Лукашенко заповяда да се реагира без предупреждение

"Ако нарушават държавната граница, ще реагираме!"
Обновена: 22 авг 2020 22:06 | 22 авг 2020 22:02, Веселина Йорданова
113
Лукашенко заповяда да се реагира без предупреждение
Снимка: БГНЕС

Президентът на Беларус Александър Лукашенко заповяда на ръководството на министерството на отбраната без предупреждение да се реагира на нарушения на западната граница, предаде ТАСС. Държавният глава възложи тази задача на министъра на отбраната Виктор Хренин по време на посещението си на полигона в Гродно.

"Без предупреждение. Ние сме ги предупредили. Ако нарушават държавната граница, ще реагираме без предупреждение", изтъкна Лукашенко. Преводът е на телевизия СТВ, отбелязва ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
2
 
! Отговори
Пламен преди 3 години
Диктатора Лукашенко не на съд за геноцит на собствения си народ
84
0
 
3
 
! Отговори
77 преди 3 години
В Германия има млади и можещи, да. Които без връзки и протекции тук не са си намерили работа по специалността. Има също далеч не толкова млади, които се грижат за немощни старци, осигуряват ги на 4 часа, а работят 24 часа, 7 дена в седмицата. Има много работещи в строителството и т. н. всякакви - и лекари, защото и техните лекари бягат от страната си, и работещи в производството, на които плащат 2 пъти по-малко, защото не знаят езика, чистачи, куриери, на полето, музиканти, шофьори....
83
0
 
2
 
! Отговори
77 до 79 преди 3 години
Имам лични впечатления само от Естония от времето на Горбачов.Естония преди СССР е била 3 града и другото блата, гори и торф, селските къщи - закрит обор от недялани трупи без прозорци с покрив 3 пъти по-висок от стените и с метър пласт растителност за изолация. В края на 80-те изглеждаше добре. В материално, научно и в културно отношение. Работливи, подредени.Сега според медиите са много напред в цифровизацията. Нали все ги хвалят.
82
0
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До ЕДИН от СФ"Ако искаш да излезеш от Беларус - ще те гръмнат в гръб" - меркел оня ден друго каза, а и платената "опозиционерка" е още жива.Изводът е, че лъжеш.
81
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСтреля се без предупреждение на границата. Предпазна мярка срещу майданци.---------Ти пък ако си мислиш,че преди протеста вече не са превзели държавата им и отвътре със спящи клетки и модерна техника,жестоко се лъжеш,за какво са тези протести на работни места и затварят заводите? И със сигурност са блокирали всеки,който може да помогне на Белорусия.
80
2
 
7
 
! Отговори
. преди 3 години
Дръж се човече. Не давай държавата си в ръцете на глобалистите! Бог да е с теб!
79
3
 
6
 
! Отговори
СТИГА.... преди 3 години
СТИГА С ТОЗИ ТОЙ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА А ВИЕ ПИШЕТЕ И ГО ДАВАТЕ ПОТОЧНО ПРОТЕСТИТЕ С/У НЕГО ЗА ДА ВИДЯТ НАШИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ КАКВО СЕ ПРАВИ С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В БЕЛАРУС ТАКА ЛИ????? ИСКАТЕ ДА ПЛАШИТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ - МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДА СИ ПОМОГНЕТЕ ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ СА СМЕЛИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА - ПО НОВА ТВ САМО ТОВА ДАВАТ КАК ГИ БИЯТ И ГОНЯТ ВЕЧЕ НЕ ГЛЕДАМЕ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ
78
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 85 Анонименеейй , по по полека бейби ! Ти ходил ли си в литва , Естония ? *** първо , разгледай и после пиши. Аз съм работил два ръти в литва и там е пропаднало като у нас. Младите и можещите са в германия а там са останали такива като вас ***, алкохолици връзкари на държавни служби все некачествен матрял
77
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЖоКазах ти, че няма да ти отговорят.:)))))))
76
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко души били отишли да живеят в Беларус?А колко българи са отишли да живеят в Норвегия, във Финландия, в Естония, в Литва, в Латвия, в Полша, в Исландия....? Все страни с по-висок уж стандарт от нашия и от този на Русия? Хората се тъпчат, където очакват далавера.
75
0
 
3
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До Жо...98.....ИМА данни за САЩ .......1- внука на Т.Ж......също като дядо си " ЯНКО "...си смени името със ПАРТИЗАНСКО ...и сега е ..ТЕД ВЛАД ......2 - сина на Корни - РАФАЕЛО.......3 - дов.син - СТРАХИЛ на Президента Радев......4 -сина на Ламбо (бог да го прости)......и т.н....и т.н...
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЖоНяма да ти отговорят.:))))))))
73
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беларус е предпоследната болшевишка яма във Европа, последната е русия,
72
11
 
10
 
! Отговори
Жо преди 3 години
ИМА ЛИ данни, колко българи са имигрирали в Беларус?А, в Русия?А, в Северна Корея?Нали там било много хубаво да се живее? Всеки нормален човек търси хубав живот.По бройката имигранти от България към тези страни ще разберете, колко е хубав живота там.
71
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
руски хибридни " думички", обозначаващи " прозападни политици"- " диктатор", " мутра", " *** ценности", " фашисти", " укропи", " ГРОБ", " ***" ... това е част от хибридната лексика на всички терористи- шумкари на москва.. ПО ДУМИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ, е казал Иисус за предателите, актуално е особено ДНЕС!
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗЕЛЕНСКИ ИСКАЛ ПОВТОРНИ ИЗБОРИ В БЕЛОРУСИЯ? ЯВНО СЕ МИСЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА СССР.
69
8
 
7
 
! Отговори
ЕДИН от СФ преди 3 години
До Един от Северозапада........Абе ....МРЗ в БГ = 311 ?......Беларуд = 129 ?...... Ако искаш да излезеш от Беларус - ще те гръмнат в гръб ...знаем от НРБ !.....Българите сама в Америка са 500 000 .....и са НАЙ-ГОЛ. ИНВЕСТИТОР в БГ ! Наскоро при истрелването на " ДРАГУН " към МКС видяхме - ДЯСНАТА РЪКА на Мъск ...една БГ момче....а в компанията на МЪСК има още 2 Бг ......И ТЕ ЛИ МИЯТ ЧИНИЙ ????....миенето е за такива *** като тебе !
68
2
 
10
 
! Отговори
антисоросоид преди 3 години
До 90 АнонименМалйййййй ! колко заблудени с промити мозъци има в Бегето и особено в София ! Ходил ли си в Беларус ? Знаеш ли изобщо къде се намира на картата ? Ей, ти да не си от протестарите на сороския слуга Христо Иванов ?
67
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо руските подметки искат Борисов да подаде оставка, той е във властта от 9 години, а защитават лукашенко, който управлява беларус от над 20 години!!!! Ами путин е от 2000 година на власт в русия ТА им!!! Това са шумкарски двойни стандарти!
66
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ъраво на Лукашенко, натовските лицемерджендъри само от лобут разбират!