабет си прибра бижутата, после фигурите им от музея на Мадам Тюсо", обясни Магдалена Гигова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принцеса Даяна защо умря.................една катастрофа, предизвикана от хората на дъртата вещица кралицата Елизабета Вторая ................няма как да си има мъж арабин и да срами короната Даяна..................знаем ги тия ингелизки номера!!!
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е работа на КГБ.Освен ЕС са решили да разбият и английския кралски двор!Пу-Тинчо не спи.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ме интересува това? Защо ме занимавате с глупости, клозетници?!
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГретаГрето, Грето научи се да се изразяваш и да мислиш.. Пък аз ще слагам до кралицата когото си искам.
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мога да разбера кой е този който може да хареса подобен коментар като този на господина нарекъл се, според него, с най - голямото си достойнство? наистина ли изпростяхме дотолкова, че една абсолютна безмислица осеяна с псувни може да ни впечатлява толкова? Ако е така, това е най - голямата трагедия, която ни е споходила. Другото е само следствие.
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 20Виж какво целта може би е точно тази - да ги оставят най - после на мира. Защото в тази така наречена благородна фамилия всичко се превърна в бутафория. Няма друга монархия която толкова гадно да се компрометира сама или от гадната английска таблоидна преса. А и самите така наречени поданици се гаврят с нея без да им мигне окото. Дори и ти който и да си не се въздържаш от обидни определения за жена с която нямаш нищо общо. Така че, какво повече трябва да говорим?
17
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупава комплексирана жена която реши да стъпи на врата на мъжа си като го изнудва с детето. А Хари е слабак позор за мъжете и Великобритания, има дълг пред държавата си а той предаде всичко за една фуста. Съвсем скоро и двамата ще изчезнат от новините
16
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радвам се че тези двамата напускат тази менажерия. Дано направят от живота си нещо смислено. А монархията във ВБ е пълен ужас и наистина или трябва да се реформира или да изчезне. Надали има нещо по - смотано от нея А като се има предвид и кой се готви за бъдещ крал става направо смешно. Само като си представя Чарлз с корона на главата и ме напушва смях. Не знам ... тия англичани съвсем изпаднаха.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До пепиСвещена простота!
14
4
 
25
 
! Отговори
От кралския двор преди 4 години
Кралицата каза,че уважава решението на Хари и Меган,но това било само за пред медиите.Пред близки,роднини и познати сподели,че би изпила кръвчицата на Меган като змия-толкова я мразела!
13
8
 
23
 
! Отговори
пепи преди 4 години
Тази кифла с леко тъмен цвят ми мяза на латинос.
12
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меган е виновна. Тя иска да отдели Хари само за себе си. Тя не говори с баща си. Сега е наред да направи Хари да не говори с неговото семейство. За Меган това е втори брак. Много интересно защо се е провалил първият и брак...
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има го у всеки човек. Да привлече внимание. Всеки от нас го е правил. Но не сме постигнали повече от шамари от родителите. Но Те, при тях е друго. Световна новина.
10
5
 
14
 
! Отговори
панчо преди 4 години
хари никога няма да бъде престолонаследникпоследно време наистина им дотежа задушаващото присъствие на папарацитеи публикации относно техния личен живот следен из много късо и оповестяван ежедневнодвойката не намира смисъл да притежава кралски звания и да няма личен живот без обкръжението на обективе под носа им в канада този проблем автоматично се саморазрешава и ще си поемат въздуха и финансиите не ги безпокоят могат да искарват доста повече от сега полагащите им се от двореца пари
9
0
 
7
 
! Отговори
Cherchez la femme преди 4 години
повече от ясно е
8
3
 
16
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
изключително повърхностно и не точно обяснение от човек който явно не разбира тематанай точното обяснение може да го даде британски поданик или официално лице всичко друго е само провинционално гадаене
7
16
 
16
 
! Отговори
Обиграна?! преди 4 години
Ама друг път..Старият рептил е изкукуригал и беше съвсем побеснял щом разбра,че хубавичката мулатка й се изплъзва и няма да може да я очистят като майката на Хари момчетата от МИ!Уви!
6
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да коментираш причоина за постъпките на хора които не си виждал дори камо ли да се познавате е МНОГО ТЪПО!
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едната в тунел.... другата ще се подхлъзне от ниагарския водопад
4
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей на това му се казва намерили, че премерили. Глезлювци, не са стояли гладни и жадни. Не искам в Англия, искам в Африка. Не искам в Африка, в Канада. Има забележителни места - Сталипиново, Сирия. Сега на мода е Китай, имат си и вирус. Имат възможност да позират пред журналисти как закачат маски на малки китайчета. Вълнуващо.