Китайски учени откриха материал, който деактивира COVID-19

Над 680 000 души по целия свят вече са заразени
29 мар 2020 18:56, Анисия Иванова
62
Китайски учени откриха материал, който деактивира COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Китайските учени са намерили нов начин за борба с коронавируса, съобщи в неделя англоезичното местно електронно издание Global Times, цитирано от БНР.

Според информацията учени са разработили наноматериал, който "може да абсорбира и деактивира" коронавируса с 96,5% - 99,9% ефективност.

Множество фармацевтични компании по света работят за ваксини и за лекарства срещу COVID-19, но Световната здравна организация предупреди, че вероятно няма да има налична ваксина след по-малко от 12 месеца.

Междувременно над 680 000 души по целия свят вече са заразени с коронавирус, а над 31 000 са починали след заразяване с вируса. Най-засегнати са САЩ, Италия, Китай и Испания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Вести от МагаданНе бе,има китайско-английска група,която работи върху коронавируса,има и немско-китайска група,която работи за ваксина срещу коронавируса и т.н.
8
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайските учени този материал заедно с вируса да си го заврат знаят къде.
7
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още едно доказателство, че китайците са го пуснали. Сега ще ни изваждат едно по едно чудесата на науката си, тяхната мамицамръсна!
6
9
 
25
 
! Отговори
м...да преди 4 години
Браво. Ама СЗО май не иска и да чуе. Важно е да има ваксина разбира се,след като умре ненужния мат'риал,( те не бързат) тази ваксина да е скъпа и да се произвежда от определени компании. И да се започне масово ваксиниране
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След урока с нефтените петна и създадените изкуствено бактерии и последвалите проблемите с тези бактерии, не мисля,че ще е добре да повторим грешките,това е като филма на Доньо Донев "Тримата ***",това е също като проблемите с внесените европейски животни в Австралия,които скапаха местната фауна.
4
5
 
7
 
! Отговори
не преди 4 години
Хора,в Англия(а и не само там) могат да разработват живи организми чрез компютър,така направиха живи бактерии,които да изяждат нефтените петна в океана след разлива,а след това започнаха проблемите със самата бактерия,щото тя няма как да изчезне,а започва да вреди,изобретиха и живи комари чрез компютър и ги пуснаха в СибирСлед урока с нефтените петна и създадените изкуствено бактерии и проблемите с тях,не мисля,че ще едобре да повторим грешките,това е като филма на Доньо Донев "Тримата ***"
3
19
 
10
 
! Отговори
Вести от Магадан преди 4 години
Котайските учени и те като магаданските учени...
2
1
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
До Започна се666
1
2
 
29
 
! Отговори
Започна се преди 4 години
Наноматериал значи.Хайде сега на всички да го инжектираме,защото иначе коронка.