НАТО отрече да подготвя инвазия в Беларус

Алиансът за пореден път отхвърли твърденията на Лукашенко
23 авг 2020 14:37, Ния Христова
60
НАТО отрече да подготвя инвазия в Беларус
Снимка: Pixabay
НАТО отново опроверга обвиненията на президента на Беларус, че войски на алианса се придвижват към страната му.
 
Александър Лукашенко нареди армията да е в пълна бойна готовност и пак заяви, че Запада подготвя инвазия в държавата. Облечен в униформа държавният глава посети военна база в западната част на страната и говори на офицерите как НАТО ще превземе Беларус и страната може да изчезне, предаде Нова ТВ.
Още по темата
 
Президентът на Литва нарече твърденията на Лукашенко "напълно безпочвени" и отсече, че той се опитва да отклони вниманието на обществото от протестите срещу него чрез въображаема заплаха. Полша обяви, че поведението на Лукашенко е "пропаганда на режима" и няма войски, които да заплашват Беларус.
 
"Всичко е напълно сериозно. Личи си от изявленията на западните държави. Напълно открито го казват, което е директна намеса в нашите работи. Притискат ни да участваме в преговори. Ясно е защо се прави. Затова казвам на Вас, като министър на отбраната и на офицерите от Западното направление - бъдето готови да направите всичко, за да ни защитите", заяви от своь страна Александър Лукашенко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
1
 
! Отговори
Пламен преди 3 години
Диктатора Лукашенко му се превижда че НАТО заплашва Беларус те ако искат даже няма да разберат кога ще ги изловят по бели *** салдатите диктатора
54
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беларус не съществува, нека се разпадне а територията да се подели между украйна полша и литва
53
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
250 хиляди в Минск срещу Батьката, па той нека си се готви срещу НАТО :)))
52
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да пази беларусите да не последват съдбата на Украйна! И на всички нас.
51
5
 
11
 
! Отговори
СССР преди 3 години
НАТО е съюз на злото създаден за поробване на народи!!!НАТО е избил над 200 милярда безащитни мирни хора по цял свят!!България трябва да се освободи от оковите на НАТО и верния му слуга ЕС!!
50
2
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Като гледам, всички гербаджии инстинктивно са на страната на Лукашенко, против Запада, против Сорос, против Истамбулската конвенция, против Марк Рюте, само за едно са ЗА - за евромангизите и грантовете на танте Меркел.
49
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обучавани са как да поемат удари от палки, как да хвърлят камъни и запалителни гранати по полицията, как да насочват тълпата, как да противостоят на оратори и т.н.------- Че какво лошо има? Трябва ли народът да е стадо, което само яде бой от ченгетата?
48
4
 
0
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
По принцип Александър Григорьевич си е прав - за белорусите по-добре няма да стане, и то точно в този момент, когато и на Запад стягат коланите, но и той доста греховце е натрупал... И там управлението на държавата е семейна фирма, съпругата натирена, а диктаторът си трахает личната лекарка и има син от нея, тийнейджър. Облича го в униформа и го води с него на сбирки на Генщаба и по междудържавни срещи като Малкия принц. Мила родна картинка...
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
46, това, че руските управленци почти всички били с двойно гражданство - руско и западно - е стара песен, но вече не е истина. Приеха поправки в конституцията, с които забраниха на управленците да имат второ гражданство.
46
1
 
14
 
! Отговори
Така е преди 3 години
НАТО не подготвя инвазия в Беларус, направо я изпълнява.
45
11
 
1
 
! Отговори
до 42 преди 3 години
Опитай да влезеш и в украински и в руски сайтове и да прочетеш коментарите. Разбира се за русофилите тук е най-удобно да говорят, че украинците всеки ден плачат за Путин.Тези стотици коментари се пишат от години. Сега пропагандата ви виновна.Самите руснаци всеки ден емигрират.Руските управленци почти всички са с двойно гражданство руско и западно.Докога ще лъжете и манипулирате?
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е то пък остава и фа каже НАТО ,ще нападаме скоро
43
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
че за какво му е на НАТО да влиза ? то Батьката народа ще го свали, и трябва да се радва ако не последва съдбата на Чеушеско
42
4
 
14
 
! Отговори
Молотов - Рибентроп преди 3 години
Още пактът за ненападение между Германия и СССР от 23-ти август 1939 г., вероломно нарушен от Германия на 22.06. 1941 г., показва колко струват уверенията в неагресивност, идващи от Запад. Особено, когато тези уверения се правят на 23-ти август.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
.....Стотици коментари съм изчел в украински сайтове.Че тя пропагандата в Украина работи на макс. Мислиш ли че някой ще си позволи да напише, че тъгува за Русия. СБУ ще го окошари на втория час като шпионин или предател.Зеленчука е ефин фигурантт държавста се управлява от Коломойски и Аваков шефа на силоваците.
40
1
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 3 години
за НАТО ти говоря
39
1
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 3 години
за НАТО ти говоря
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 35 АнонименИ на къкъв език го прочете ? Тцъ, тцъ , тцъ ! Няма да успеят протестите нито в Беларус нито в Бегето. Можеш да са успокойш и да са гушкаш в прегръдките на мъжът си от африка.
37
1
 
6
 
! Отговори
до 35 преди 3 години
това че се разпада не пречи да направи жалък опит да се задържи чрез един опит за инвазия в Беларус. Умиращия звяр е най опасен в отчаянието че загива.
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе то ивъв Венецуела някакво фалшиво правителстео спретнаха дето уж цял свят признал, ама Ташунко още е на власт...