Китай отвори предприятията, магазините и пътищата си

Селското стопанство в страната бързо ще се опита да навакса пропуските
23 мар 2020 16:20,
16
Китай отвори предприятията, магазините и пътищата си
Снимка: БГНЕС

Министерство на земеделието в Китай заяви, че към момента има видимо подобряване на доставките на селскостопанска продукция в цялата страна, възстановява се бързо и ситуацията в провинция Хубей, която е най-засегната от епидемията от COVID-19, предава "Радио Китай".

Още по темата


Експертът от министерството Сие Йен посочи, че в момента 88% от селскостопанските предприятия са възобновили работата си, 90% от магазините, продаващи материали за земеделието, са отворени, както и 92% от пътищата в селските райони. Той изтъкна, че Министерството на земеделието ще вземе мерки за оптимизиране на доставките за земеделските стопани.

Министерството е осигурило 700 хиляди тона торове за провинция Хубей, на стопаните там ще бъдат отпуснати също 3,78 милиона килограма семена от държавния резерв, организирано е и целевото доставяне на 22,35 милиона килограма оризово семе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
6
 
! Отговори
Глобален шахмат преди 4 години
И кой сега е номер едно :)Покера на бай Дончо не минава срещу изобретателите на играта Го
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До два месеца, баш като пламнат Русия и Латинска Америка, а САЩ си ближе раните, Китай ще са абсолютните монополисти. Многоходова комбинация.
11
5
 
8
 
! Отговори
Бенито Мусолини преди 4 години
Не трябва никога да се забравя, че всичко тръгна от тия мизерници. Урок първи за европееца: възобнови производството в Европа. Тия утре ще сервират друга приятна изненада.
10
0
 
1
 
! Отговори
тъпаците преди 4 години
дето ще стоят по къщите докато вземат да се изяждат. Вижте хубаво, тея на снимката? Имат ли маски, бре ***. Достойни сте за генерала.
9
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 7Наистина не са за мислене. Направиха каквото направиха, сега вече можем да им изръкопляскаме, че започнали да се спасяват. защо не помогнат да се спасим и ние? Къде е солидарността между хората? не е ли редно като осе88реш нещо да помогнеш да се почисти? не знам оказва се че наистина не го разбирам азиатския манталитет. Или по - скоро той няма нищо общо с моя.
8
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези китайци много ме дразнят. Криха що криха отначало, оставиха вируса да плъзне по цял свят.Сега ще ми се хвалят. Направо отвратително. Нали са намерили ваксина къде е? Не чувстват ли малко срам? Къде ти. Азиатецът не мисли така. Започвам да си мисля че има нещо вярно в това че са го направили нарочно. И не че изкуствено са създали вируса а в безхаберието какво могат да предизвикат и в това колко народ по света заразиха. Не знам не ми се говори гадно ми е.
7
1
 
7
 
! Отговори
Незнам преди 4 години
За Бойко, ама бай ви Дончо май ще я загази.
6
5
 
6
 
! Отговори
до Бойко преди 4 години
Бойко нареди да се носят маски на обшествени места, бреее. Виж японците и китайците. И тотална забрана за влизане в Бг за 20 дни! Това ще те преизбира оше 20 г. Този Муфтаджийки е само един брояч и военен кууууккуууу.
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2Основна цел на България е да догони съседа си Македония пък после ще мислим.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕС и той ще отвори печатницата за пари ЕЦБ не е проблем. ЕС върви към Виденова зима. Китай не се издържат от туризъм половин ЕС се издържа от туризъм, иконoмиките са напълно различни, че и политиката.
3
15
 
3
 
! Отговори
анон преди 4 години
...само дето тези данни излизат от комунистическата партия и съответно вероятноста да представят дори бегло истината е нула...
2
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия не бяха ли га.дни комунисти защо непрекъснато пишете за тях? Едно е сигурно те ще се оправят проблема е ние в "проспериращата" европейска България какво ще правим от тук насетне.
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КИТАЙ СЕ ВЕЛИКИ 2 МЛРД КИТАЙЦИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ОТ КРИЗАТА ВСЕКИ КИТАЕЦ КАТО СИ МРЪДНЕ МАЛКИЯТ ПРЪСТ И ИЗДУХВАТ ВСЯКА ДЪРЖАВА