Германски самолет превози евакуирани от Китай, сред които и българин

Самолетът кацна на летището във Франкфурт
Обновена: 28 фев 2020 15:29 | 1 фев 2020 18:40, Веселина Йорданова
43
Германски самолет превози евакуирани от Китай, сред които и българин
Кадър: Bulgaria ON AIR

Самолет на германските военновъздушни сили, превозващ евакуирани от китайския град Ухан германски граждани и чужденци заради епидемията от новия коронавирус, кацна на летището във Франкфурт, съобщиха Франс прес и БТА.

Пътниците, 102-ма германци и 26 чуждестранни граждани, ще бъдат прегледани в спортна зала на летището, пригодена за случая. Сред тях има и българин.

Още по темата
По-рано днес германският министър на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер заяви, цитирана от ТАСС, че самолетът прелетял над руска територия, но не получил разрешение за междинно кацане в Москва за презареждане с гориво и трябвало да се приземи в Хелзинки.

Според Крамп-Каренбауер руската страна обяснила невъзможността за кацане на самолета с "недостатъчната пропускателна способност на летището в Москва".






 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Гледаш да помогнеш преди 4 години
В Москва са се усетили, че този самолет, макар и вече със заразени от вируса, не трябва да бъде допускан на руско летище. След серията уададжийски номера и измислени дипломатически скандали, руснаците са се усетили, че им готвят нов. Този път, за да бъдат омаскарени, че те са виновни за разпространението на корона-вируса в Европа. Западните медии вече щяха да са ни внушили, че заразата е дошла чрез нещо, хайли лайкли пробутано по време на престоя на самолета на руско летище.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Москва не вярва на сълзи.
26
2
 
3
 
! Отговори
интересно преди 4 години
КАКВО РОВЯТ ШВАБИТЕ В МОСКВА СЛЕД КАТО КОРИДОРА ОТ КИТАЙ Е ПО ПРЯК ПРЕЗ РУМЪНИЯ ИЛИ БЪЛГАРИЯ?ПРИ МОДЕЛА НА ГЛОБУСА ИЗВЪРШВАТ ГЕ ОБРАЗНО ДВИЖЕНИЕ А ПРИ МОДЕЛА НА ПЛОСКАТА ЗЕМЯ МАРШРУТА МИНАВА ТОЧНО ПРЕЗ МОСКВА БРЯХ ЧЕ ИНТЕРЕСНО.САМАТА ДУМА ПЛАНЕТА ПРОИЗЛИЗА ОТ ЛАТИНСКОТО СЛОВО PLANO-ПЛОСЪК...ЗАЩО ЛИ ?
25
3
 
3
 
! Отговори
366 преди 4 години
До 861Омразата е първичен инстинкт. Но така беше през онова време, когато пишеха учебниците по история с интимната мисъл да се мразим взаимно. Да, някой печели да сме разединени.
24
2
 
5
 
! Отговори
366 преди 4 години
До TurkДо 17 Турк===Аз не мразя турците (защото аз мисля с главата си); още на времето, когато имах престой в една Софийска болница, имах в стаята много приятно момиче туркинче. И сега дори ми е още по-приятно, когато срещна човек от нашата южна съседка, Турция.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Москва затвори границите и полетите от Китай. За тях ли да прави изключение, че са много хубави и много хубави санкции им хакнаха, че и ги подновяват всеки път. А с уморения екипаж какво щяха да правят, да ги сложат в карантина ли.
22
1
 
6
 
! Отговори
мак преди 4 години
Всички ние на мястото на тези хора бихме искали да ни евакуират. На руснаците не се учудвам, че са предпазливи. В случая винаги има риск евакуираните да донесат болест, но все пак да се надяваме, че всичко ще е наред.
21
12
 
2
 
! Отговори
... преди 4 години
Самолета е трябвало да кацне, защото си има закони, а според закона пилотите не могат да пилотират самолета повече от 10 часа мисля, че беше и трябва да се сменят..за това е трябвало междинно кацане, което е било уговорено предварително с мизернците, но те за пореден път показаха кви диваци са...
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те освен кацане са искали и смяна на екипажа, за което руснаците са отказали. И правилно. Тръгнали да ги събират, че и няма да ги държат на едно място до изтичане на карантината, ами ще ги пръснат сега по страните.
19
1
 
5
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
Не го искаме тоя бацил у нас. Да му изгорят дрехите и него да го накиснат в бидон със спирт.
18
1
 
7
 
! Отговори
Эврапэйскый Союз преди 4 години
нема се плашите, като почнете да Кащляте Кръв, Брюксел ще ви помогне... да бъдете погребан достойно!
17
5
 
2
 
! Отговори
Turk преди 4 години
До Анонимен 19 Г. Димитров избяга в Турция, за да спаси *** си от болшевиките.Симеон Български беше спасен от турското Посолство, когато беше на 6 години.Стамболиски беше велик човек. Той искаше да обедини Всички Балкани. Но болшевишките българи го убиха.Ей Бугларизиран грък, сигурен ли си, че знаеш собствената си история?
16
2
 
2
 
! Отговори
Val преди 4 години
До #13.Пишеш за граждански компании. Не се хаби да проверяваш.Тук е ВОЕНЕН самолет. Минава половината Земно кълбо и ще му остане гориво! Ако беше обратно? Щяха ли да пуснат въоръжен руски транспортен самолет? АН 124 да речечем? Ние едвам го пуснахме след дипломатическо одобрение и от оперативен център на ВВС. Що не пратиха граждански? Трябва да платят? Ние държим ноу- хауто за това.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До TurkТоя е бил фалшив турчин! Българина ша избере да умре, пред това да му помага някое турчле!
14
3
 
12
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
да кацне немски военен самолет в Москва? е това няма как да им го позволят!
13
4
 
7
 
! Отговори
Tokyo 2020 преди 4 години
Щом могат да летят до Токио без междинно кацане и без да взимат руснаци, трябва да могат да летят и от Китай без междинно кацане, еле па в Москва.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По интересното е екипажа пилотите и стюардесите подлага ли се под карантина. Нали се сещате че ако има един приносител на вируса без симптоми щото те се появяват след 14 дни този екипаж ще зарази още стотици пътници които ще се качат на самолета. В самолета всички дишат един въздух. Никой не мисли всички са с мозък отзад под кръста.
11
2
 
8
 
! Отговори
Бау преди 4 години
"не получил разрешение за междинно кацане в Москва за презареждане с гориво" чудесни хора...
10
17
 
4
 
! Отговори
Turk преди 4 години
Не мога да разбера защо българите мразят турците толкова много. Турците бяха спасявали *** ви много пъти. Днес турският военен самолет A400M "Koca Yusuf" донесе 40 турски, 7 грузински, 1 албански, 1 българин от Китай. Не се страхувайте от нас турци! Ако сте българи гладни просто попитайте нашата помощ! ще ви помогнем! ние сме турци ... Истинските собственици на Българското кралство идват от нашата турска кръв. можете да бъдете булгаризирани гръцки, славянски или ***. ще помогнем!
9
1
 
9
 
! Отговори
Звездомир Коминков преди 4 години
Тая работа с карантините от други държави освен Китай няма да стане.Самият Бойко Борисов, като каца от Германия- страна с регистрирани случаи, трябва да е в 14-дневна карантина в Банкя.Хора, пътували за седмица до Италия, при връщане- под карантина две седмици, че и семействата им.