Херо Мустафа кани на виртуално парти за Деня на независимостта

Посланичката със специален танц за празника
Обновена: 4 юли 2020 18:15 | 4 юли 2020 18:15, Веселина Йорданова
112
Херо Мустафа кани на виртуално парти за Деня на независимостта
Снимка: Посолство на САЩ

САЩ отбелязват Деня на независимостта, а посланикът у нас Херо Мустафа покани всички на парти по случай националния празник на родината си.

Заради ситуацията с коронавируса, обаче, празникът тази година ще бъде виртуален.

Чакаме Ви тази вечер в 21:00ч. на нашата страница във Facebook. Подгответе се за партито довечера с това невероятно Line Dance изпълнение на посланик Мустафа и нейните колеги от посолството. Готови сме да купонясваме и с нетърпение очакваме да празнуваме с Вас тази вечер!, пише в посланието в социалната мрежа

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
4
 
6
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Гост+... Ами ако трябва да кажем нещо за 20 век, той се характеризира с 2 световни войни ... 1-та я започнаха едни сръбски терористи, които извършиха атентата в Сараево и в нея се включиха не само силите на "Западната цивилизация", а и страни като България, всяка от които търсеше своите интереси ... 2-та пък започна като Хитлер нападна Полша от едната страна, а от другата нахлу червената орда на товарищ Сталин, която изкла над 20 000 поляци в Катинската гора и в лагери в Украйна и Беларус....
82
4
 
4
 
! Отговори
Гост+ преди 3 години
До Калеко Алеко: Да, сблъсъкът с "Западната" Цивилизация е известно на всички с какво завършва, но защо да броим само до 18 век? А какво да кажем за 19 и най-вече 20 век с двете световни войни, тръгнали пак от западните обществено икономически и исторически закономерности
81
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези защо танцуват? Може би има сватба.
80
4
 
5
 
! Отговори
До Калеко Алеко преди 3 години
За цивилизацията си прав, но скалповете не са *** измислица, а френска ! Що се отнася до ндианците, ония от тях, които са приели християнството (предимно южните), са оцелели и на днешно време живеят сравнително добре - имат своите държави, правителства, и т.н. !
79
6
 
7
 
! Отговори
Аве преди 3 години
Като я видях за пръв път, си рекох "Ква е па тая.. при това с арабска фамилия", но.. ето така се създават приятелства, а не с изопачаване на националната ни история, както правят някои уж наши братя !
78
1
 
4
 
! Отговори
Аааа преди 3 години
Черпнята и тя ли е виртуална ?
77
5
 
9
 
! Отговори
фък преди 3 години
меко казано много примитивно с този танц , тя държавата се тресе от корупция , скандали тази посланичка вместо да даде изявление хвърля в танц ковбойски шапки ,ама херо ама мустафа раздвоение ли имаш , не сме *** и не сме чернокожи
76
0
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
Мустафа в България - всъщност нищо ново и нещо съвсем нормално. Да ама Мустафа е жена и е от САЩ! .... Ооооо ти да видиш
75
5
 
4
 
! Отговори
Roger Ebert преди 3 години
Херо Мустафа е идеална за ролята на уж невинната, похотлива леля в американска боза стил ,,Американски пай"
74
5
 
8
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Гост+...Индианците които не познаваха колелото и взимаха скалповете на белите заселници се сблъскаха челно с цивилизацията...Става въпрос за цивилизацията на 15, 16, 17 и 18 век, която се различава от сегашната от дистанцията на няколко столетия.. Става въпрос за обществено икономически и исторически закономерности, които са движели и продължават да движат света в който живеем...и някой не проумява за какво иде реч, да продължава да плямпа как в Америка бият черните и как са избили индианците
73
8
 
1
 
! Отговори
Гост+ преди 3 години
Кой изби индианците бе? - ти май забрави за Белия Баща от Вашингтон, Генерал Къстър и сие. Май не е имало тогава ЮЕсЕй, а? Знаеш ли днешните латиноси защо изглеждат така? - защото бели са се смесили с индианци, затова. Не, че е лъжа, че откъдето са минали западноевропейците (Африка, Азия, Америка), не е имало жестоки погроми над местното население. То си им е в кръвчицата на тях - виж днешни - Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, и т.н.
72
8
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Мишо ... На мен България ми харесва, поне откакто стана член на ЕС и НАТО и когато не я управлява партия със стогодишна история, включваща и годините на комунистическата диктатура ... Що се отнася до Щатите познавам много хора които заминаха там и повечето от тях не се върнаха, въпреки прокобите на такива като теб ... за разлика от една североизточна дестинация, която е любима на *** тук, но никой от тях не понечи да отида там, въпреки че горещо ни я препоръчват ... !!
71
11
 
4
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
Честит празДник, Ваше Превъзходителство !!!От днес официално влизат в сила поправките в Конституцията на Руската Федерация, за които братушките гласуваха преди 2 дни.Това ви е поздравлението за празника от Кремъл, другарят Путин лично подписа указа вчера :)
70
12
 
7
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
До Калеко АлекоСвободни хора, забавление? Чудя се какво чакаш и не тръгнеш за тази тъй страхотна дестинация наречена САЩ, та да се забавляваш свободно и безкрай?!Ходи, може и корона да ти сложат.В САЩ хората са свободни да живеят на заем и да си плащат данъците, а после кучета те яли. Народа бачка там за да оцелее 24 часа в денонощието, цените са брутални и спреш ли си на улицата за 5 минути. В САЩ парите ти дават демокрация, нямаш ли стотинки си просто поредния клошар!
69
11
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Айде,честито!Па може да е за последно....на бяла Америка.Щото ако спечелят демократите,отиде та се не видя.
68
10
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Анонимен ... Ами свободни са, не робуват на кремълски фетиши, не са били и колхозници, нито работници с червени потници, както вие по Тошовото време и "Нерушимата българосъвеЦка дружба" ... !!!
67
14
 
4
 
! Отговори
Смях или плач преди 3 години
Танцът на Маниту,по американцки ха-ха-ха-ха-ха-ха
66
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоСЛАВА НА САЩ!!! СЛАВА НА БРАЦКИЯ АМЕРИКАНСКИ НАРОД! СЛАВА! ДА ЖИВЕЙ!!! УРААААААААААААААААААААААААААА!!!
65
10
 
5
 
! Отговори
До 67 преди 3 години
При нас определено си е е купон и е весело , а и не обичаме заучени движения , краварска шапко. А на американците Весел празник, приятели!
64
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора дето нямата работа кво правят,ами издивяват