Защо Меган и Хари напуснаха кралското семейство?

Коментар на журналиста Магдалена Гигова и пиар експерта Александър Христов
Обновена: 24 яну 2020 22:41 | 24 яну 2020 22:40, Анисия Иванова
69

14623 гледания   |  Още видео
Защо Меган и Хари напуснаха кралското семейство? "Новата теория е, че Хари и Меган са искали да се махнат отдавна, но са ги натиснали да го направят по-бързо, за да може Megxit да измести Brexit. През юни е подадена молба за патент на Sussex Royal, но от днес вече не се продават техни сувенири в кралските магазини, така че от днес Хари и Меган започват да губят пари", каза в студиото на "Денят ON AIR" журналистът Магдалена Гигова.

Тя подкрепи идеята, че Меган и Хари тръгват по пътя на Обама и Опра Уинфри - да изкарват пари от името си.

"Megxit e по-любопитен е за аудиторията от Brexit. Който е решил да го подрепи, трудно сменя мнението си. Mexit има и важен икономически смисъл. Независимо от липсата на приходи от кралския двор, това може да им отвори много врати за участия, книги, изяви" , коментира в ефира на Bulgaria ON AIR пиар екпертът Александър Христов.

Според него Хари и Меган са си направили страхотен пиар около това нещо, който може да бъде обърнат в капитал.

"Меган и Хари ще създадат и фондация, която може да е сходна на тази на Мелинда и Бил Гейтс. Казват, че Скотланд Ярд е много разтревожен, защото те са длъжни да осигуряват охраната им. Канадците пък се опънаха на идеята на техния премиер, който предложи да осигурят охраната им", допълни Гигова.

По думите ѝ вероятно са им натежали и задълженията в кралския двор, особено на Меган Маркъл

"Това решение прилича на доста сериозно обмислено. Кралицата понася подобни удари не за първи път, тя е доста обиграна в това отношение. Видимо монархията във Великобритания трябва да се реформира", изтъкна Христов.

"Меган е наела фирма за кризисен пиар, тоест те са се готвили. Те направиха и няколко грешки, заради тях кралицата отвръща на удара. Те обявиха новината в Instagram. Елизабет си прибра бижутата, после фигурите им от музея на Мадам Тюсо", обясни Магдалена Гигова.


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
хее преди 2 месеца
Сега трябва да върне и годежния пръстен, който беше годежен и на майка му и остана в кралските бижута.
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Черната сама тръгна за Канада, а горкият Хари я последва, защото я обича.
Тя го злепоставя навсякъде, а той й прощава.
Черната си е черна и в характера, не само в лице.
41
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ние не сме ли република?!? Какво кралско семейство? Кои са Меган и Хари и защо ни информирате за някакво кралско семейство?!? Посолството им ли плаща тези статии ило НПО центъра?!?
40
1
 
4
 
! Отговори
ЧерноБяла драма преди 2 месеца
До Кисел

Хари вече иамше такава жена до себе си , но реши да се прави на бунтар след като брат му обира всички симпатии по медиите и сред народа особено пък след като се ожени за Кейт.
Той познава баба си много по добре от всички нас и прекрасно знае какво ще я извади от равновесие -Тъмнокожа снаха .Още повече че Кралицата цял живот е възпитавана да се отнася към тъмнокожите само като към слуги. И то слуги за простолюдието.
А Меган реши че като влезе в семейството и ще стане Принцеса.Не позна.
39
5
 
3
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 2 месеца
CANADA е част от United Kingdom идеална възможност един от наследниците да посети КАнада за по дълъг период от време .Има нужда .

