Тежък инцидент: Дете загина на паркинг в София

То е било прегазено
Обновена: 27 сеп 2020 14:53 | 27 сеп 2020 14:45, Нели Христова
76
Тежък инцидент: Дете загина на паркинг в София
Снимка: БГНЕС

Дете е било прегазено на паркинг в София. То е починало на място, съобщават от NOVA.

Тежкият инцидент е станал около 13 часа днес на паркинг в "Надежда". Детето е на 2 годинки и 8 месеца.

Полицията и линейката са пристигнали веднага след позвъняване на 112, но само са констатирали смъртта му.

Причините за инцидента все още не са ясни, огледът продължава. Шофьорът е известен на полицията, но не е задържан.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
40
 
! Отговори
ina преди 3 години
Щото и родителите са супер завеяни. Случвало ми се е малко дете да се крие зад колата точно на паркинг. Добре, че парктроникът реагира навереме, иначе е невъзмижно да го видиш в огледалата. Майката си говореше по телефона и дори не разбра.
30
7
 
19
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
До Милото детенце...Щом нищо не знаем, откъде знаеш, че е малко Слънчице?!
29
25
 
11
 
! Отговори
Милото детенце... преди 3 години
...нека почива в мир!....Съболезнования на близките!И моля по-невъздържаните коментатори на тази трагедия да намалят оборотите, не знаем никакви подробности, освен най-важната, отиде си едно малко Слънчице, нека не поругаваме паметта му с технически коментари!
28
10
 
9
 
! Отговори
Разумен преди 3 години
Поредната корона жертва!
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аве кво става в Нагорни Карабах ? Туркофилите от които боко ще купува газ нападат християнска държава. Ние на чия страна сме ? На полумесеца или на кръста ??? Изтървахме цяка война заради такива полумесечни сайтове :)
26
0
 
7
 
! Отговори
До 26 преди 3 години
А ако е ВЪВ КОЛАТА ТИ И ИЗПАДНЕ ПРИ ТРЪГВАНЕ?!?! нИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ЧЕ Е БЛЪСНАТО .Най добре е да философстваме,след като разберем истината,как точно е станало. А иначе всеки си мисли и крои каквото му хрумне!
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До xxxахагхахаха!
24
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз пък веднъж на паркинга на мола така задрах колата на един ***, че чак на мен ми хареса. Одрах си малко 20 годишната таратайка , но и неговата направих на зад.ник ахахаха охбхохохо!
23
1
 
4
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Наистина,да се смееш ли ,да плачеш ли като четеш кой от кой по ,,умни и безапелационни коментари!?!? И веднага се включва политиката!!".......Как ли ще реагират като се разбере истината?
22
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
без да защитавам шофьора, 2 годишно бебе не трябва да се оставя без надзор, още по малко на паркинг. Когато изведнъж толкова малко дете се отзове зад колата ти, няма какво да направиш. Не го виждаш, всичко става за секунди
21
0
 
18
 
! Отговори
До 18 преди 3 години
Напълно си прав. Много сърдене падна защо не ни дават внука, но сами се убедихме. Нашият е като стреличка и пружинка едновременно. Извеждаме го двете баби едновременно и пак едва го удържаме, а уж вече се е поочовечил. Пазим го да не хукне нанякъде, защото никой не може да го стигне, дори и майка му. Единствено баща му може да го изведе сам, защото е спортист. Останалите сме куци коне.
20
0
 
13
 
! Отговори
До разбирачите преди 3 години
Никой не знае факти и подробности ,но всеки обяснява ,ккак е било блъснато ,как тичало из паркинга,как било само и т.н.Може да е изпаднало от незатворена добре врата на собственният им автомобил/има много такива случаи ,не винаги с фатален край/,може и много други неща да са причина ,но многознайковците в нета никога няма да свършат!Те са наясно,без да им е ясно!....Когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено!!! Да живееят анонимниците в интернет мрежите!!!
19
11
 
13
 
! Отговори
браво каскета преди 3 години
известен на полицията , но не е задържан. Значи или е полотик или някоя известна високопоставена особа , дето не трябва да се пипа. Местан уби бебе и още не може да му стартира делото дори година и половина по- късно.
18
1
 
14
 
! Отговори
До как така преди 3 години
Ами така. В други държави бащата щеше да е прибран заедно с шофьора. И е твърде възможно бащата да остане там по-дълго, отколкото шофьора.
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Паркингът не е детска площадка, а немалко родители са за връзване. Шофьорите в София са с недосегаемо гаменско поведение по принцип. Изключения има, но...
16
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шофьора да не е Осман Октай? Известен е, но не го задържат, защото винаги е невинен.
15
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата ми са вече тинейджъри. Когато бяха малки, ниога не съм ги оставял без надзор, нито за една секунда. Дори не ги давах на дядовците и бабите им, защото не вярвах, че могат да внимават кколкото мен и жена ми. Не ми пука кой дъртак ми се сърдеше ...както казах, вече са тинейджъри. Родителите са отговорни за всичко.
14
0
 
17
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
Закон човек не пази. Сега като шофьорът не го е опазил, родителите сигурно са много доволни.И не забравяй, че има закони, които задължават родителите да пазят децата си.
13
0
 
26
 
! Отговори
Пазете децата си преди 3 години
Шофьорът може да е бил последният , но едва ли е искал да си навлича беля, като прегази детето. Може и да е бил пиян, или дрогиран. Не оставяйте децата си без контрол. Ти ако си съвестен, не може да се надяваш, че и другите са като теб. Едно човече на тази възраст не винаги може да бъде забелязано. По закон шофьорът е много вътре, но какво ги грее родителите.Развали ми се денят с новината. Отваряйте си очите на 16.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много пълна новина, както винаги! Пак нищо не се разбира, освен че е блъснат дете. Ама как, къде, какво е правило на паркинга без надзор...Как да коментираме като няма информация.