Бил Гейтс отрече теориите, че стои зад COVID-19

Обвиняват го, че иска "да елиминира 15% от човечеството"
Обновена: 24 юли 2020 10:37 | 24 юли 2020 10:37, Ния Христова
79
Бил Гейтс отрече теориите, че стои зад COVID-19
Снимка: БГНЕС

Милиардерът филантроп Бил Гейтс отхвърли конспиративните теории, които се разпространяват онлайн и го обвиняват, че е създал пандемията от коронавирус, предаде АФП.

"Това е лоша комбинация от пандемия, социалните медии и хора, които търсят много просто обяснение", каза основателят на "Майкрософт".

Още по темата

Манипулирани снимки и изфабрикувани новини, дело на феновете на конспиративните теории, са споделяни хиляди пъти в социалните мрежи на различни езици. Всичките са насочени срещу Гейтс и привличат внимание онлайн още от самото началото на пандемията.

Видео, което го обвинява, че иска "да елиминира 15% от човечеството" с ваксинация и електронни микрочипове, събра милиони гледания в YouTube.

Гейтс е обещал да дари 250 млн. долара за усилията в борба с пандемията. Фондацията му е отделила милиарди долари за подобряване на здравеопазването в развиващите страни през последните 20 години. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОЙ НЕ Е бил ГЕЙС ТОЙ И СЕГА Е ТАКЪВ
67
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъже, като дърт американец. И следи всичко и всички чрез Windows. Има специална програма, която следи потребителите на Win 10 и ги селектира, като абсолютни ***. Същото прави Google c Andtoid от версия 4.1 нагоре. Спукана ви е работата.
66
0
 
8
 
! Отговори
Аранжировки преди 3 години
Ако кажа истината , трябва да те убия! Човекът е хуманист, не иска да убива, само да спечели още милиарди...
65
0
 
11
 
! Отговори
филмиран преди 3 години
"Kill Bill" е голем тарикат
64
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че какво друго да каже? Че е виновен и всичко е истина ?
63
0
 
7
 
! Отговори
До 62 1000 преди 3 години
Колко момичета и жени от вашия род са ваксинирани с ваксината против човешкия папилома вирус, тоест против рак на шийката на матката с CERVARIX или GARDASIL ?! Какви са ти наблюденията относно тяхното здраве ?
62
0
 
12
 
! Отговори
мспи преди 3 години
Може ли вякой да обядни - какво е това "милиардер филантроп"?! Това са две взаимно изключващи се думи от типа на дървено желязо, суха вода, добър евреин...
61
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 07.06.2020 г. безпрецедентно лекари и учени от 25 държави начело със САЩ, Германия, Франция, Австрия, Белгия, Швейцария, Италия, Холандия, Унгария, Испания, Русия, Индия и други основаха Международния медико-биологичен комитет. В Резолюция комитетът обяви ваксините прилагани по света за недоказано ефективни и най-вече опасни за човешкото здраве.
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп спря финансирането на СЗО и на Федералния център за контрол и превенция на заболяванията (CDC) заради липса на достатъчно изследвания и сигурност на ваксините в последните 32 г. А това са медицински опити с хора, които се категоризират от Нюрнбергския кодекс като престъпления срещу човечеството. През последните 32 г не е открит нито един документ, който да потвърди, че ваксините на СЗО са преминали проверка за качество и безопасност. Вероятно ваксините са се внедрявали с измама.
59
5
 
3
 
! Отговори
1000 преди 3 години
Коментарите тук за микровълновите 5G, ваксините против HPV, които убивали стотици хиляди жени, сатанизъм и други подобни глупости показват, че Бил Гейтс се е изразил доста сдържано. Хубавото на Интернет е, че всеки може да чете. Лошото е, че всеки може да пише.
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил Гейтс не дава и цент за благотворителната фондация която се води негова. Кога ще го разберете?! Парите са на Ротшилд. Той е само параван и рекламно лице.
57
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той стои зад идващите ваксини. Дали е ковид или мовид, него не го интересува.
56
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кредото на маооумника, 5G убива, ще ни чипират, вирОЗ нема, Ана Никол Смит е девствена, Елвис е жив, земята е плоска, Бойко е умен и т.н. и т.н.
55
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Това е лоша комбинация от пандемия, социалните медии и хора, които търсят много просто обяснение", каза основателят на "Майкрософт".ХА-ХА-ХАКазва ви истината в прав текст!!Понеже сте проссти ще поясня."Хора които търсят много просто обяснение" е ОЗНАЧАВА ...... "Прости хора".Няма как да не се съглася с този умен човек.Проблема е чемнозинството човеци спадат към тази група което пък автоматично води до извода че човечеството не го чака нищо добро.
54
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксината против рак на шийката на матката е разработена и се спонсорира за разпространение от фондацията на Бил Гейтс.Прилагат се два вида - CERVARIX и GARDASIL.
53
2
 
20
 
! Отговори
опа преди 3 години
Идете в затвора и питайте всички осъдени дали са виновни. Бас държа, че всичките са невинни ако тях питате. Що го питат тоя дали е виновен или не. Гледайте резултатите.
52
1
 
14
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Били, знаем те, не се прави!
51
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка година от ваксината срещу рак на шийката на матката умират стотици хиляди момичетата и жени по света.
50
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5G няма да е само заради чипове и следене. Темата е много по-обширна. Това което Мъск пусна в небето, не са сателити а холограмни проектори. Операцията се казва Project Blue Beam. Ще се инсценира фашлива атака от извънземни с Нло на ЦРУ. Във ваксината няма да има чип, а нано-трансмитери, които се свързват директно с невроните и служат за предаване на информация директно към мозъка чрез 5G. Технологията се нарича Voice to skull. Всеки може да прочете в нета.
49
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продавам чугунeни шапки срещу 5G мрежи !