Убиецът на Марангозова – масон от нисък ранг, който прилича повече на работник

Той бил в началото за прохождане на масон
24 май 2020 22:50, Нели Христова
161
Убиецът на Марангозова – масон от нисък ранг, който прилича повече на работник

През отминаващата седмица беше разкрита група, приела поръчка за убийство. Единият от задържаните е действащ служител на Националната служба за охрана.

Подполковник Борис Иванов, специалист по взривни устройства на Националната служба за охрана, е приел поръчката за убийството на бизнес дамата Станка Марангозова през октомври миналата година. Това обяви прокуратурата, а полицията е задържала и физическия извършител на убийството.

На иззетия мобилен телефон на служителя на НСО се установява активната му комуникация с действащи магистрати, адвокати, бивши министри, държавни служители на високи позиции, вероятно членуващи в една и съща масонска ложа", съобщи говорителката на прокуратурата Сийка Милева.

От НСО обявиха, че очакват да им бъде предоставена информация, за да предприемат действия спрямо служителя им. Поръчителят е известен, но в момента се издирва. Разследващите смятат, че мотивите за убийството са неуредени финансови отношения и сигнал на Марангозова за изнудване. За мократа поръчка бил платен аванс от 50 хиляди лева.

"Случаят и участието на служител на спецслужбата в мокра поръчка не трябва да се преекспонират, тъй като НСО има 1000 служители и е нормално във всяко стадо да има мърша", коментира в предаването на bTV  ген.-майор Румен Ралчев - бивш служител на УБО и НСО. Той е Велик приор на Велик приорат-България и член на Магистралния съвет на Ордена на тамплиерите. Масон от 1991 година. Достигнал е най-високата - 33-та степен на Стария и приет Шотландски ритуал. Членува във Великата ложа на старите, свободни и приети зидари на България и е неин велик майстор.

Ралчев е категоричен, че служителят на НСО е с много нисък ранг в масонството.

"Този господин е много в началото за прохождане на масон. Той е много надолу - калфа", обясни Ралчев, като подчерта, че в неговата ложа няма служители на НСО.

"Той изглежда много скромен, ученолюбив и прилича повече на научен работник, отколкото на тези бодигардове, с които искат да го оприличат. Визията му няма нищо общо. Ако е участник в това престъпление, той е бил само мозък", добави Румен Ралчев.

По думите му, за един нископоставен член на някоя от ложите са необходими поне 10 години, за да стигне до най-високото ниво на контакти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По определение учените са работническо-селска интелигенция. Ама досега не съм чувал някой сътрудник на БАН да бъде наричан научен селянин. Всички са научни работници, да гие...
86
0
 
22
 
! Отговори
Лекар Тамплиер преди 3 години
Ами така е в масоно-сатанистките ложи, а и в останалите мафиотски организации по принцип. Бушоните гърмят надолу (ниските нива), високите остават непокътнати.
85
0
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 3 години
До Анонимен 109:То зависи преди всичко от науката..
84
0
 
20
 
! Отговори
Шоп преди 3 години
"Случаят и участието на служител на спецслужбата в мокра поръчка не трябва да се преекспонират" -- АЙ СИКТИР! Точно тези трябва да се преекспонират, защото те уж ни пазят!
83
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разликата между работник и научен работник е огромна...
82
0
 
6
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До Анонимен 104Вярно! Повече от интересна! Сигурно са на едно ниво в ложата с другия сниман!
81
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-високият ранг масон е пипон 33 ранг, като Боко Тиквата.
80
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смехотворни и инфантилни обяснения на един масонски нарцисист и национален предател. Фашистите добре са ги трепали във Франция.
79
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Суратя на подполковник Борис Иванов и на Маслара няма ли да покажете. маслара го има на межд заповед за издирване, ,ама прилича на пациент от Карлуково....
78
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Професор, генерал-майор, масон "охранявал" Тодор Живков, Петър Младенов, Желю Желев: "Помогнах на много колеги да станат масони." Масон е например и Георги Гергов който е "разочарован" от Нинова и "малките" си приходи
77
0
 
22
 
! Отговори
международен преди 3 години
сега разбирам защо България върви надолу.То и тука имало масони
76
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не очаквах масон от високо ниво да се произнесе по въпроса. Ще му дърпат ушите по масонски. :)
75
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 1989 г. всички институции са привлечени към разните масонски организации, Rotary club и още деструктуриращи формации. Членството се счита за голяма чест - някои дори носят значки за разпознаване. Но какво е общото между тях? Общото е пирамидалната структура. Другото общо нещо е че тези в най-ниските нива НИКОГА няма да се изкачат до върха и ако си отворят устата ще си отидат скоропостижно. Разликата между мафия и масонство е в "идеологията". Ето вижте: "Ние сме масони(зидари, строители)."
74
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ралчев не можа да опази Т- Живков ,когато Цветан Килограмски го ботуряса презп 1980г. Къв масон и академик е тая шушумига!? Закриване на *** УБО! Разтуряне и обявяване извън закона на всички масони, тамплиери, ротарианци. Това е истината....
73
1
 
17
 
! Отговори
ложа слънце-ориент преди 3 години
Няма да се самосезира прокуратурата,защото....доскорошния главен прокурор.....и той беше от ...Ония!!!!
72
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това масон, илюминат, рептил са глупости за отклоняване на вниманието. Виждам, че криптофашагите веднага са лапнали стръвта и вече призовават за погроми. А фактът е, че висш служител на НСО е лидер на ОПГ и изпълнява поръчки за убийства. И това не е за пръв път.
71
1
 
26
 
! Отговори
Ban преди 3 години
Защо не се самосезира прокуратурата и тази секта не бъде забранена. Както става ясно, говорим за едно котило на убийци и престъпници. Къде е държавата да защити нормалните граждани от ненормалните такива?
70
0
 
39
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Масоните намирисват на ОПГ. Тайна задруга, неясни скрити дела, огромни капитали... Само казвам на какво ми прилича и защо. Не ме интересуват иначе. Аз си имам работа и мои си дела. Но си имам и мнение, все пак. Ако може?
69
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все още в Интернет могат да се намерят архивни кадри какво се е случило с масоните в Париж след влизането на Вермахта там. И при това погромите срещу масонските юдейски гнезда са ги започнали самите французи. Всеки масон в нормално общество трябва да бъде обект на брутално наказателно преследване и лишаване от всякаква възможност да заема държавни и ръководни постове. Иначе виждате какво става. Управляват ви престъпници - еврейски проксита.
68
5
 
17
 
! Отговори
Млад Пенсионер преди 3 години
Ако изискването за масон 1-во ниво е да убиеш враг,какво е изискването за 20+ ниво? Да убиваш масово?! Що за .. ... ... няма и да коментирам даже. Замазвате случая ли или кво правите точно?! Тая статия звучи нелепо! Какво общо имат Масоните? Ако имат, излезте и го кажете в прав текст. А не с въпросителни и догадки.... СРАМНА ЖУРНАЛИСТИКА! ДАЖЕ И НА ВЛАСТТА НЕ ВЪРШИ РАБОТА ВЕЧЕ! ТЕ СА НЕГРАМОТНИ. СРАМ! СРАМ И ЗА ТИЯ ДЕТО ГИ КОНТРОЛИРАТ! СРАМ!