Самоуби се известна британска водеща

Каролин Флак почина на 40-годишна възраст
16 фев 2020 07:58,
41
Самоуби се известна британска водеща
Снимка: БГНЕС

Известна британска телевизионна водеща беше открита мъртва в апартамента си в Лондон, съобщава „Дейли мейл”. Най-вероятно 40-годишната Каролин Флак се е самоубила, съобщава NOVA.

Според изданието водещата е сложила край на живота си часове след като е получила любовни обяснения за Свети Валентин от приятеля си Люис Бъртън.

Наскоро Каролайн се отказа да води първото зимно издание на шоуто „Love island”, след като срещу нея бяха повдигнати обвинения в нападение след скандал с приятеля й, 27-годишният Люис Бъртън.  Флак беше последно видяна в съда през декември, където тя пледира невинна по обвиненията в нападение.  Тя е била пусната под гаранция и е чакала началото на своя процес, който е трябвало да стартира на 4-и март, пише „Сън”.

На 14 февруари тенисистът пусна в Инстаграм снимка с водещата и написа: „Честит Свети Валентин… Обичам те”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Най- вероятно от радост се е надрусала и после сърцето й е гръмнало от наркотика...
29
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно обяснението в любов хич не й е понесло.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз искам да се самоубия,щото имам тежка болест и животът ми е ад.Но заради близките си не го правя.Само мога да кажа,че медицината не е мръднала и на крачка напред от откриването на антибиотиците и ваксините.Не само в България,ами и в световен мащаб.Може и да ти направят някаква операция и да ти отрежат нещо и дотам.
27
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 26 И питам баба ми: Що те удари?Тя: Защото си го заслужавах! Но този плесник ме накара да разбера, че човек като дядо ти колкото и да е хладнокръвен и спокоен може да се ядоса и да ми посегне и да разбера къде ми е мястото.
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като някой много ви скача на бой,изкарвате си едно разрешително купувате си един пистолет и го гръмвате в топките.Казват че болката е адска и променя животът на изпиталият я завинаги.Страданието и мъката възпитава и учи на добрина.
25
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 23 Какви мачовци те гонят, *** Oвцa? Пра дядо ми го уважаваше цялото село навремето. Обаче е бил колкото почтен към хората, толкова и неебателен. Има 2 убийства на младини, без свидетели( иначе щеше да лежи в затвора) защото са му застрашавали живота някакви ***. Никога не е говорел за това, само баба ми го е разправяла.Беше див човек слязал от гората и се устрои в подбалканско село- Цонево му казват 47- *** година.Та баба ми разправя- дядо ти един път ме удари, но го помня завинаги.
24
1
 
6
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Вторият пубертет е страшна работя....
23
3
 
8
 
! Отговори
уинстън преди 4 години
Кво станало в животинската ферма?
22
6
 
21
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
И тук мачовци раздават шамари - дано и вас някой по-силен ви пребие, но вероятно вие сте мижитурки и ближете краката на по-силните. *** няма да разбере, че има други начини за справяне, ако не става - чао, ама то друго си е, като и пернеш два три шамара, а някои оправдават дори и убийците, защото са *** с пломбирани мозъци......
21
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрога,дрога...
20
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ингилизите не са ли протестанти, къв вальо?
19
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам, но в интернета - особено туитър, се появиха много коментари за тази жена , че е била подложена на психически тормоз - онлайн и в реалния живот, както и нападки отстрана на медиите, затова е посегнала на живота си. Отвори се дискусия пак за вербалното насилие - как хората трябва да са наясно по какъв начин думите им се отразяват върху психическото здраве на другите и че никой не трябва да бъде съден и обиждан прибързано. А в България този проблем е крещящ и никаква дискусия не се води. В Полша този случай масово се дискутира. Хаштаг сега навсякъде е #BeKind!
18
6
 
17
 
! Отговори
селския простак преди 4 години
Горката жена! Била е подложена на огромен стрес. Вероятно е решила, че това ще е краят на кариерата й.
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пиянице, стига с тия години на Гала, бе брат! Аз прочетох тази информация за нея в нета преди малко. Не я познавам лично ти я познаваш. Хубаво- не е на 53 , на 55 както казваш.
16
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 23 А не, беее....тя ще ми троши лампи в главата, а аз ще й бладоаря за това, че даже и букет цветя да й поднеса?! Папагал!
15
11
 
13
 
! Отговори
до тия по долу преди 4 години
Колко закъсал трябва да си хванеш ненормалница дето ти троши лампа в главата, а ти па колко си комплексиран да обясняваш как ще я биеш после, *** и простото племе недоклатено
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пиянице в гугъла пише че Гала е родена на 13 февруари 67-***. Ако там не е вярна информацията, ме извини.
13
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 17 Ако съм мъж тези два шамара ще й ги лепна за да отрезнее и да знае, че ако ми посегне отново я чака същото. Щото ти ако си казваш нищо няма да направиш, а тя ще си каже" Бре каква мишка излезе тоя, значи всеки път мога му троша лапми в главата, като ми изневерява" Ще ти се качи на главата с други думи ,бе! То и аз не посягам на жени, но всичко си има граници, брат!
12
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 11 "Баба" ти Гала както е на 53 години скрива в малкия си джоб на 90 % от 20- 40 годишните повлекани. Ами Камелия дето е на 49 години сега?...Страшнааа...няма остаряване!
11
4
 
8
 
! Отговори
До 14 преди 4 години
Ако си мъж, няма да направиш нито едно от двете, но ти няма как да знаеш. Нищо, жена ти сама те е избирала, да се оправя. Онзи ден не си я бил, ей го 8 март идва, два дена начесто без бой са.