Вyw Великобритания благодарение на Нейно Величество Елизабет Втора цари спокойствие вече много десетилетия.
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Меган искала да се включи в президентските избори на САЩ(според западната преса).
Нали Обама я запозна с Хари и му я натрапи-сега всички от кралския двор ще я гледат в очичките за да и се подчинят. Илюминатите не се шегуват-рaботата е мн. сериозна.
37
2
 
9
 
! Отговори
с две думи преди 2 месеца
Меган е страх да не я сполети съдбата на покойната и свекърва Диана.
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
напускат златната клетка,свободата да правиш каквото си искаш явно струва повече от милионите, заради които трябва да си непрекъснато в роля,по свирката на едно бабе
35
6
 
14
 
! Отговори
Кисел преди 2 месеца
До Черно-Бяла дама
Негърката си остава роб и повлече Хари.Но той ще се съвземе и ще се завърне в Кралския Двор.Ще открие друга жена ,с възпитание ,образование, споделяща трудният кралски . протокол
34
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Меган евтина актриса от сериали, с крайно съмнително минало, реши да изнудва кралското семейство, но я пратиха на село, а по добре в Африка на клона от където е дошла. Роми в юк и така има предостатъчно
33
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жените са голям проблем. Човек може да го види това на всякъде в ежедневието. Понеже не обичат истински могат да правят, каквото искат с един мъж. Змии нищо повече. Винаги ги клати интереса. Каквото и да говорят накрая винаги интереса им надделява.
32
7
 
32
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 месеца
Работата е ясна-Холивудската снаха се опита да поставя условия на Кралицата!Ясно че тия номера там не минават!
Все пак кралицата трябва да вземе мерки за сигурността на Уилям и семейството му,защото оная чума като нищо може да организира смъртта им,с цел превземане на престола!Спонсори и изпълнители лесно могат да се намерят,защото заверата ще е доходна!
31
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Напъдиха ги като крастави магарета защото за тях нямаше да има кралски постове.Няма смисъл само да се изпъват и напъват.Отделени ще са много по-добре,и на никой няма да дават сметка за личният си живот.
30
4
 
26
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
До ВКС
Обама наистина изкарва много пари,както и Б.Клинтън изкарваше.От речи и др. подобни,платени от фирмите получили държавните поръчки по тяхно време.Това освен узаконена корупция как иначе да бъде наречено?
29
3
 
36
 
! Отговори
ЧерноБяла драма преди 2 месеца
Защо Меган и Хари напуснаха кралското семейство?

Защото баба ги изрита от семейството. БРУТАЛНО. Затова Меган не смее да припари до Лондон. Затова 2 часа след обяваването че се отделят от Хари и Меган фигурите им в музея на Мадам Тюсо бяха отделени. ЗАтова само Хари присъства на "договорките" , оная никога не стана част от кралското семейство . Затова баба не си даде бижутата за сватбата им. Затова ги държеше далеч от Бъкингамския. Затова ...

А сега на медиите се пада честа "да измислят нещо".
28
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз се надявах, след като напуснаха "голямото добро утро" да спрете да ни занимавате вече с тея отрепки, но не вие продължавате с безполезните и безсмислени статии.
27
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
“А Хари е слабак позор за мъжете и Великобритания, има дълг пред държавата си а той предаде всичко за една фуста“
---
Ами да, има дълг да живее в дворец, да не работи нищо, да ходи с баба на конни състезания и там да маха на хората с ръчичка. Ама той не ще, въй предател, въй слабак.
26
3
 
21
 
! Отговори
ВКС преди 2 месеца
Тая говори абсолютни глупости! Обама изкарал 60 милиона за една година, никъде не намерих такава информация в интернет. Толкова пари взимат най-високоплатените актьори, а той само пърди пред камерите.
25
5
 
23
 
! Отговори
случаен минувач преди 2 месеца
Говорите за хора, които не познавате лично, все едно коментирате комшиите, на които гледате прането по терасата и подслушвате пред входната им врата.
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо Меган и Хари напуснаха кралското семейство?
-----------

Ми щото баба му след 22:30 забранява секса у Бикингамскуто дворец, пък на младите все не им стига!