Перфектно тяло: Адриана Лима

Вижте повече за режима на модела
9
Перфектно тяло: Адриана Лима
БГНЕС

Адриана Лима е един от най-разпознаваемите супермодели на нашето време. Родена е през 1981 година в Бразилия, но бързо добива световна слава. Става част от Ангелите на Victroria's Secret през 2000 година, а през 2012 година успява да спечели 7.3 млн. долара само за една година. Кариерата й на модел започва още на 13 години, когато заедно със своя приятелка изпращат снимки за модно състезание, но само Лима е одобрена. 

 
На 15 години става победителкав конкурса за красота в Бразилия, организиран от известна марка автомобили. През 1997/98 година застава на корицата на Vogue и Marie Claire и дефилира за различни модни марки, включително за Valentino. Големият й пробив обаче идва, когато се появява на голям билборд на Vassarette насред площад Таймс скуър. 
 
"Модата излъчва положителна енергия. Излъчва емоции. Това се опитвам да предам на хората - положителна енергия и положителни емоции", казв Лима. Освен че кара хората да се чувстват добре, тя ги кара и малко да й завиждат. Откакто се появява на модните подиуми, супермоделът сякаш е спрял времето и не остарява. 
 
Това, разбира се, се дължи на строг хранителен режим, но не и гладуване. Противно на очакванията и схващанията, че моделите не ядат, Лима доказва обратното, споделяйки какво яде всеки ден и как тренира, за да поддържа фигурата си.
 
Диетата на Адриана Лима
 
За да има енергия за тренировките, Лима се храни добре и здравословно. "Трябва да ядеш, за да не чувстваш умора по време на упражненията", казва тя пред Elle. Супермоделът добавя, че е важно да ограничаваме въглехидратите и дори направо да ги изключим от режима си. Звездата обаче съветва да се консултирате първо с диетолог, за да видите дали тялото ви ще издържи на подобна диета.

Още за режима на супермодела Адриана Лима четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След Синди Крофорд и Ел Макверсън - тялото ;)
4
3
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
А твоята диета е :По цял ден боб и консерви защото от работата ти на писане на коментари изкарваш само жълти стотинки :)
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най - красивата моделка в наши дни !
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Г.Осиновителя и я
1
11
 
9
 
! Отговори
Ку*росмук преди 3 години
Диетата на Адриана Лима е 1:1 с тази на Барба Ганьос, а именно: Закуска - 3 с.л. семенна течностОбяд - 3 с.л. семенна течностВечеря -3 с.л. семенна течност