Сектанти убеждават канадци да не се лекуват от COVID-19

Обществото спазва реда и уважава полицията, разказа Борис Тодев
Обновена: 22 апр 2020 22:58 | 22 апр 2020 22:56, Красимир Ангелов
10

Групи от хора в Канада се опитват да убеждават местните да не посещават болница, ако са болни от коронавирус. Предполага се, че са част от секти. А по улиците излизат анархисти. Това заяви офицерът от общинската полиция в Калгари Борис Тодев. По думите му обаче, обществото в Канада има култура на поведение спрямо мерките и органите на реда.

"Хората имат доверие в полицаите, подкрепят ги. Те уважават и пожарникарите, и лекарите", разказа Тодев.

Калгари е голям град в провинция Алберта. Там са въведени строги мерки. Хората не могат да посещават парковете, не могат да се събират на едно място повече от 15 души и трябва да спазват строги противоепидемични мерки.

"Имахме много дълга и екстремна зима. Хората искат да излязат навън и да се раздвижат. Сега градусите са 11, но хората не излизат", посочи офицерът пред телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7Още ли не си разбрал, че българския народ се състои от тъ**ьози и неуки еднокнижници!
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
личи си че полицаят е невеж бай ***, всички които имат различно мнение са или сектанти или анархисти.
6
7
 
3
 
! Отговори
Анархист Тодев преди 3 години
Тодев, ти си най-големият анархист там, дано хванеш вируса и се деемигрираш...
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сектанти - остарели уреди за навигиране на морски кораби.Какво иска да ни каже статията - неуките журналисти със завършено вишо от McDonald или Burger King пак налапаха месния морков. Произлиза не от место а от месо както обичат да пишат тук.Малко иронийка, метафорка за тези които разбират, другите да маат минусите, т.е. мисирките!!!
4
3
 
5
 
! Отговори
Мелмак преди 3 години
След толкова време излоция е нормално хората да почнат да получават сигнали от космоса... Страшното ще дойде след изолацията...
3
3
 
10
 
! Отговори
1 и 2 преди 3 години
Руснаците са били СЪЮЗНИЦИ и приятели понякога. Но арабите- ЕВРЕИ и ислямистите са ВРАГ на БЪлгария от създаването на България. Евреите, още от 670 година ( когато нападат БЪлгария на хан Кубрат), а ислямистите- от 718 г.
2
2
 
7
 
! Отговори
3 преди 3 години
В писмо от 950-960 година, Еврейския хазарски цар (бег) Йосиф пише до Ислямския халиф в Испания. "" В ЕВРЕЙСКАТА литература, Имам запис, че въпреки че бащите ни бяха малко на брой, те водят война след война с много нации, които бяха по-мощни и многобройни от тях. Земята [покрай река Волга], в която сега живея, е била преди това е била на българите. Нашите предци, хазарите, дойдоха и ги избиха.
1
6
 
5
 
! Отговори
4 преди 3 години
Макар че тези българи бяха толкова много, колкото пясъкът по бреговете на морето, те не можеха да издържат на хазарите. Така, те напуснаха страната си и избягаха, докато хазарите ги преследваха чак до река Дунав. До днес, лагера на Българите е близо до река ДУнав и са близо до Константинопол.""Руснаците ОТМЪСТИХА за БЪлгария и изтребиха много евреи- хазари 950 г- 1050 година.