Защо Меган и Хари напуснаха кралското семейство?

Коментар на журналиста Магдалена Гигова и пиар експерта Александър Христов
Обновена: 24 яну 2020 22:41 | 24 яну 2020 22:40, Анисия Иванова
69

Защо Меган и Хари напуснаха кралското семейство? "Новата теория е, че Хари и Меган са искали да се махнат отдавна, но са ги натиснали да го направят по-бързо, за да може Megxit да измести Brexit. През юни е подадена молба за патент на Sussex Royal, но от днес вече не се продават техни сувенири в кралските магазини, така че от днес Хари и Меган започват да губят пари", каза в студиото на "Денят ON AIR" журналистът Магдалена Гигова.

Тя подкрепи идеята, че Меган и Хари тръгват по пътя на Обама и Опра Уинфри - да изкарват пари от името си.

"Megxit e по-любопитен е за аудиторията от Brexit. Който е решил да го подрепи, трудно сменя мнението си. Mexit има и важен икономически смисъл. Независимо от липсата на приходи от кралския двор, това може да им отвори много врати за участия, книги, изяви" , коментира в ефира на Bulgaria ON AIR пиар екпертът Александър Христов.

Според него Хари и Меган са си направили страхотен пиар около това нещо, който може да бъде обърнат в капитал.

"Меган и Хари ще създадат и фондация, която може да е сходна на тази на Мелинда и Бил Гейтс. Казват, че Скотланд Ярд е много разтревожен, защото те са длъжни да осигуряват охраната им. Канадците пък се опънаха на идеята на техния премиер, който предложи да осигурят охраната им", допълни Гигова.

По думите ѝ вероятно са им натежали и задълженията в кралския двор, особено на Меган Маркъл

"Това решение прилича на доста сериозно обмислено. Кралицата понася подобни удари не за първи път, тя е доста обиграна в това отношение. Видимо монархията във Великобритания трябва да се реформира", изтъкна Христов.

"Меган е наела фирма за кризисен пиар, тоест те са се готвили. Те направиха и няколко грешки, заради тях кралицата отвръща на удара. Те обявиха новината в Instagram. Елизабет си прибра бижутата, после фигурите им от музея на Мадам Тюсо", обясни Магдалена Гигова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
хее преди 4 години
Сега трябва да върне и годежния пръстен, който беше годежен и на майка му и остана в кралските бижута.
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Черната сама тръгна за Канада, а горкият Хари я последва, защото я обича.Тя го злепоставя навсякъде, а той й прощава.Черната си е черна и в характера, не само в лице.
41
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние не сме ли република?!? Какво кралско семейство? Кои са Меган и Хари и защо ни информирате за някакво кралско семейство?!? Посолството им ли плаща тези статии ило НПО центъра?!?
40
1
 
4
 
! Отговори
ЧерноБяла драма преди 4 години
До Кисел Хари вече иамше такава жена до себе си , но реши да се прави на бунтар след като брат му обира всички симпатии по медиите и сред народа особено пък след като се ожени за Кейт.Той познава баба си много по добре от всички нас и прекрасно знае какво ще я извади от равновесие -Тъмнокожа снаха .Още повече че Кралицата цял живот е възпитавана да се отнася към тъмнокожите само като към слуги. И то слуги за простолюдието.А Меган реши че като влезе в семейството и ще стане Принцеса.Не позна.
39
5
 
3
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 4 години
CANADA е част от United Kingdom идеална възможност един от наследниците да посети КАнада за по дълъг период от време .Има нужда .Вyw Великобритания благодарение на Нейно Величество Елизабет Втора цари спокойствие вече много десетилетия.
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меган искала да се включи в президентските избори на САЩ(според западната преса).Нали Обама я запозна с Хари и му я натрапи-сега всички от кралския двор ще я гледат в очичките за да и се подчинят. Илюминатите не се шегуват-рaботата е мн. сериозна.
37
2
 
9
 
! Отговори
с две думи преди 4 години
Меган е страх да не я сполети съдбата на покойната и свекърва Диана.
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
напускат златната клетка,свободата да правиш каквото си искаш явно струва повече от милионите, заради които трябва да си непрекъснато в роля,по свирката на едно бабе
35
6
 
14
 
! Отговори
Кисел преди 4 години
До Черно-Бяла дамаНегърката си остава роб и повлече Хари.Но той ще се съвземе и ще се завърне в Кралския Двор.Ще открие друга жена ,с възпитание ,образование, споделяща трудният кралски . протокол
34
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меган евтина актриса от сериали, с крайно съмнително минало, реши да изнудва кралското семейство, но я пратиха на село, а по добре в Африка на клона от където е дошла. Роми в юк и така има предостатъчно
33
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените са голям проблем. Човек може да го види това на всякъде в ежедневието. Понеже не обичат истински могат да правят, каквото искат с един мъж. Змии нищо повече. Винаги ги клати интереса. Каквото и да говорят накрая винаги интереса им надделява.
32
7
 
32
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Работата е ясна-Холивудската снаха се опита да поставя условия на Кралицата!Ясно че тия номера там не минават!Все пак кралицата трябва да вземе мерки за сигурността на Уилям и семейството му,защото оная чума като нищо може да организира смъртта им,с цел превземане на престола!Спонсори и изпълнители лесно могат да се намерят,защото заверата ще е доходна!
31
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напъдиха ги като крастави магарета защото за тях нямаше да има кралски постове.Няма смисъл само да се изпъват и напъват.Отделени ще са много по-добре,и на никой няма да дават сметка за личният си живот.
30
4
 
26
 
! Отговори
Факт преди 4 години
До ВКСОбама наистина изкарва много пари,както и Б.Клинтън изкарваше.От речи и др. подобни,платени от фирмите получили държавните поръчки по тяхно време.Това освен узаконена корупция как иначе да бъде наречено?
29
3
 
36
 
! Отговори
ЧерноБяла драма преди 4 години
Защо Меган и Хари напуснаха кралското семейство?Защото баба ги изрита от семейството. БРУТАЛНО. Затова Меган не смее да припари до Лондон. Затова 2 часа след обяваването че се отделят от Хари и Меган фигурите им в музея на Мадам Тюсо бяха отделени. ЗАтова само Хари присъства на "договорките" , оная никога не стана част от кралското семейство . Затова баба не си даде бижутата за сватбата им. Затова ги държеше далеч от Бъкингамския. Затова ...А сега на медиите се пада честа "да измислят нещо".
28
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз се надявах, след като напуснаха "голямото добро утро" да спрете да ни занимавате вече с тея ***, но не вие продължавате с безполезните и безсмислени статии.
27
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Хари е слабак позор за мъжете и Великобритания, има дълг пред държавата си а той предаде всичко за една фуста---Ами да, има дълг да живее в дворец, да не работи нищо, да ходи с баба на конни състезания и там да маха на хората с ръчичка. Ама той не ще, въй предател, въй слабак.
26
3
 
21
 
! Отговори
ВКС преди 4 години
Тая говори абсолютни глупости! Обама изкарал 60 милиона за една година, никъде не намерих такава информация в интернет. Толкова пари взимат най-високоплатените актьори, а той само пърди пред камерите.
25
5
 
23
 
! Отговори
случаен минувач преди 4 години
Говорите за хора, които не познавате лично, все едно коментирате комшиите, на които гледате прането по терасата и подслушвате пред входната им врата.
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо Меган и Хари напуснаха кралското семейство?-----------Ми щото баба му след 22:30 забранява секса у Бикингамскуто дворец, пък на младите все не им стига!